Mynona Skrevet 30. oktober 2013 #4021 Del Skrevet 30. oktober 2013 Vi gjør også det. Det er så vanskelig å skjære av den at det ender med at ingen gidder, og hvis vi ikke åpner ny blir den gamle såla liggende uspist til den blir grønn og hårete. Hjemme bruker jeg hele (hvis jeg kommer så langt før den blir dårlig), for når det er bare bittelitt igjen bruker jeg den til noe annet enn å ha den på skiva. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 30. oktober 2013 #4022 Del Skrevet 30. oktober 2013 Er det ikke vanlig å spise opp hele osten? På jobben har vi felles lunch hvor det blir handlet inn brød og pålegg. Når det er under 1 cm igjen av gulosten så kaster folk den og åpner en ny pakke. Greit at det er vanskelig å skjære den siste biten, men er det virkelig vanlig å bare kaste god mat på den måten? Jeg skjærer osten på alle sidene etter tur, så den blir en stadig mindre terning. Jeg skammer meg på vegne av de som sløser sånn, jeg har sett det jeg også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sugar&Spice Skrevet 30. oktober 2013 #4023 Del Skrevet 30. oktober 2013 Hvorfor er det sånn at når iphonen min ringer, så må jeg noen ganger trykke på en knapp der det står "besvar" (eller noe sånt), mens andre ganger må jeg slide "besvar"-feltet sånn som når jeg låser opp skjermen? Hvorfor er det to forskjellige måter å gjøre det på? Hos meg er det slik at om telefonen er aktiv(altså jeg bruker den) kommer det "besvar" eller "avvis", men om den ligger rolig med skjermlåsen på (altså helt mørk skjerm) må jeg slide den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lutetium 71 Skrevet 7. november 2013 #4024 Del Skrevet 7. november 2013 Hvorfor blir myrra så lite brukt? Mange har røkelse i hus, og tenner på den ved spesielle anledninger. Har man kjøpt inn myrra, blir man bare sett på som en særing. Hvorfor? Dette er jo en kongegave? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 7. november 2013 #4025 Del Skrevet 7. november 2013 (endret) Hvorfor blir myrra så lite brukt? Mange har røkelse i hus, og tenner på den ved spesielle anledninger. Har man kjøpt inn myrra, blir man bare sett på som en særing. Hvorfor? Dette er jo en kongegave? Merkelig det der. Gull slo jo også vesentlig bedre an. Endret 7. november 2013 av Kvist Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jentasomtesteralt Skrevet 7. november 2013 #4026 Del Skrevet 7. november 2013 Hei! jeg lurer på hvordan man kan skrive innlegg? er det noen som kan forklare meg dette? Takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 7. november 2013 #4027 Del Skrevet 7. november 2013 Du gjorde det nettopp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jentasomtesteralt Skrevet 7. november 2013 #4028 Del Skrevet 7. november 2013 Nei, mente å lage egne innlegg, dette var jo bare svar på innlegg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lutetium 71 Skrevet 7. november 2013 #4029 Del Skrevet 7. november 2013 Nei, mente å lage egne innlegg, dette var jo bare svar på innlegg Klikk på knappen "Opprett nytt emne". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 7. november 2013 #4030 Del Skrevet 7. november 2013 Klikk på knappen "Opprett nytt emne". Men husk å gjøre det i riktig forum 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 16. november 2013 #4031 Del Skrevet 16. november 2013 (endret) Hvorfor blir det så tørr luft inne på vinteren? Selv når vi tørker klær inne Endret 16. november 2013 av Brimi Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brimi Skrevet 20. november 2013 #4032 Del Skrevet 20. november 2013 Lurer på en ting til, hvorfor klarer ikke menn å skjære ost riktig? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjerner og planeter Skrevet 20. november 2013 #4033 Del Skrevet 20. november 2013 Hvorfor blir det så tørr luft inne på vinteren? Selv når vi tørker klær inne kald luft har mykje mindre fuktigheit i seg enn varm luft Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kara W Skrevet 20. november 2013 #4034 Del Skrevet 20. november 2013 På film har gale vitenskapsmenn nesten alltid en tysk aksent. Hva slags aksent har de på tyske filmer? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Singha Skrevet 20. november 2013 #4035 Del Skrevet 20. november 2013 Sikkert østeuropeisk. (Gjetning) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 20. november 2013 #4036 Del Skrevet 20. november 2013 Hvorfor skummer shampo veldig mye mer etter man har farget håret? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjerner og planeter Skrevet 20. november 2013 #4037 Del Skrevet 20. november 2013 Hvorfor skummer shampo veldig mye mer etter man har farget håret? kanskje det er "skumstoffet" triclosane i hårfargen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 20. november 2013 #4038 Del Skrevet 20. november 2013 kanskje det er "skumstoffet" triclosane i hårfargen? Mye mulig. Men jeg var kanskje litt uklar, det skummer veldig i et par uker etter farging. Ikke bare første gang. Men det du sier gjelder kanskje likevel? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Stjerner og planeter Skrevet 20. november 2013 #4039 Del Skrevet 20. november 2013 Mye mulig. Men jeg var kanskje litt uklar, det skummer veldig i et par uker etter farging. Ikke bare første gang. Men det du sier gjelder kanskje likevel? hårfarge vil jo "tape" seg etter kvart. så triclosane vil nok forsvinna litt ved kvar vask MEN dette er berre synsing frå mi side! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lutetium 71 Skrevet 20. november 2013 #4040 Del Skrevet 20. november 2013 Lurer på en ting til, hvorfor klarer ikke menn å skjære ost riktig? Hva er den riktige måten? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå