Surriball Skrevet 27. februar 2013 #1041 Del Skrevet 27. februar 2013 Herlig! Aldri mer gluten! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nikee Skrevet 27. februar 2013 #1042 Del Skrevet 27. februar 2013 Uten gluten er verden flott Håper du fikk en bra tur/treningsøkt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 27. februar 2013 #1043 Del Skrevet 27. februar 2013 Uten gluten er verden flott Håper du fikk en bra tur/treningsøkt Du som kan dette, har du noen gode tips til matpakke? Til nå har jeg tenkt på knekkebrød (gluten og laktosefri), men salat, yoghurt med musli... :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nikee Skrevet 28. februar 2013 #1044 Del Skrevet 28. februar 2013 Du som kan dette, har du noen gode tips til matpakke? Til nå har jeg tenkt på knekkebrød (gluten og laktosefri), men salat, yoghurt med musli... :-) Jeg baker mye på egenhånd, knekkebrød ble jeg veldig lei av til slutt På brød er jeg blitt veldig glad i å ha på kokt skinke, med salat blad og agurk. Bytter også ut skinken med bacon noen ganger. Pitabrød med uilke former for fyll fungerer fint også. Ellers har jeg gått for: Yoghurt med musli Lefser med enten laks eller salat/kremost (jeg tåler litt kremost uten å bli dårlig) Nøtter og frukt som mellom måltider Grove pannekaker Pastasalat med/uten egg/tunfisk Og middagsrester Hvis du har Facebook, så finn Cøliaki gruppene, det er en som heter cøliaki og en som heter NCF. Mange nyttige tips å få der. Og Toro sitt hefte, Uten gluten - bilder av alle produktene deres som er glutenfrie og om de har hvetestivelse eller ikke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 28. februar 2013 #1045 Del Skrevet 28. februar 2013 Hurra! Så deilig det må være å kjenne kroppen gå tilbake til normalt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 28. februar 2013 #1046 Del Skrevet 28. februar 2013 Jeg baker mye på egenhånd, knekkebrød ble jeg veldig lei av til slutt På brød er jeg blitt veldig glad i å ha på kokt skinke, med salat blad og agurk. Bytter også ut skinken med bacon noen ganger. Pitabrød med uilke former for fyll fungerer fint også. Ellers har jeg gått for: Yoghurt med musli Lefser med enten laks eller salat/kremost (jeg tåler litt kremost uten å bli dårlig) Nøtter og frukt som mellom måltider Grove pannekaker Pastasalat med/uten egg/tunfisk Og middagsrester Hvis du har Facebook, så finn Cøliaki gruppene, det er en som heter cøliaki og en som heter NCF. Mange nyttige tips å få der. Og Toro sitt hefte, Uten gluten - bilder av alle produktene deres som er glutenfrie og om de har hvetestivelse eller ikke Ja, jeg må nok lære meg å bake glutenfritt brød, men har hørt det er lurt å gå på kurs for det. Får se om det er noe i nærheten Tusen takk for gode tips! Hvilken type lefser bruker du?? Jeg kjøpte glutenfri vafler fra Toro, har planer om å spise det til kvelds Hurra! Så deilig det må være å kjenne kroppen gå tilbake til normalt. Ja, allerede litt bedre Ikke rar i hodet lengre, magen er MYE bedre. Har vondt i halsen da, kjennes som halsbetennelse, etter undersøkelsen i går, men det skal gå over Så jeg tror ikke det blir trening før tidligst lørdag. Kroppen har vært gjennom litt mye i det siste, men gleder meg til å trene på mandag, og kanskje gå en langtur eller to i helga Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nikee Skrevet 28. februar 2013 #1047 Del Skrevet 28. februar 2013 Ja, jeg må nok lære meg å bake glutenfritt brød, men har hørt det er lurt å gå på kurs for det. Får se om det er noe i nærheten Tusen takk for gode tips! Hvilken type lefser bruker du?? Jeg kjøpte glutenfri vafler fra Toro, har planer om å spise det til kvelds Tro meg det er noe herk i starten! Jeg har aldri kastet så mange mislykkede deiger før som iløpet av mitt første år Men det er noen som er rett og slett geniale, som du heller ikke trenger en kjøkkenmaskin til, kan sende deg den på PM om du vil Men bakekurs er det bare å gå på, man får vite utrolig mye på de kursene. Coop obs er dem som har de billigeste glutenfrie lefsene og lomper, ellers er Ica og Rema + Kinsarvik som er forhandlere. Husker ikke merket, men det er en gjennomsigtig pose med en grønn logo på, så står det glutenfrie lefeser/lomper utenpå. Det kommer riktignok bare 4 i hver pakke og de er små, men jeg synes de er gode Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 28. februar 2013 #1048 Del Skrevet 28. februar 2013 Tro meg det er noe herk i starten! Jeg har aldri kastet så mange mislykkede deiger før som iløpet av mitt første år Men det er noen som er rett og slett geniale, som du heller ikke trenger en kjøkkenmaskin til, kan sende deg den på PM om du vil Men bakekurs er det bare å gå på, man får vite utrolig mye på de kursene. Coop obs er dem som har de billigeste glutenfrie lefsene og lomper, ellers er Ica og Rema + Kinsarvik som er forhandlere. Husker ikke merket, men det er en gjennomsigtig pose med en grønn logo på, så står det glutenfrie lefeser/lomper utenpå. Det kommer riktignok bare 4 i hver pakke og de er små, men jeg synes de er gode Ja takk til pm! Trenger all hjelp jeg kan få, haha. Da skal jeg se etter lefsene, det var en av tingene jeg kom til å savne kjenner jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 28. februar 2013 #1049 Del Skrevet 28. februar 2013 To dager uten gluten, og jeg føler meg mye bedre. Ingen flere sure oppstøt Magen er ikke like øm og sår Jeg klarer å konsentrere meg litt mer Jeg er ikke "tåkete" i hodet Jeg orker å gjøre ting, tanken på å dra ut og handle er overkommelig Livet smiler igjen, er ikke superdeppa. Tenk at mat kan gjøre så mye. Uansett om jeg har cøliaki eller ikke, hvete er noe kroppen min ikke klarer. Det er det ingen tvil om! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Surriball Skrevet 28. februar 2013 #1050 Del Skrevet 28. februar 2013 Oi, for en forandring! Det er helt sært at hvete kan føkke så myemed kroppen... Har du gått sånn lenge eller er det noe som plutselig dukket opp? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 28. februar 2013 #1051 Del Skrevet 28. februar 2013 Oi, for en forandring! Det er helt sært at hvete kan føkke så myemed kroppen... Har du gått sånn lenge eller er det noe som plutselig dukket opp? Merket det først ordentlig i desember, men når jeg tenker tilbake, siden i sommer ca. Blitt gradvis verre. Ja, er helt rart! Nå har jeg laget middag fra bunnen, tatt oppvasken, vasket ned kjøkkenet og til og med vasket knottene på ovnen Før det var jeg og handlet, uten å måtte stoppe opp og puste fordi jeg var svimmel Og jeg har lyst til å gå ut på joggetur! Dette er energi jeg har savnet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Maja* Skrevet 28. februar 2013 #1052 Del Skrevet 28. februar 2013 Å så bra at allerede føler deg bedre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 9. mars 2013 #1053 Del Skrevet 9. mars 2013 Gått over en uke nå, og jeg er fortsatt mye bedre Fikk en aha-opplevelse her om dagen. Jeg fikk energi av å spise middag, i stedet for å gå helt i kjelleren og ligge på sofaen resten av dagen! I dag har jeg faktisk trent også Jeg er litt ruskete i halsen, men jeg bare måtte. Ble litt gåing på mølla, og noen få styrkeøvelser på lavere belastning enn vanlig, bare for at kroppen skal kjenne igjen at nå skal vi trene Spiser c-vit til den store gullmedalje i dag. Imorgen skal vi til forlovedens bestemor, blir koselig Tar med eget brød da så jeg slipper å stresse henne for mye. Og jeg har kjøpt meg brødrister!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Surriball Skrevet 11. mars 2013 #1054 Del Skrevet 11. mars 2013 Herlig å høre at du er så mye bedre! Herfra kan det bare gå oppover! Og hurra for brødrister, det er redninga for brød som ikke er helt ferskt lenger Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 11. mars 2013 #1055 Del Skrevet 11. mars 2013 Hehe ja, nå har jeg fått vond hals da Alltid noe. Problemet er ikke at brødet ikke er ferskt, for det er det. Men det er jo fryst hele tida. Så problemet er at mikro-varmet brød smaker.... ja. Vil heller ha toastet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Surriball Skrevet 11. mars 2013 #1056 Del Skrevet 11. mars 2013 Ah. Skjønner. Nei takk til gummi-brød fra mikroen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 11. mars 2013 #1057 Del Skrevet 11. mars 2013 Nettopp Har planer om å kjøpe nystekt brød i dag, gleder meg til groooovt brød! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *Maja* Skrevet 11. mars 2013 #1058 Del Skrevet 11. mars 2013 Så herlig at kroppen begynner å fungere igjen. Ruskete tror jeg vil alle er nå. Er jo ikke rart med så skiftende tempratur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Daenerys Skrevet 12. mars 2013 #1059 Del Skrevet 12. mars 2013 (endret) Nettopp prøvd glutenfri pasta (Semper). Ikke kjeeeeempeimponert, men det duger vel. Jeg som eeeeelsker pasta Endret 12. mars 2013 av Daenerys Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 12. mars 2013 #1060 Del Skrevet 12. mars 2013 Innom med en ! Virker som ting går mye bedre for deg etter gluten-slutt. Herlig! Jeg har ikke prøvd glutenfrie produkter så mye, så har ingen råd der gitt:/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå