AnonymBruker Skrevet 20. april 2011 #1 Del Skrevet 20. april 2011 Jeg prøver å få i meg litt mer nyttige ting gjennom å tilsette frø og nøtter til havregrøt, smoothies og frokostblanding. På en pose med hampfrø ser jeg at de må knuses på forhånd for at de ikke bare skal gå rett igjen kroppen hele, men gjelder dette også andre frø? Linfrø, solsikkefrø, sesamfrø m.m.? Om noen har tips til hvilke som er lurt å bruke tar jeg gjerne i mot det også, har tenkt å lage min egen frø- og nøttemiks som det bare er å drysse over for eksempel havregryn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frk. Belle Skrevet 20. april 2011 #2 Del Skrevet 20. april 2011 Linfrø må knuses ja for å få noe mer enn en lakserende effekt Jeg synes imidlertid at knuste linfrø smaker pyton så det har jeg droppa.. Valnøtter derrimot har også omega3 og masse antioksidanter og smaker jo ordentlig godt.. Sesamfrø pleier jeg ikke knuse, men det ville kanskje vært lurt. Solsikkefrøene føler jeg at jeg tygger ganske greit. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå