Gå til innhold

En sen natt


majsen
 Del

Anbefalte innlegg

Sitter her i min ensomme majestet på min hybel og skulle egentlig funnet senga for lenge siden, men det er som lysten til å sove i en varm deilig seng ikke er så stor . jeg skal tidlig opp i morgen. Må gjennom seks timer på skolen med bare bittesmå pauser mellom.( synes litt synd på meg selv) Historie og politikk. Interessante temaer, men likevel... det er som om strikken er strukket litt for langt. Det er ikke så morro som det var en tid. da hver ny skoledag var en glede. det å begynne på skolen igjen etter mange år som yrkesaktiv var bare fantastik. Må vel si litt om hvem jeg er og hva jeg driver med.

Er en voksen (i allefall i alder ) kvinne. Enke for mange år siden og har tre voksne barn som igjen har skaffet meg svigerbarn. Passert de første 50 år av mitt liv . Studerer på en høyskole og regner med å være utdannet pedagog om ikke alt for lenge.

Når en skriver en dagbok skal en vel komme med en del sukk og ...her kommer dagens. Er litt deppa for tiden. :cry: Ble operert for kreft tidligere i sommer. Satte meg litt ut av fatning for en stund , men jeg er på vei oppover igjen....selv om jeg kravler og snubler litt. Jeg er blitt treg og og lekselesingen tar lengre tid.

men vet du hva.? jeg skal på casinoopptak. Kommer på tv og er jeg heldig så kanskje jeg vinner den store gevinsten. Det er jo lov å drømme.......men jeg får se Halvard Flatland in live......er det ikke det alle damer drømmer om??????????? :D

jeg tor jeg må prøve å finne senga likevel skal jeg klare å komme meg opp i morgen tidlig.snakkes senere

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Takk for meldingen din.

Men jeg har et problem om jeg kan kalle det så......hvordan skal jeg fortsette på min dagbok slik at neste innlegg i boka skal komme etter det forrige. ?????????? :

hatt en fin dag med strålende sol og helt klar himmel, men kaldt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ser ikke ut som om jeg skal klare å komme meg i seng til normal tid. Det er så mange unnskyldninger for å slippe å komme seg under dyna. Jeg fikk forresten en god søvn i natt da jeg endelig kom meg på puta. Og dagen i dag har gått forunderlig bra. Da jeg våknet i morges hadde jeg mest lyst til å bare bli liggende , men kom meg opp og fikk stelt meg. Litt frokost fikk jeg i meg og. Hadde tenkt å ta bilen til skolen, men sola skinte allerede så fint ute så jeg kom til at jeg heller skulle ta beina fatt. det gjorde underverker, både på kropp og sinn. Kulden slo mot meg da jeg kom ut, men du kor godt det gjorde. Da jeg kom til timen og undervisningen startet ble selv politikken spennende og historien ble som en eventyrfortelling. Læreren klarte til og med å gjøre timene verd å delta i. men nå skal jeg bare glede meg. I morgen setter jeg meg på bussen til Oslo og fem dagers avslapping. Vi snakkes når jeg kommer hjem igjen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Del

×
×
  • Opprett ny...