Gå til innhold

Sykehuset....


Gjest Caitlin

Anbefalte innlegg

Åh, beiben :grine: klarer ikke å forestille meg hvordan du har det. Kan ikke annet enn å berømme deg for at du tenker på pusens beste. Du er så god du :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Annonse

:klemmer:

All ære til dere for og ha satt pusens beste forran deres egne interesser.

Det gjør vondt som bare fy, men det er det ekte dyrevenner gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beiben vår er jo også på SPA-tur, så det er lov å håpe på at det bare er derfor hun ikke er her. :klem:

Håper du koser deg masse på SPA Beib!! Det har du virkelig fortjent, du som har og har hatt så mye å stri med! Håper du klarer å slappe helt av og bare kose deg! :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Caitlin

Tusen takk til alle vakre skjønninger som har vært her inne og holdt liv i sykehuset :klem:

Uken startet på verst tenkelig måte. Vi dro til veterinæren med Lillepus og alt håp ble knust når han tittet inn i munnen hennes. Tannsykdommen (FORL) hadde kommet tilbake og det var tenner som tydelig var angrepet både oppe og nede på begge sider. Sett i forhold til at det kun er 6 mnd siden forrige gang og at vi da fjernet ALT som var angrepet da, syns til og med veterinæren at sykdommen var unaturlig aggressiv! Vi kunne enten fjerne alle tennene hun hadde igjen eller la henne slippe. Vi valgte det siste og det var forferdelig. Jeg var knust når jeg dro derfra :tristbla: Det er utrolig vondt å miste den herligste lille pusen, hun ble bare 3 år gammel og jeg tror aldri jeg finner en som henne igjen!

Vi hadde jo egentlig planlagt å dra til mamma & pappa på lørdag, men utsatt det til mandag, så etter at vi hadde vært hos veterinær valgte vi å dra uansett. Det var nok godt for guttene å få noe annet å tenke på, selv om bilturen nedover var preget av tårer og tristhet.

Tirsdag hadde jo jeg og en venninne bestilt oss overnatting på spahotell. Vi dro dit tidlig og var der allerede kl 13. Rommet var ikke klart så vi spiste en lunchbuffet med sjømat og hvert vårt glass vin. Nydelig mat og karamellpudding og sjokolademousse til å dø for :sikle: Etter maten var rommet klart og vi sjekket inn. Vi hadde fått oppgradering på rommet, det var helt fantastisk, sjøen rett utenfor og balkong på rommet! Stort bad med både badekar og dusj. Vi heiv på oss bikinier, det var badekåper og tøfler på rommet til oss som vi kunne få med oss hjem hvis vi ville. Dro i spa-avdelingen og badet og koste oss i to timer. Nøtter, sitronvann, frukt, mange forskjellige badstuer, basseng og jacuzzier både ute og inne!

Koste oss såååå masse, før vi dro på rommet, dusjet og fikset oss og tok oss et par glass vin før vi entret restauranten til middag. Middagen var fantastisk god. Vi valgte indrefilet av hereford og angus-fe og det var det møreste kjøttet jeg noengang har smakt. Delte en flaske hvitvin gjorde vi også ;) Dessert var en konfektkake med litt is og sjokoladestrøssel, men den var for mektig for oss. Vi følte oss stappa etter den! Etter middagen gikk vi i baren og kjøpte oss hver vår strawberry daquari. Så gikk brannalarmen og vi måtte stå i resepsjonen til de fant ut om den var ekte...Det var den heldigvis ikke, men da gikk vi på rommet. Utrolig hvor trøtt og sliten man blir av å bade hele dagen :tongue:

I dag stod vi opp og spiste frokostbuffe. Nam!!!

Etterpå pakket og ryddet vi og sjekket ut av rommet før vi entret spa-avdelingen igjen. Vi badet en liten time før jeg hadde en times klassisk massasje, og det var sååååå fantastisk avslappende og godt!!! Venninnen min hadde time etter meg og jeg er glad jeg var først, så kunne jeg sitte i liggestolene og se bølgene slå opp på stranden en halvtime før jeg gikk i dusjen.

Så løp vi for å rekke tog og buss, og jeg fikk digert gnagsår på ene hælen :dry:

Også fikk jeg diamantring av mamma og pappa i forsinket bursdagsgave :daane:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mahareth

Så trist med pus :troest: Det høres ut som dere tok den rette avgjørelsen for henne, et liv uten tenner og med mye smerter er ikke et godt liv for en katt.

Spa-hotell høres utrolig deilig ut! :strix:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å så herlig opphold!! :strix: Noe sånt kunne jeg også tenkt meg!

Så utrolig trist med pusen.. :grine: men dere valgte det rette tror jeg, ut ifra hvordan livskvaliteten hennes ville blitt framover. :klem::troest:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, så trist med lillepus..det er så sårt med disse skjønne, fantastiske skapningene. Og når de da plutselig ikke skal eksistere mer... Jeg føler så med deg. Tror det er bra du kom deg bort og spaet alt vekk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Beib

Lenge siden jeg har vært å lest inne hos deg :)

Synd med Lillepus, får helt vondt i hjertet mitt.

Dere tok den rette avgjørelsen.

Kos deg i finværet, synd jeg skal på Spenst når det er så fint vær :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...