Gå til innhold

Den beste julefilmen


Arwen

Anbefalte innlegg

Gjest Abelone

Jeg er kjempeglad i Tre nøtter til Askepott, men ser liksom ikke hele da. Har jo sikkert sett den 20 ganger i sin helhet, så når går jeg litt til og fra, men jeg må ha den på, og se mye av den ja. Skikkelig julestemning.

Men jeg liker veldig godt å se Hjemme alene-filmene. De er egentlig ganske voldelig og ekle, sånne filmer som jeg ikke liker .... men det er noe med dem som gir meg en sånn deilig juleferie-følelse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ser Også 3 Nøtter til AskePott og synes den er ett must på Julaften,Men det blir ikke jul for meg uten at jeg har sett Reisen til Julestjernen.

Hm... Begynner og glede meg til det er jul nå ja.

Koldbruna :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har egentlig aldri vært så veldig glad i julefilmer ... men det jeg har fått med meg sånn ca. hver gang jeg har sett på TV-en på julaften er Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det har du rett i Tex! Men pc'en hjemme er pappas jobbepc, og den tilhører jo derfor jobben hans....vi får se! Kanskje det finnes en cd med musikken, ellers så går det jo an å bestille DVD eller videoen! Det går jo også an å ønske seg :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...