Gjest Anonymous Skrevet 9. oktober 2003 #1 Del Skrevet 9. oktober 2003 man skal visst legge dem oppå kjøkkenpapir etterpå for å la fettet renne av. det har jeg alltid gjort før, fordi man liksom skal gjøre det, men så prøvde jeg å IKKE gjøre det sist, og jammen smakte det jo MYE bedre. fett er jo godt hehe. så jeg lar det ikke renne av lenger, bruker frityrgryten sånn 4 ganger i året liksom, tror ikke jeg blir veiende 200 kg pga at jeg lar fettet være på. hva gjør dere? Iset 34+0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest La Lune Skrevet 9. oktober 2003 #2 Del Skrevet 9. oktober 2003 Jeg synes det er ikke er noe godt når potetene renner av frityrolje. La Lune Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 9. oktober 2003 #3 Del Skrevet 9. oktober 2003 Pleier å la de dryppe av seg i risten sin. (godt forklart, eller..?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 9. oktober 2003 #4 Del Skrevet 9. oktober 2003 ja selvfølgelig gjør jeg også det, skulle skrevet det hehe. de skal jo ikke RENNE, jeg rister risten så de drypper av der, men jeg syns kjøkkenpapiret suger til seg ALT fettet, så man like godt kunne stekt dem i ovnen liksom. Klem Iset Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 9. oktober 2003 #5 Del Skrevet 9. oktober 2003 Ja, jeg liker heller ikke smaken av stekefett! Usj! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 9. oktober 2003 #6 Del Skrevet 9. oktober 2003 Pleier å la de dryppe av seg i risten sin. (godt forklart, eller..?) Jeg også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 9. oktober 2003 #7 Del Skrevet 9. oktober 2003 Annafugia: men er det vits å steke dem i frityrkokeren da egentlig?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest La Lune Skrevet 9. oktober 2003 #8 Del Skrevet 9. oktober 2003 Jeg synes at pommes frites smaker best i oven, de store posene fra Gartner som heter Pommes Family er kjempegode. La Lune Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 9. oktober 2003 #9 Del Skrevet 9. oktober 2003 Annafugia: men er det vits å steke dem i frityrkokeren da egentlig?? Nei, det har du rett i. Bruker ikke slike grisete greier. Liker å grille poteter jeg, elles så kjøper meg den derre 5 minutter pommes fritsen...Bakte poteter er også deiligt! =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 9. oktober 2003 #10 Del Skrevet 9. oktober 2003 En venninne av moren min lager verdens beste pommes frites. Hun kutter potetene i litt tykke stenger og steker dem i to omganger. Først til de er lys brune, så legger hun dem over på kjøkkenpapir. Rett før servering steker hun dem ferdig og lar oljen renne godt av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iset Skrevet 9. oktober 2003 #11 Del Skrevet 9. oktober 2003 Nei, det har du rett i. Bruker ikke slike grisete greier. Liker å grille poteter jeg, elles så kjøper meg den derre 5 minutter pommes fritsen...Bakte poteter er også deiligt! =) mm bakte poteter med mais og rømme, åå nå fikk jeg lyst på og den 5 minuttersen er faktisk ganske god ja. klem Iset Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest La Lune Skrevet 9. oktober 2003 #12 Del Skrevet 9. oktober 2003 Den 5 minutt typen synes jeg smaker gammel harsk frityrolje. La Lune Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BlaBla Skrevet 10. oktober 2003 #13 Del Skrevet 10. oktober 2003 Pleier å la de dryppe av seg i risten sin. (godt forklart' date=' eller..?)[/quote'] Det gjør jeg å. Det beste med frityrkokeren i forhold til stekeovnen er at de blir mye bedre krispy. Frityr stekt pommes er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 10. oktober 2003 #14 Del Skrevet 10. oktober 2003 Jeg har HELDIGVIS ikke frityrkoker Tror BMIen lett hadde gådd oppover mot fedme, da ja Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
manji Skrevet 10. oktober 2003 #15 Del Skrevet 10. oktober 2003 Jeg foretrekker steikeovnen når jeg lager pommes frites. Har brukt frityr koker noen ganger, men det blir ikke like godt. :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå