Gjest Funky Punk Skrevet 4. mai 2014 #2741 Skrevet 4. mai 2014 Akkurat nå står det 6 store rundstykker i ovnen. En helt ny lavkarbooppskrift jeg prøver ut, og på bildene i oppskriften ser de supergode ut så jeg håper de jeg lager blir like fine og gode Så blir det smør og gulost på dem
Gjest M1A Skrevet 4. mai 2014 #2742 Skrevet 4. mai 2014 Grove, nystekte rundstykker med smøreost i bunnen, så kalkunpålegg, og agurk og paprika på toppen. Kaffe og vann.
Brunhilde Skrevet 4. mai 2014 #2743 Skrevet 4. mai 2014 Jeg hadde to skiver grovbrød med gulost og pepper som jeg stekte til osten ble boblete og brun.
Ixnay Skrevet 4. mai 2014 #2744 Skrevet 4. mai 2014 Nei, det var tørket brennesle som jeg har kjøpt. Strør litt over når omeletten er nesten ferdig. Idag blir det nok brød med nøkkelost til frokost. Og sikkert ananas også Graver mer jeg Hvor selger de det da?
Gjest lillelarve Skrevet 4. mai 2014 #2745 Skrevet 4. mai 2014 To grove brødskiver med skinke, kokt egg, agurk, tomat og majones + en kopp te!
Sarianne Skrevet 5. mai 2014 #2746 Skrevet 5. mai 2014 Graver mer jeg Hvor selger de det da? Det er lov Det finnes på helsekost iallefall, pleier å stå i nærheten av tehyllene. Da er det en type som ikke kommer i poser men løs. Det kan brukes både til te og krydder. Jeg lager noen ganger eggerøre med cottage cheese blandet sammen med eggene. Så når den er nesten ferdig i panna strør jeg på litt brennesle, det elsker jeg
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2014 #2747 Skrevet 5. mai 2014 To rugsprø med ridderost, håndfull druer, en banan og Earl grey te med honning.Anonymous poster hash: 1f1de...eaf
Gjest Funky Punk Skrevet 5. mai 2014 #2748 Skrevet 5. mai 2014 2 rundstykker (delt i 3) - 3 med gulost og persilade, og 3 med jordbørsyltetøy. Og en kopp med te
Gjest M1A Skrevet 5. mai 2014 #2749 Skrevet 5. mai 2014 2 rundstykker (delt i 3) - 3 med gulost og persilade, og 3 med jordbørsyltetøy. Og en kopp med te Hva er persilade? :-)
Gjest Funky Punk Skrevet 5. mai 2014 #2750 Skrevet 5. mai 2014 Hva er persilade? :-) Krydder. En blanding av persille, salt m.m. Er vel et av det mest vanlige blandingskrydderet man pleier å ha i kjøkkenskapet.
metempsychosis Skrevet 5. mai 2014 #2751 Skrevet 5. mai 2014 (endret) Idag ble det bløtkokt egg, riskjeks med gorgonzola-mascarpone og cottage-cheese med kiwi til "dessert". Fullstendig inspirert av denne tråden! Edit. Også te selvsagt. 50 cl med eple & krydder te ♥♥♥ Endret 5. mai 2014 av metempsychosis
grrwaffmjau Skrevet 5. mai 2014 #2752 Skrevet 5. mai 2014 Havregrøt med masse kanel, sukrin og eple, pluss en kopp te
Sarianne Skrevet 6. mai 2014 #2753 Skrevet 6. mai 2014 Yogurt naturell med bokhveteflak og kokosblomstsukker
Ixnay Skrevet 6. mai 2014 #2757 Skrevet 6. mai 2014 Det er lov Det finnes på helsekost iallefall, pleier å stå i nærheten av tehyllene. Da er det en type som ikke kommer i poser men løs. Det kan brukes både til te og krydder. Jeg lager noen ganger eggerøre med cottage cheese blandet sammen med eggene. Så når den er nesten ferdig i panna strør jeg på litt brennesle, det elsker jeg Takk, dette skal jeg definitivt prøve. Har så gode minner fra barnehagen om brenneslesuppe
Kvist Skrevet 6. mai 2014 #2758 Skrevet 6. mai 2014 Byggrynsgrøt med en klatt blåbærsyltetøy på. Kaffe og vann til. Genial kantinefrokost.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå