Gå til innhold

Kokebok


Frk Doodad

Anbefalte innlegg

Jeg skal kjøpe meg en stor tykk skikkelig kokebok. Vil ha en med det meste i istedenfor en mange mindre 'spesial' kokebøker.

Har sett litt på disse to:

- Capellens nue kokebok

- Gyldendal store kokebok (Ingrid Espelid)

Noen som har noen av disse eller andre alt-i-ett kokebøker å anbefale?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ville valgt cappelens.

Bladde i mitt eksemplar senest i går kveld.

Syns den er best på både ny og "gammel"mat, og i tillegg er det godt forklart hvordan man skal behandle maten før den tilberedes.

Jeg bruker den mye, har en eldre utgave tror den er fra midt på 80 tallet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har den rutete til Ingrid Espelid, veldig praktisk. Alt som ikke står i spesialkokebøkene står der. Om forskjellige råvarer, hvordan man behandler dem osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

finnes det en rødrutete også?hm.. må sette den på juleønskelisten min da..heh!!!

Den blårutete er på ein måte kortversjonen av den raudrutete... Så det er jo mykje som er likt, då. Kan trygt anbefale den raudrutete - den har det meste...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har både den blårutete, den rødrutete og den til Cappelen. Har bladd i dem alle tre både i går og i dag, og stort sett funnet det samme i alle... I går skulle vi lage pai, og i dag paella. Begge dagene endte vi opp med en miks av de forskjellige oppskriftene i de tre bøkene, men kunne like gjerne klart oss med en av dem. Tror jeg ville valgt Cappelens da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har Cappelens (hvis det er den som er blåstripete?

Der står det meste synes jeg.

Nei, den er grønn med artisjokker på! Helt ny.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Har Gyldendal. Får den nye Cappelens i julegave og det er jeg kjempeglad for. Skulle jeg valgt ville jeg tatt Cappelens ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det ble Cappelsens, er kjempefornøyd med den!

Masse tradisjonsrike oppskrifter, og masse spennende oppskrifter fra flere verdenshjørner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...