Brunhilde Skrevet 27. mars 2024 #56521 Skrevet 27. mars 2024 I dag har jeg vært heldig og fått nystekte rundstykker på døra, så middagen blir rett og slett varme fiskekaker i nybakt rundstykke. Det gleder jeg meg til. 1
MarianneE Skrevet 27. mars 2024 #56522 Skrevet 27. mars 2024 Rester av biff Stroganoff med potetmos til
AnonymBruker Skrevet 27. mars 2024 #56523 Skrevet 27. mars 2024 Kremet one pot pasta. Tomatbasert. Var digg! Anonymkode: 4181a...809
Hunter7 Skrevet 28. mars 2024 #56525 Skrevet 28. mars 2024 Falafler, hummus, yoghurt, mangosaus, tabbouleh, kisir, og salat. Inntatt på et gatehjørne i det store Utlandet 2
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2024 #56526 Skrevet 28. mars 2024 Hadde indisk i dag på jobb, ris og kylling korma. Anonymkode: 4181a...809
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2024 #56527 Skrevet 30. mars 2024 Taco i dag, skal ha meksikansk gryte i morgen, begge på jobb. Mandag blir det daal fra fryseren pga tett program. Anonymkode: 4181a...809
MarianneE Skrevet 31. mars 2024 #56528 Skrevet 31. mars 2024 Pizzakveld hos min søster, 3 voksne og 3 tenåringer. 1
MarianneE Skrevet 1. april 2024 #56529 Skrevet 1. april 2024 Lammestek hos svigers. Jeg hadde med Dronning Maud Fromasj til dessert.
AnonymBruker Skrevet 1. april 2024 #56530 Skrevet 1. april 2024 Daal med søtpotet og spinat. Den var så god at jeg nok må lage mer senere i uken. Anonymkode: 4181a...809
Pawn Hearts Skrevet 2. april 2024 #56531 Skrevet 2. april 2024 Vi lager som regel mer enn vi kan spise til ett måltid, og da havner restene i fryseren. Vi kan jo ikke stadig vekk investere i nye frysere, så vi jobber hardt for å frigjøre plass til flere rester. I dag varmet vi opp en fiskesuppe med red curry paste og supplerte med litt ekstra torsk og purre. I morgen tar vi det vi har igjen av en marokkansk kyllingform med couscous, og på lørdag siste rest av noe vi kaller moussapai (shepherd’s pai krydret som moussaka). 1 1
Brunhilde Skrevet 2. april 2024 #56532 Skrevet 2. april 2024 Jeg gjør som @Pawn Hearts og i dag ble det vegetarcurry. 1
Frøkenfryden Skrevet 2. april 2024 #56533 Skrevet 2. april 2024 Stekt laks med fullkornscouscous-salat. (Med feta, vårløk, agurk, ruccula og spisspaprika)
AnonymBruker Skrevet 2. april 2024 #56534 Skrevet 2. april 2024 Her laget vi nokså passe porsjoner til påskens middager i år, så igjen rester, og bare spaghetti all'Amatriciana til middag i kveld. Men søtt er det et par småting igjen av, så ikke umulig at det vanker et tynt stykke pærekake hver med vaniljeis til dessert, samt et marsipanegg eller to fra Summerbird. Akkompagnert av Masterchef Australia på TLC! Anonymkode: ad006...80d 1 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2024 #56535 Skrevet 3. april 2024 Salat i dag, spinat, agurk, cherry tomater, reddiker og sugar snap peas, med marinert laks og egg. Appelsin-soya dressing. Var så mye at det blir til i morgen og til meg (kommer hjem etter de andre har spist). Anonymkode: 4181a...809
Brunhilde Skrevet 3. april 2024 #56536 Skrevet 3. april 2024 Det så ikke veldig delikat ut, så jeg tok ikke bilde, men lammestek med rotgrønnsaker, poteter og saus fra fryseboksen var absolutt smakelig. 1 1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2024 #56537 Skrevet 3. april 2024 I går hadde vi fløtegratinerte torsk med bakte cherrytomater og ris. I dag lagde vi denne vegetarretten: https://www.godt.no/oppskrifter/groennsaker/boenner-og-linser/10287/gratinert-linsebolognese Anonymkode: f78b4...2d1
AnonymBruker Skrevet 3. april 2024 #56538 Skrevet 3. april 2024 Suppe av purre, kikerter, potet og hvitløk, med revet parmesan og extra virgin olivenolje på ved servering - en gammel Jamie Oliver-oppskrift. Anonymkode: ad006...80d 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå