Vulpes Skrevet 14. november 2010 #61 Del Skrevet 14. november 2010 Ribbe, julepølser, rødkål/surkål, poteter og annet diverse tilbehør. Bor i Bærum (Østlandet). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BabyBlue Skrevet 14. november 2010 #62 Del Skrevet 14. november 2010 Ribbe... Pappa som skal være så tradisjonel. Synes hjemmelaget lasagna burde bli en tradisjon, jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sugerøret Skrevet 14. november 2010 #63 Del Skrevet 14. november 2010 Hovestaden ,før var det ribbe m/tilbehør.Nå foretrekker jeg skinkestek faktisk .Dessert enten sjokoladepudding m/vanlijesaus og riskrem da folk har forskjellig smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Appelsinpiken Skrevet 17. november 2010 #64 Del Skrevet 17. november 2010 Østlandet Hos oss går det i pinnekjøtt (ikke røkt, bare saltet!), mandelpoteter, hjemmelaget kålrabistappe, diverse grønnsaker - kommer litt an på hvem som er tilstede, samt sky fra pinnekjøttet. Kjæresten er fast ribbetilhenger, med alt som hører til der, så blir nok begge deler når vi etterhvert feirer jul sammen, da ingen av oss kommer til å gi opp tradisjonene. Vi pleier i grunn ikke ha noen spesiell dessert, setter frem diverse julebakst, moltekrem, is o.l, men jeg kunne tenke meg å innføre is med rørte bær når jeg selv skal lage istand til jul. Hjelpe meg, jeg får vann i munn av alt dette julesnakket! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. november 2010 #65 Del Skrevet 17. november 2010 ååååå jeg glede meg til jul!!! Her spiser vi ribbe, julepølse, stek, poteter, saus, grønnsaker og POTETGULL Kjempe godt, gleder meg skikkelig :D Trøndelag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Appelsinpiken Skrevet 17. november 2010 #66 Del Skrevet 17. november 2010 ååååå jeg glede meg til jul!!! Her spiser vi ribbe, julepølse, stek, poteter, saus, grønnsaker og POTETGULL Kjempe godt, gleder meg skikkelig :D Trøndelag Hehe, det gjør de i min kjærestes familie også! salt potetgull inntil ribba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chalaatte Skrevet 17. november 2010 #67 Del Skrevet 17. november 2010 Er fra Rogaland, og hjemme hos oss er det annenhvert år med ribbe og pinnekjøtt Har vi pinnekjøtt på julaften blir det ribbe 1.dag, og neste år omvendt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
henine Skrevet 17. november 2010 #68 Del Skrevet 17. november 2010 Vi spiser Ribbe, er vokst opp med det. Jeg bor i finnmark. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
musikkglad Skrevet 18. november 2010 Forfatter #69 Del Skrevet 18. november 2010 Trådstarter her. Jeg må jo bare si: "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SOM JEG GLEDER MEG TIL JULEMIDDAGEN" Beklager ikke meningen å skrike, men ååååå.... hihi. Dere har satt meg i julemiddag humør. Må sette igang å lage meg innkjøpsliste, klarer ikke å vente lenger. Ribbe here I come!!!!!!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fanta Exotic Skrevet 18. november 2010 #70 Del Skrevet 18. november 2010 Vi spiser ribbe med medisterpølser, kjøttpølser og noe karbonader med poteter, surkål og rødkål. Nå i det siste har vi også begynt med kalkun, fordi samboeren min ikke spiser gris.. Men skulle helst ønske vi spiste pinnekjøtt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tbag Skrevet 18. november 2010 #71 Del Skrevet 18. november 2010 (endret) Østlandet her. Vi har ribbe, poteter, surkål, sosisser, medisterkaker, medisterpølser, rosenkål, ribbefett, saus, kalkun m/stuffing, egen saus til den, potetsalat, waldorfsalat, kjøttrull, lefse, sennep, riskrem med rødsaus og multekrem. Er vel bare julaften middagsbordet her i huset bugner såå mye, og selvfølgelig dagene etter hvor vi spiser rester:-) EDIT, Potetgull er selvfølgelig et must ved siden av, vokste opp med biff og løk (samme konsistens som sørlandschips), men den er jo etterhvert blitt fjernet fra markedet: ( Så da er det salt som gjelder. Endret 18. november 2010 av Tbag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. november 2010 #72 Del Skrevet 18. november 2010 Oppland. Vi spiser lutefisk med smør og lefse, i tillegg til melkesuppe. Syns det blir akkurat passe mye mat. Ribbe spiser vi i løpet av romjula. Guro Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest idakaroline Skrevet 20. november 2010 #73 Del Skrevet 20. november 2010 (endret) Hos oss er det ribbe, julepølse, innmatpølse, sosisser, medisterkaker, surkål, rådkål, sylteagurk, svisker, ribbefett og brun saus. Til dessert har vi alltid riskrem med rød saus og julebakst utover kvelden samtidig som pakkene blir åpnet Edit: Hører til på Østlandet Endret 20. november 2010 av idakaroline Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aries86 Skrevet 21. november 2010 #74 Del Skrevet 21. november 2010 (endret) Familien spiser pinnekjøtt med alt det vanlige tilbehøret (kålrabistappe, poteter, osv) Jeg spiser ikke kjøtt lenger, så for meg blir det nøttestek med det samme tilbehøret som resten av familien spiser. Til dessert pleier vi vel å ha riskrem tror jeg? :klø: Og så er det forskjellig julebakst og kaffe litt senere på kvelden. Åh, gleder meg skikkelig til jul nå! Elsker jula! Vi bor på vestlandet forresten... Endret 21. november 2010 av Aries86 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pantertante Skrevet 21. november 2010 #75 Del Skrevet 21. november 2010 Pinnekjøtt. Alltid pinnekjøtt. Mmmmm...beste som finnes. Med kålrabistappe, poteter, akevitt og øl. Desserten er multekrem og riskrem med rød saus. Bergen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Morea Skrevet 21. november 2010 #76 Del Skrevet 21. november 2010 Vi har risengrynssuppe til forrett (eller heter den noe annet? Det er i alle fall akkurat som risengrynsgrøt, men i suppeform ). Deretter lutefisk med lefse, poteter og smør. Dessert har vi ikke, men trøkker i oss noe kaffe og kaker i løpet av kvelden mot bedre vitende. Jeg og min bror er ikke store lutefiskfans, så vi pleier nå å ha pinnekjøtt også, for det har vi i løpet av julen uansett. Nordmøring med et snev av trønder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå