Gjest gjest1 Skrevet 22. oktober 2003 #1 Del Skrevet 22. oktober 2003 Får som osso boucco Til fire personer 1 kg får eller lammekjøtt(gjerne fårikålkjøtt) 2-3 gulrøtter i passe biter 2-3 stilker stilkselleri i passe biter 2 løk i terninger 2 glass hvitvin 4 fedd hvitløk 2 bokser hermetiske tomater eller en boks hemetiske tomater og ett glass tomatpure. 1 laubærblad Vend kjøttet i en blanding av mel med litt salt og pepper. Brun det og ha det over i en stor panne, brun så grønnsakene. og kok ut pannen med hvitvin og hell det i pannen med kjøttet og grønnsakene. Ha i tomatene og laubærbladene. Og hell på litt mer vann hvis det trengs,sånn at kjøttet er akkurat dekt av væske. Kok opp, skru ned varmen og skum godt. La trekke i minst en time gjerne to. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå