Gå til innhold

Hvor fjern går det an å bli!


Spiralis

Anbefalte innlegg

Av nyere dato:

Rare plaskelyder da jeg skulle lage morgenkaffen (nespressomaskin) kunne lett forklares da jeg oppdaget at koppen fremdeles sto i skapet, mens maskinen var i ferd med å tilberede kaffen.

Note to self: Sette på plass kopp først, så slippe nedi kapsel og trykke på knapp. :bolledeig:

Har gjort alle varianter der: ikke kapsel, men kopp. Kapsel, men ikke kopp. Og klassikeren verken kapsel eller kopp.

Glemmer stadig å ta med nøkkelkort for å komme meg inn på lesesalen. Går ut av lesesalen, smekker døra i lås bak meg og oppdager øyeblikkelig at jeg har glemt kortet. Alltid koselig å stå og vente på at det skal komme noen forbi som kan låse opp.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Errata

Jeg hadde et av mange fjerne øyeblikk på handletur med samboer på onsdag.

Han bar kurven og gikk for å finne litt til huset, mens jeg hadde en egen liste med ting jeg skulle handle til en venninnebrunsj i påsken. Jeg holdt tydeligvis alle hjernecellene opptatt med å tenke ut hva slags godsaker jeg skulle kjøpe, for plutselig sto jeg å puttet pålegg i kurven til en fremmed mann, som måtte kremte litt før jeg stoppet og forfjamset fikk tatt tingene mine ut igjen.

Som om ikke det var nok, jeg surret litt rundt i butikken og prøvde å finne samboeren min. Plutselig får jeg øyne på en kjent jakke, så jeg setter opp farten nedover reolen. Jakken ser på meg, og begynner å forte seg unna... det var samme mann jeg hadde prøvd å gi tingene mine til tidligere, og jakken hans lignet overhode ikke på samboeren min sin. :klaske:

  • Liker 23
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle skru av støvsugeren.. skrudde av lyset :P

Skulle poppe litt mikro popcorn. Hadde selvfølgelig på lav varme, så det popcornet ble bare svart... Jeg skjønte ikke hvorfor det tok så lang tid.

Vi må bruke kopi-kort på kopimaskina på skolen. En dag står jeg der og putter inn et t-banekort og skjønner IKKE hvorfor jeg bare får feilmelding. Var ekstra flaut når dama fra kopisenteret kom og så hva jeg holdt på med :P

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...

Kjørte til byen for å shoppe, møtte en venninne der og tok t-banen hjem sammen med henne.

Oppdaget neste morgen at bilen var borte. :filer:

Herregud, så fantastisk at det ikke bare er meg!

Jeg får moro-piller hos tannlegen og kan derfor ikke kjøre hjem igjen så planen var å bli kjørt opp på kvelden for å hente bilen. Jeg lånte bil fordi min skulle fikses litt...

Kvelden kom, vi gikk lang tur med bikkja og gikk omtrent forbi bilen jeg lånte. Snakka om å kjøre min bil ned på verkstedet så det var gjort. Heldigvis gjorde vi ikke det, for morran etter sto jeg på trappa og banna meg selv opp og ned i mente =P

Var jeg smart nok til å bare ta min egen bil opp til tannlegen for å bytte der? Nei... Det måtte jeg ha hjelp til =P

Anonym poster: 6f8aaab07705bd3ad0edf1d373f9d963

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For noen år siden hadde jeg en haug av en bil... og denne dagen tullet seg litt til. Jeg startet og motoren var i gang, men så døde den. Jeg skulle da vri nøkkelen for å starte på nytt, men bilen bare hostet og ville ikke. Prøvde igjen, men bilen var fortsatt uvenn med meg. Til slutt tar jeg nøkkelen ut av tenningen og ser på den og sier høyt mens jeg studerer: Hmm... er det riktig nøkkel da tro?!

En annen gang var jeg ute og kjørte en annen bil en min egen - og jeg pleide på den tiden å holde hendene godt plantet på hele styret. Så også på denne bilen.

Da vi hadde passert en bom og var på vei til å kjøre videre så hørte jeg noen som tuta så inmari bak eller ved siden av meg. Jeg kikket rundt meg for å sjekke om det var meg de tutet på, men så ingen som skulle hatt grunn til det. Og det var da jeg skjønte at det var meg selv som hadde plassert hånda midt på styret og tutet som en galning.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden vi er i bilmodus....

Som student (med bil) i Trondheim, så pleide jeg passere jeg en bomstasjon på vei til NTH. Jeg hadde ikke fått meg autopass så jeg kjørte i manuellfila og stappet pliktskyldigst på mynter. Helt til den dagen jeg kjørte i autopassfila.....

Jeg oppdaget blunderen i det jeg var rett ved myntautomaten, på feil side, men da var det naturligvis for sent. :klaske:

Jeg slapp for så vidt billig for jeg ringte bomselskapet og bekjente mine synder. Dermed slapp jeg unna med å betale inn beløpet pr. giro. Slapp straffegebyr, men måtte betale gebyr for giroen så fikk nå en smule straff likevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Phoenix

Jeg har lagt nøklene i fryseren

Jeg har kokt fjernkontrollen istedenfor smokkene

Jeg har hatt fjernkontrollen i ovnen, og skrudd på. Tok meg en stund før jeg oppdaget at ostesmørbrødet ikke var fjernkontrollen

Jeg har satt fra meg nøklene i postkassa, og gått ut. En kald fornøyelse å vente på at noen skulle komme. (dette var på vinteren, og postkassen er inn i gangen. Det er ikke mange hjemme klokken to på dagen)

Endret av Poirot
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satte ny personlig rekord i fjernhet, tror jeg. Jeg gikk inn på kjøkkenet for å hente meg et glass juice. Tar juicekartongen ut av kjøleskapet, henter et glass ned fra hyllen og helder oppi juicen. Setter kartongen opp på hyllen, glasset med juice i kjøleskapet og går ut av kjøkkenet igjen.

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Crazycatlady

Tok en klassiker da jeg skulle lage saus, og skulle sile den. Satte dørslaget over vasken og helte sausen ned i ja hvor tror du? :) Måtte begynne på nytt da ja.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke meg da, men moren min. Hun kom kjørende hjem fra butikken med lommeboken sin på taket, haha.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha !!

Jag brukar leta efter mobilen mens jag pratar i den med någon (klassiker verkar det som). Men en gång så ringde jag faktiskt min väninna för att be henne ringa min mobil för jag inte hittade den.. Det var inte fören hon ringde tillbaka som jag inser vad jag gjort......

Jag har också gått en hel dag utan BH för att inse det när jag ska ta av mig kläderna på kvällen. Tur att jag inte hade vitt den dagen....

Jag brukade också ringa till min dåvarande sambo och fråga samma saker två gånger på rad, direkt efter varandra. Då blev lite oroliga.. Skyller på stress och lite sömn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har flere ganger syklet dit jeg skal (skole, butikk osv. ), glemt sykkelen min, og gått hjem...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok på meg ullstrømpebukse/tights fra Pierre Robert og skulle ta jeansen utpå det igjen for det er så kaldt her jeg bor. Men for meg var det visst nok med et sett tøy på bena, og jeg satte meg i bilen og kjørte til jobb, kledd i fin mørk bluse, sorte strømpebukser, pensko, og det var det. Merka det heldigvis før jeg gikk ut av bilen, men hadde ikke tid til å kjøre hjem så måtte skynde meg innom en butikk og bare kjøpe en bukse.

Anonym poster: ce059cd419a18dd05784119ceb07ca67

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg jobbet ganske lenge på et omplasseringsenter for dyr i utlandet, og der er det alltid noen dyr som prøver å snike seg ut når man åpner dører, så man må åle seg gjennom døren og sette foten i døråpningen. Det tok lang tid å venne seg helt av med dette, så jeg endte stadig vekk med å åle meg gjennom dører i butikker etc.

Anonym poster: 2d9ff4a95151b6f32ff6ffada34d1f03

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Har en helt grusom tid nå, så jeg er distre. Skulle i butikken og handle mat og hjem igjen. Når jeg endelig kom hjem, så innså jeg at det eneste jeg hadde fått med meg fra butikken var posen

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satt på bussen og hørte ABBA's one of us på Ipod og begynte å synge på bussen, så alle hørte det jadda fikk applaus faktisk og kompliment for stemmen min:) MEn det var pinlig fordi flere av passasjerene vet hvem mamma og pappa er, så ja nå vet foreldrene mine og at jeg sang:) og nesten alle vi kjenner!

Glemmer meg noen ganger og synger med sangene jeg hører på!

Endret av Anciol
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skulle jeg vaske klær. Fant fram skittentøy, sorterte, hadde flekkfjerner på en t-skjorte med flekk på, la klærne i maskinen, satte på riktig program, maskinen ble ferdig, jeg hengte opp klærne og da jeg hadde igjen omtrent tre plagg å henge opp gikk det opp for meg at klærne lukta annerledes... For jeg hadde ikke hatt i noe vaskemiddel. :riste:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...