Gå til innhold

Får som osso boucco


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Får som osso boucco

Til fire personer

1 kg får eller lammekjøtt(gjerne fårikålkjøtt)

2-3 gulrøtter i passe biter

2-3 stilker stilkselleri i passe biter

2 løk i terninger

2 glass hvitvin

4 fedd hvitløk

2 bokser hermetiske tomater eller en boks hemetiske tomater og ett glass tomatpure.

1 laubærblad

Vend kjøttet i en blanding av mel med litt salt og pepper. Brun det og ha det over i en stor panne, brun så grønnsakene. og kok ut pannen med hvitvin og hell det i pannen med kjøttet og grønnsakene.

Ha i tomatene og laubærbladene.

Og hell på litt mer vann hvis det trengs,sånn at kjøttet er akkurat dekt av væske.

Kok opp, skru ned varmen og skum godt. La trekke i minst en time gjerne to.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...