Gjest Tex Skrevet 11. november 2003 #21 Del Skrevet 11. november 2003 jada, men jeg laget dobbel deig, og endte opp med å bruke en kilo mel.... Ellers kunne jeg bare glemme å kjevle den..... Men ungene har stappet innpå i hele ettermiddag, så det ser ut til at jeg må lage mer..... :blunke: Takk for god oppskrift!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cilla Skrevet 12. november 2003 #22 Del Skrevet 12. november 2003 I en annen tråd her inne fikk jeg tips om å trille en tykk pølse og skjære i skiver, tar sikkert mye kortere tid. Det er også viktig at deigen får stå til neste dag, da blir den mye fastere, brukte ikke mer enn 600 gram mel jeg.tror jeg :-? gøy at du/dere likte de, men så er de umulig å ikke like og da. Serverte de i et juleselskap i fjor, og her en dag sa en venninne at hun hadde tenkt på kjeksene siden i fjor, og ville ha oppskriften! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 12. november 2003 #23 Del Skrevet 12. november 2003 Jeg lot deigen samvittighetsfullt stå til neste dag... Men det var umulig å så mye som ta i den uten å bli alldeles nedklint. Brukte også litt mer fløte enn du hadde skrevet.... Nå ligger ihvertfall en stappfull boks godt nedgjemt i kjelleren, mens en bitteliten står igjen til nytelse oppe på kjøkkenet.... Denne oppskriften skal nedtegnes i mors hemmelige spesialoppskrifter!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 12. november 2003 #24 Del Skrevet 12. november 2003 :o *notere pølsetrilletips* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå