AnonymBruker Skrevet 26. april 2011 #1 Del Skrevet 26. april 2011 Kan en dårlig fordøyelse ha innvirkning på forbrenningen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tjoms Skrevet 26. april 2011 #2 Del Skrevet 26. april 2011 Så absolutt! En god fordøyelse/velfungerende tarm er helt vesentlig for at kroppen skal fungere bra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest made4u Skrevet 26. april 2011 #3 Del Skrevet 26. april 2011 Det er veldig mye som skjer i en kropp og et samspill mellom mange hormoner, f.eks. kan man utvikle sykdommer/betennelse som påvirker kroppens evne til å ta opp næringstoffer etc. og lavt stoffskifte er jo en sykdom det også som har med hormoner å gjøre. Så ja, til en viss grad så påvirker dette selvfølgelig og mange ting kan kreve sin behandling med medisiner eller et bestemt kosthold for en ønsket effekt en periode før vedkommende bør endre livsstilen. Noen ting er permanent mens annet er midlertidig i så måte. At forbrenning og yteevne påvirkes burde ikke overaske noen. Men om det er i forbindelse med slanking du lurer på dette, så er det ikke slik at problemene gjør det umulig for et menneske å endre sin vekt. Det er fortsatt slik at kostholdet har mest å si, altså mengde kalorier inn, er mest over tid sykdommer påvirker menneskers vekt og det gir jo dem det gjelder en ekstra utfordring - men selv for dem kan alt endres. Mange som har problemer som selv fordet er normalvektige og lever uvitende med dette, og det er ikke slik at problemene gjør noen 50-60 kilo for tung, kraftigere ja men skal man utvikle ekstremfedme er også en usunn livsstil noe som må være på plass. Kombinasjonen av begge faktorer, si man har stoffskifteproblemer og lever usunt i tillegg, da blir det raskt mange kilo av det. Jeg tror at den dagen forskerene fårstår hele bildet med hvordan hormonene påvirker kroppene våres, ja da er dem langt mye lenger i henhold til å kunne behandle fedme medisinsk. Dog kjenner forskerene bare biter av det puslespillet og det er mye dem ikke kjenner enda, dog forskes det for større forståelse for dette samspillet mellom hormoner og hvordan det hele henger sammen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå