Rachel Skrevet 8. oktober 2003 #1 Del Skrevet 8. oktober 2003 Finnbiff med ostesaus (4 porsjoner) 500 g reinsdyrskav/finnbiff 1 ts salt 1/2 ts pepper 150 g sopp evt. 1 boks hermetisk (Jeg brukte ferske champignoner) 1 beger baconost , 200 g 2 dl kraft (Her brukte jeg grønnsaks-buljongterning oppløst i kokende vann, 2 dl) 1. Surr halvtint reinsdyrskav/finnbiff i en varm panne. Dryss over litt salt og pepper. Vær forsiktig med saltet, da osten er litt salt. 2. Tilsett sopp skåret i skiver eller båter og la dem surre med. Ha i ost og kraft og rør forsiktig til osten har smeltet. 3. La gryten surre på svak varme til alt er godt blandet. Smak til med finhakkede urter som f. eks. timian. Server med nykokte poteter, rosenkål og rørte tyttebær. For å gjøre retten ekstra god, kan man sprøsteke baconskiver å legge på toppen. Denne lagde jeg for første gang i går. Kjempegodt!! Og baconskivene på toppen var virkelig prikken over i`en. Hvis noen prøver denne, gi meg tilbakemelding da? :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfa Skrevet 8. oktober 2003 #2 Del Skrevet 8. oktober 2003 Nam, dette hørtes helt himmesk ut!!!!!!! Dette skal jeg lage når Smurfemannen kommer hjem! Takk for oppskrift! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachel Skrevet 8. oktober 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 8. oktober 2003 Bare hyggelig! Gir du tilbakemelding når herligheten er oppspist? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 8. oktober 2003 #4 Del Skrevet 8. oktober 2003 Et lite tips; kantareller er nammenam til denne retten. Tyttebærene kan erstattes med akevittgele - jeg synes det er bedre enn tyttebær til vilt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 8. oktober 2003 #5 Del Skrevet 8. oktober 2003 Fatter ikke at dere i det heletatt syns reinsdyrkjøtt er godt jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 8. oktober 2003 #6 Del Skrevet 8. oktober 2003 Fatter ikke at dere i det heletatt syns reinsdyrkjøtt er godt jeg Tuller du? :o Det er jo nydelig! Men selvsagt, hver sin smak. RoadQueen, akevittgelé høres spennende ut, jeg synes heller ikke tyttebær er så godt til vilt. Er det noe du lager selv eller kjøper du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfa Skrevet 8. oktober 2003 #7 Del Skrevet 8. oktober 2003 Tilbakemelding skal bli! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 8. oktober 2003 #8 Del Skrevet 8. oktober 2003 Tuller du? :o Det er jo nydelig! Men selvsagt, hver sin smak. RoadQueen, akevittgelé høres spennende ut, jeg synes heller ikke tyttebær er så godt til vilt. Er det noe du lager selv eller kjøper du det? Problemet er at jeg har blitt fora så mye på det gjennom oppveskten, så jeg har blitt lei. Syns jeg kjenner lukta av når vi parterte dyret jeg, så fort noen nevner rensdyrkjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 8. oktober 2003 #9 Del Skrevet 8. oktober 2003 Rudolf ruler! Jeg har kjøpt akevittgele fra løiten, jeg mener jeg så en oppskrift på akevittgele i Dagbladet for en ukes tid siden - en side med oppskrifter fra Frode Aga. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachel Skrevet 8. oktober 2003 Forfatter #10 Del Skrevet 8. oktober 2003 Nå Smurfa, slo retten an? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rachel Skrevet 9. oktober 2003 Forfatter #11 Del Skrevet 9. oktober 2003 Smurfa? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 10. oktober 2003 #12 Del Skrevet 10. oktober 2003 Mmmh.. Jeg elsker reinsdyrkjøtt! Det beste jeg får, er marinert indrefilet av reinsdyr... Har ikke spist det på noen år doh.. reinsdyrkjøtt er DYRT her sør :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå