Gå til innhold

Hva bakte/lagde du sist?


Tears.of.the.Sun

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg fikk tips om en oppskrift fra en eller annen blogg, men husker dessverre ikke hvilken. Så jeg beklager for å ikke ha med kilden;)

Rundstykker:

250g havregryn (glutenfri går fint)

250g cottage cheese

2-3egg

Litt salt

litt bakepulver (brukte 1ts).

Alt i en bolle, mos godt med stavmikser og form 6-8 rundstykker. Stekes på 200 grader i ca.20min.

Disse ble kjempegode! Anbefales på det sterkeste

Anonymous poster hash: a3512...74c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Eltefritt brød med havregryn og timian :)



Anonymous poster hash: 02daa...4e4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Zeitgeist

Muffins med eple og kanel fra Tine.

Endringer/Tilføyelser:

- eggedosisen pisket jeg til den var kremhvit

- vaniljeessens i stedet for vaniljesukker

- erstattet melka med kefir

- 1/2 ts muskat

- 1/4 ts kardemomme

- 1,5 dl valnøtter

- 3 Boskoop epler (uten skinn; presset ikke ut eplesaften)

Resultat: Myke og saftige muffins. Akkurat som jeg ville ha de.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg fikk tips om en oppskrift fra en eller annen blogg, men husker dessverre ikke hvilken. Så jeg beklager for å ikke ha med kilden;)

Rundstykker:

250g havregryn (glutenfri går fint)

250g cottage cheese

2-3egg

Litt salt

litt bakepulver (brukte 1ts).

Alt i en bolle, mos godt med stavmikser og form 6-8 rundstykker. Stekes på 200 grader i ca.20min.

Disse ble kjempegode! Anbefales på det sterkeste

Anonymous poster hash: a3512...74c

Prøvde denne idag, men jeg gjorde nok en feil. Smaken var fin, men jeg brukte ikke stavmikser og rørte kun med hånd. Klumpene i cottage cheesen blei ikke blandet så godt med det andre. Jeg regner med at alt skal mikses til en fin deig, eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg var flinkis-mamma igår og stilte med nybakte boller, kakao og krem til kveldsmat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ennasus

Pannekake i langpanne

1 egg

1 eggehvite

2dl mel

1,5dl melk

1,5dl vann

10 suketter oppløst i varmt vann

Kle en langpanne med bakepapir/pizzabakeark, hell oppi og stek på 200grader 1 en halvtime. Den blir like tynn som en pannekake :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...