Jump to content
Agurk

Hva spiste du til frokost i dag?

Recommended Posts

Guest Funky Punk

Akkurat nå står det 6 store rundstykker i ovnen. En helt ny lavkarbooppskrift jeg prøver ut, og på bildene i oppskriften ser de supergode ut så jeg håper de jeg lager blir like fine og gode :)

Så blir det smør og gulost på dem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Guest M1A

Grove, nystekte rundstykker med smøreost i bunnen, så kalkunpålegg, og agurk og paprika på toppen. Kaffe og vann.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde

Jeg hadde to skiver grovbrød med gulost og pepper som jeg stekte til osten ble boblete og brun.

:heks:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ixnay

Nei, det var tørket brennesle som jeg har kjøpt. :)

Strør litt over når omeletten er nesten ferdig.

Idag blir det nok brød med nøkkelost til frokost. Og sikkert ananas også

Graver mer jeg :P Hvor selger de det da?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest lillelarve

To grove brødskiver med skinke, kokt egg, agurk, tomat og majones + en kopp te! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sarianne

Graver mer jeg :P Hvor selger de det da?

Det er lov :) Det finnes på helsekost iallefall, pleier å stå i nærheten av tehyllene. Da er det en type som ikke kommer i poser men løs. Det kan brukes både til te og krydder.

Jeg lager noen ganger eggerøre med cottage cheese blandet sammen med eggene. Så når den er nesten ferdig i panna strør jeg på litt brennesle, det elsker jeg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

To rugsprø med ridderost, håndfull druer, en banan og Earl grey te med honning.

Anonymous poster hash: 1f1de...eaf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Funky Punk

2 rundstykker (delt i 3) - 3 med gulost og persilade, og 3 med jordbørsyltetøy.

Og en kopp med te

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest M1A

2 rundstykker (delt i 3) - 3 med gulost og persilade, og 3 med jordbørsyltetøy.

Og en kopp med te

Hva er persilade? :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Funky Punk

Hva er persilade? :-)

Krydder.

En blanding av persille, salt m.m.

Er vel et av det mest vanlige blandingskrydderet man pleier å ha i kjøkkenskapet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
metempsychosis

Idag ble det bløtkokt egg, riskjeks med gorgonzola-mascarpone og cottage-cheese med kiwi til "dessert".

Fullstendig inspirert av denne tråden! :danse:

Edit. Også te selvsagt. 50 cl med eple & krydder te ♥♥♥

Edited by metempsychosis

Share this post


Link to post
Share on other sites
grrwaffmjau

Havregrøt med masse kanel, sukrin og eple, pluss en kopp te :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sarianne

Yogurt naturell med bokhveteflak og kokosblomstsukker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Guest Achlys

Kakao :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Blådiamant

Tacorester :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
FruN

Havregrøt og et glass appelsinjuice :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ixnay

Det er lov :) Det finnes på helsekost iallefall, pleier å stå i nærheten av tehyllene. Da er det en type som ikke kommer i poser men løs. Det kan brukes både til te og krydder.

Jeg lager noen ganger eggerøre med cottage cheese blandet sammen med eggene. Så når den er nesten ferdig i panna strør jeg på litt brennesle, det elsker jeg :)

Takk, dette skal jeg definitivt prøve.

Har så gode minner fra barnehagen om brenneslesuppe :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kvist

Byggrynsgrøt med en klatt blåbærsyltetøy på. Kaffe og vann til. Genial kantinefrokost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...