Jens Skrevet 8. desember 2010 #1 Del Skrevet 8. desember 2010 Når må jeg isåfall ta den ut til tining, og skal den da tine i kjøleskapet?Når gnir jeg den da inn med salt og pepper? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. desember 2010 #2 Del Skrevet 8. desember 2010 Dersom du har kjøpt frossen ribbe så la den ligge i fryseren fram til noen dager før du skal bruke den. Er den fersk så har du to valg. Gni den inn med krydder og la den ligge to døgn i kjøleskapet før du steker den. Del den ev. opp i biter før du fryseren den ned. Varmes i langpanne når den skal brukes. Alternativet er å fryse den ned nå i fersk tilstand. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå