jamie Skrevet 7. november 2003 #1 Del Skrevet 7. november 2003 Jeg skal ha jentekveld imorgen, vil blir 10- 11 stk. Noen forslag til hva jeg kan lage til mat? Jeg er helt tom for ideer... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 7. november 2003 #2 Del Skrevet 7. november 2003 Lammelår!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 7. november 2003 #3 Del Skrevet 7. november 2003 Ei varmende suppe med godt brød til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 7. november 2003 #4 Del Skrevet 7. november 2003 Raclette? En god, hjemmeleaget pizza? Taco? En god gryterett? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 7. november 2003 #5 Del Skrevet 7. november 2003 Reker, majones, dill, loff og vin? Lasagne med salat? Fransk løksuppe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 7. november 2003 #6 Del Skrevet 7. november 2003 Ost og kjeks eller kyllingwoc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dacota Skrevet 7. november 2003 #7 Del Skrevet 7. november 2003 Modern inviterte 12 stykker på pai-aften en kveld her. Lagde visst 4 forskjellige typer paier, med rikelig med salat, brød og rødvin til. Hun disket til og med opp med pai til dessert. (med is på selvfølgelig). Det var visst en stor suksess. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 11. november 2003 #8 Del Skrevet 11. november 2003 Hva med å overraske, med fisk. Denne retten kan ikke mislykkes. Ovnsbakt fisk alla pulverheksa. Pr person ca 200 g fiskefilét/ hvit eller rød ¼ fennikkel ¼ paprika 4 cm purre hvitløk chili uten frø urter etter smak dill, persille eller koriander saft og skall(bare det ytterste grønne) av en halv lime eller sitron 4 ss olivenolje eller smør salt og pepper Skjær grønnsakene i strimler, og legg i bunnen av en form. Legg fisken oppå ha på salt og pepper, strø over med finhakket hvitløk, chili, dill og skallet av limen, press saften over og ha til slutt på olivenoljen og legg på lokk eller folie. Stek i ovnen på 220°C i ca 20-25 min avhengig av mengde.(Til ti stykker i en form trenger den ca 30 min i ovnen.) Jeg bruker å lage dette som posjonspakker i aluminiumsfolie, da trenger hver pakke ca 20 min i ovnen. Server med kokt ris og god hvitvin Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå