Gjest Anonymous Skrevet 7. oktober 2003 #1 Del Skrevet 7. oktober 2003 Denne oppskriften kommer fra ROOM (KK 28/2003). (opprinnelig mengde til 30 personer, så jeg har delt alle ingrediensene på 8.) Jeg blandet alt først sukker og egg, deretter olje og alt det andre til slutt. Kaka ble veldig god på smak, men helt flat... Langpanne, 180 grader, 1 time. Er det en fremgangsmåte som er helt innlysende for å få ett godt resultat? Jeg er ikke så erfaren på dette..... 2,5 dl olje 350 g sukker 380 g revet gulrot 1 stort eple 130 g hakket sjokolade 4 egg 310 g hvetemel 1/2 ss natron 1/2 ss bakepulver 1/4 ts salt 1/2 ss kanel 1/2 ss vaniljesukker 1/4 ss malt nellik en klype (eller 0,13 ss) muskat Glasur: 350 g Philadelphiaost 0,4 dl vaniljesukker 150 g smør 440 g melis Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 7. oktober 2003 #2 Del Skrevet 7. oktober 2003 Det ser jo ut som en gulrot kake av et eller annet slag. Ville vispet egg og sukker til eggedosis og blandet inn alt det tørre før jeg til slutt rørte i olje og gulrot/eple. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 7. oktober 2003 #3 Del Skrevet 7. oktober 2003 Ville vispet egg og sukker til eggedosis og blandet inn alt det tørre før jeg til slutt rørte i olje og gulrot/eple. Enig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå