Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

I dag blir det hjemmelaget lasagne med en liten salat ved siden av.

Anonymkode: bb781...7e8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gulrotpletter med feta, spisskummen, kikertmel og frisk koriander, omtrent som disse: https://www.olivemagazine.com/recipes/quick-and-easy/carrot-cumin-and-feta-fritters-with-coriander-yoghurt/

Med en dressing av revet agurk, mynte, crème fraiche og sitron, og grønn salat med avokado.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk jeg ånden over meg, og lagde hjemmelagd lasagne med hjemmelagd pastaplater. Og det beste av alt er at jeg både har lasagne igjen og pastadeig. Så da blir det sannsynligvis rester av lasange på søndag og hjemmelagd pasta i morgen😋

Anonymkode: e0d82...a4e

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg laget biff Bourguignon til besøket i går, og skal spise rester i ettermiddag. I går hadde jeg potetstappe til, i dag vil jeg ha kokt ris som tilbehør.

 

 

Anonymkode: 3221b...6d6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag ble middagen tatt på Ikea og jeg spiste fish & chips 😊 Smakte helt greit og jeg ble mett 😊 Greit å gjøre det lettvint innimellom 😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I kveld blir det italiensk pizza stekt på pizzastål. Med hvit saus, blåmuggost, mozzarella og pata negra skinke. Toppes med ruccula. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle egentlig ha pasta, men gadd ikke å koke, så det blir nachos i stedet for. Pasta i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lagde "kebab"pizza med denne:

image.thumb.png.0a517ab0a79625b751edf2d21c037320.png

 

Den ble veldig god! Anbefales.

 

Anonymkode: ff9dd...8d0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde biffstrimler med bearnaise, ris, brokkoli og gulrot på jobb i dag. Jeg spiser ikke kjøtt, men spiste resten da. 

Anonymkode: 4181a...809

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag blir det fullkorns spaghetti og kjøttsaus på jobb, de har kjøpt sånn ferdig dolmio bolognese saus så jeg pleier å finkutte paprika og rive gulrot oppi. 

Anonymkode: 4181a...809

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går ble det en gryte av bankekjøtt og kantareller i crock-pot. 7 timer og kjøttet var så mørt at det smeltet i munnen 😍 

I dag blir det frossen pizza siden begge er opptatte med hver våre ting

I morgen blir det crock-pot middag igjen, men da skal jeg lage pulled pork i hoisinsaus. Skal stå ca 8 timer, og blir mest sannsynlig servert med steambuns, vårløk osv

Anonymkode: 88090...5b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant sticky korean barbequeglase som jeg marinerte svinekjøtt i. Har lagt det i slowcooker i dag og håper på mørt og saftig kjøtt etter jobb 🤓

Sliter med å finne godt tilbehør, men fant en oppskrift på noen slags pannekaker laget med mel, vann og vårløk bl.a. Noen som har prøvd lignende og syntes det ble godt? Pajeon er navnet, https://www.norturaproff.no/oppskrifter/korean-bbq-tilbehør-og-salater

Ser det finnes oppskrift laget med melk på matprat, men er redd det blir "fornorsket" og vil smake som klassiske pannekaker med utradisjonelt fyll 😅

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
MarianneE skrev (På 26.1.2024 den 14.05):

Pitabrød fylt med pulled pork/ lammekjøtt, grønnsaker/ salat/ tzatiki/ dressing

Kjøttet blir i dag skåret i tynne strimler og blir blandet sammen med krydret ris og grønnsaker 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En slags gulrotsuppe (egentlig: Rydde-i-kjøleskapet-suppe med gulrot som hovedingrediens. Hadde også i en håndfull røde linser for å få suppa litt tykkere)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Restemiddag: En slags salat (lagt opp på flatt stort serveringsfat) av beter ovnsbakt med balsamico, kanel, nellik og stjerneanis, kokte speltgryn, babyleaf-salat og ovnstørkede tomater, alt  til overs etter helgen, tilsatt lårfilet av kylling krydret med røkt paprika og oregano, grillet i grillpanne, og skåret i tynne skiver.

Hadde også en rest focaccia (fra fryseren) til.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...