AnonymBruker Skrevet 30. september #57281 Skrevet 30. september Alenemiddag i dag, og jeg spiser opp rester fra fryseren. Det ble en slags fiskegryte av friske tomater, sjalottløk, hvitløk, fennikelfrø, røkt paprika, safran og sherryeddik, med rester av grillet piggvarfilet, og noen grønne oliven. Couscous til, og finhakket persille og sitronskall drysset over. Veldig godt ble det! Anonymkode: ad006...80d 2
MarianneE Skrevet 1. oktober #57282 Skrevet 1. oktober Denne! Lager så det blir rester I morgen til mann&barn https://frutimian.no/2016/06/01/italiensk-gronnsaksgryte-med-polser/ 1
AnonymBruker Skrevet 1. oktober #57283 Skrevet 1. oktober Mer rester: Lammegryte med tomat og chèvre, med båtpoteter og dampet brokkoli med litt ramsløkpuré. Anonymkode: ad006...80d 1
Brunhilde Skrevet 1. oktober #57284 Skrevet 1. oktober Jeg hadde noe panert fisk med stekte poteter og råkost. En god klatt remulade var prikken over i'en. 😁
Hunter7 Skrevet 2. oktober #57285 Skrevet 2. oktober Pasta med ferske tomater, gulrøtter, pastinakk, selleri, løk, hvitløk. Pleier å kutte rotgrønnsakene fint/i ørsmå terninger og fryse de ned når de er i ferd med å henge med geipen og jeg ikke har umiddelbare planer for dem. Olivenolje, en raus pris med chiliflak, en stor kopp med "grønnsaksblanding", og en kurv cherrytomater, samt salt og pepper - og vips er middagen ferdig. Tar rundt tyve minutter fra start til slutt. Av og til er det veldig kjekt. Hjemmebakt bananbrød med banankrem og ferske bringebær til dessert. 2
AnonymBruker Skrevet 2. oktober #57286 Skrevet 2. oktober Dagens fryserrestemiddag: Bacalao. Jeg lager den med amandinepoteter i skiver, fennikelbåter, løk, ovnsbakt paprika, semitørkede tomater, masse olivenolje i stedet for hermetiske tomater, mye chili og hvitløk, og selvsagt klippfisk. Tilsatte noen grønne oliven, og nyhakket persille og sitronskall på toppen. Knafritt rundstykke til. Konsistensen på grønnsakene blir litt bløt når bacalaoen fryses ned og varmes opp, men smaken rikere enn når den er nylaget. Anonymkode: ad006...80d 1
AnonymBruker Skrevet 2. oktober #57287 Skrevet 2. oktober Denne moussaka-en. Det tok et par timer, men ble DIGER porsjon, fikk fryst ned masse og den var helt utrolig god. https://www.dontgobaconmyheart.co.uk/moussaka/ Anonymkode: e08b8...e8c
Frøkenfryden Skrevet 4. oktober #57288 Skrevet 4. oktober I kveld får jeg faktisk 20 retters Michelinmat 2 1
MarianneE Skrevet 4. oktober #57289 Skrevet 4. oktober Frøkenfryden skrev (5 timer siden): I kveld får jeg faktisk 20 retters Michelinmat Vi gleder oss til beskrivelse! Her blir det litt mindre fancy; https://gladkokken.no/oppskrifter/gladkokkens-tacogryte-skapt-for-a-deles
MarianneE Skrevet 5. oktober #57291 Skrevet 5. oktober https://www.etkjokken.com/2016/09/kylling-shawarma-med-tahiniyoghurt/ Har og invitert svigers på middag. Gleder oss 1
C-girl Skrevet 5. oktober #57292 Skrevet 5. oktober Langpannepizza med Peppes kjøttboller, pepperoni, rødløk og litt jalapenos 1
Frøkenfryden Skrevet 6. oktober #57293 Skrevet 6. oktober MarianneE skrev (På 4.10.2025 den 16.58): Vi gleder oss til beskrivelse! Her blir det litt mindre fancy; https://gladkokken.no/oppskrifter/gladkokkens-tacogryte-skapt-for-a-deles Var veeeldig stas! Tok lite bilder, nøt stunden, men her er ett med kamskjell og purre dandert som midtgardsormen😃 2 1
Hunter7 Skrevet 6. oktober #57294 Skrevet 6. oktober Fjelltur og hyttemiddag - kjøttdeig av elg fra lørdagsslaktinga på nabogården, gulrøtter og løk fra mammas grønnsakshage, mandelpotet fra pappas potetland, tyttebær plukket på vei opp til hytta. Vann fra bekken ved hytta. Tror dette er det nærmeste jeg har kommet kortreist mat på lenge 😃 1 1
AnonymBruker Skrevet 7. oktober #57295 Skrevet 7. oktober - I går: Take away sushi. - I dag: Hjemmelagde fiskekaker av fersk lysing og sjalottløk, båtpoteter av en stor søtpotet og noen kerrs pink, hjemmelaget tartarsaus, og en rest råkost av revet rødbete og gulrot med frisk koriander, mynte og persille, med sherryeddik og sitron i vinaigretten. Veldig god kombo viste det seg! Anonymkode: ad006...80d 1
Frøkenfryden Skrevet 7. oktober #57296 Skrevet 7. oktober (endret) Jeg har vondt i kropp i dag, dag og spurte min samboer pent om han kunne trylle om sopp og bacon til deilig sopprisotto. Han styra og ordna her og rapporterte om kraftkoking basert på en pakke tørka sopp som risottobase, for risotto med gin, skvist sitron og sherryeddik og parmesan. Og topping av sopp og bacon stekt med smør og fungiekstrakt. Det ble inntatt i joggedress fra en dypetallerken og var nydelig🥹 Endret 7. oktober av Frøkenfryden 3
Frøkenfryden Skrevet 9. oktober #57297 Skrevet 9. oktober To fiskekaker i lomper, agurk og tomat. Jada, går fint, venter treretters de neste to dagene ute på vift😍 2
MarianneE Skrevet 10. oktober #57298 Skrevet 10. oktober https://meny.no/oppskrifter/suppe/Kremet-thaisuppe-med-kylling-og-cashewnotter/ Lagde suppe basert på denne oppskriften i går. Brukte kyllinglårfilet og hadde risnudler og sukkererter i.
AnonymBruker Skrevet 10. oktober #57299 Skrevet 10. oktober I kveld ble det ferdigkjøpte ferske tortellini med steinsoppfyll og en rask saus av friske tomater og spinat, med ristede pinjekjerner og parmesandryss. Til dessert smuldrepaier av små blå plommer, med havregryn, mandelmel, kokosmasse og litt kanel i toppingen, servert lune med vaniljeis. Anonymkode: ad006...80d 1
kaledonia Skrevet 11. oktober #57300 Skrevet 11. oktober Ertesuppe med svineknoke 😍 Ertesuppe med svineknoke | Oppskrift - Matprat 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå