Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Fremhevede innlegg

Skrevet

I dag ble det ikke rare "middagen". Røkt ørret gikk ut på dato i morgen, så da var det bare å hive i seg + eggerøre og brød.

Snavel! (med trøndersk aksent)

  • Liker 3
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Taco. Steker både kjøttdeig og biff

  • Liker 2
Skrevet

Kylling fylt med kremost og toppet med hjemmelaget rød pesto med valnøtter istedenfor pinjekjerner servert med en grønn salat med eple og valnøtter (granateplekjerner og fetaost) med honning og sennepsvinaigrette 

  • Liker 2
Skrevet

Restaurant. Kamskjell med deilig saus, reinsdyr, og multer med marcarpone🥰

  • Liker 1
Skrevet

I går: Pizza.

I dag: Pizza

  • Liker 2
  • Hjerte 2
Skrevet
Zenobia skrev (På 9.1.2025 den 21.57):

I dag ble det ikke rare "middagen". Røkt ørret gikk ut på dato i morgen, så da var det bare å hive i seg + eggerøre og brød.

Snavel! (med trøndersk aksent)

Sånt er undervurdert som middag etter min mening🥰

  • Hjerte 1
Skrevet

Jeg tror jeg skal sette til livs siste ribberest i dag. Har litt asiatisk glaze som jeg smører på før jeg varmer den, og så har jeg ris og syltede gulrøtter (evt bare revne gulrøtter med balsamico) ved siden av.

  • Hjerte 1
Skrevet
Frøkenfryden skrev (13 timer siden):

Sånt er undervurdert som middag etter min mening🥰

Det er iallfall digg! :P 

- - -

I dag: Pizza. Nå biir det ikke mere pizza i 2025.

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Gresskarsuppe. Laget med mye hokkaidogresskar, litt kålrot, en søtpotet, mandelpoteter, rødløk, hvitløk, chili og ingefær. Med creme fraiche og matfløte. Servert tjukk og god i konsistensen, med kokt egg:sikle:

  • Liker 1
Skrevet

Muligens fullstendig kulinarisk stormannsgalskap på en tirsdag, men hvem vet om man får se morgendagen. Så derfor blir menyen i kveld følgende: 

Spontan forrett: Burrata, frisée-salat, brønnkarse, ristede og grovhakkede hasselnøtter, og - årsaken til spontaniteten - blodappelsin-fileter. (BLODAPPELSIN = :bolledeig::juhu::danse2::danse: :nordvesta::strix:<--- emoji-illustrasjon over min blodappelsin-glede)

Hovedrett: Elgstek, risotto med brunskrubb, sautert spinat, saltbakte rødløk, stekte rosenkål, batons av gulrot og pastinakk, og viltsaus. 

Etterrett: Molter i kanel-krem, karamelliserte og grovhakkede pistasjnøtter, og goro

  • Liker 3
  • Hjerte 4
AnonymBruker
Skrevet

I dag ble det wok med laks, ris og ponzusaus toppet med cashewnøtter, sesamfrø og koriander. Super måte å kvitte seg med grønnsaksrestene i kjøleskapet

Anonymkode: f78b4...2d1

  • Liker 2
Skrevet

I går: Stekt okseskav med grovnudler, ananas, paprika og løk. Med soyasaus, ananasjuice og søt chilisaus.

I dag: Biff stroganoff

  • Liker 2
Skrevet

Pannekaker tror jeg

Skrevet

Jeg syns min middag var helt ok til jeg leste @Hunter7s innlegg. :ler: Det hørtes nemlig veldig, veldig godt ut.

Her blir det en svinekotelett med sopp, fetaost, tomater og oliven. Det kan også bli godt, for all del, men.... 

  • Liker 5
Skrevet

Chorizo (ferske) pølser, klippet i biter, fikk følge i pannen med gårsdagens kokte potet, egg og brokkoli.

  • Liker 2
  • Hjerte 1
AnonymBruker
Skrevet

Ferdigkjøpte gnocchi, ovnsstekte store biter av flaskegresskar, og brunet smør med sprøstekt salvie, finhakket sjalottløk, masse sitron og litt persille. Ristede pinjekjerner, parmesan og litt revet gruyère til å drysse på toppen.

Det ble veldig godt! :spise: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Skrevet

Gårdagens middag blir grunnet mengdene også dagens middag:

Bolognese-inspirert saus og spaghetti

 

  • Liker 2
Skrevet

Rester av tikka masala med hjemmelaget naan og litt enkel grønn salat som bør spises opp. 

AnonymBruker
Skrevet

Ryggfiletstykker av skrei og hjertesalat trukket i kokosmelk med hvitløk, chili, ingefær, lime og fiskesaus, med basmatiris til, og masse frisk koriander på toppen.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Skrevet

Kylling med nok hvitløksfedd til å gjøre en sosialt uglesett (altså "Kylling med førti fedd hvitløk", men i dette tilfellet var det nok nærmere 100 :fnise:), feldsalat med skarp sennepsvinaigrette, og nybakt ciabatta. 

"Efterretten" bestod av sjokolademousse med rum

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...