Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Fremhevede innlegg

Skrevet (endret)

Jeg har seibiff i fryseboksen, og irriterer meg egentlig over pakken som inneholder 5 stykker fisk. Det blir enten en passe og en litt for stor middag - eller en passe og to litt for små middager. Luksusproblem, ikke sant? Planen i dag er å dele et stykke, så fyller jeg på med ekstra løk og får 3 middager av den pakka.

Men dagens middag er altså seibiff :ler:

(Oppdatert: Jeg landet på å dele et stykke 😊

Endret av Brunhilde
  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hjemmelaget pizza med pepperoni og løk

Anonymkode: 1d304...546

Skrevet

Langtidsstekt form med rester av gulrøtter, løk, beter, søtpotet og koteletter som står i ovnen ca 3,5 timer. Poteter til

  • Liker 2
Skrevet

Det pøsregner og er tung tåke ute, og vi har spist purésuppe med blomkål, brokkoli, purre, mandelpoteter og revet comté-ost. Nybakte grove rundstykker til (med spelt, rug og valnøtter).

:regn:

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Jeg lagde stekt ris i går og spiser rester i dag. 

Skrevet

I dag blir Chilli Sin Carne med quinoa 

  • Liker 1
Skrevet

I dag blir det vegetarnachos i ruskeværet med hjemmelaget guacamole til. 

Skrevet

Gnocchi og små kjøttboller i kremet tomatsaus med chili, fennikelfrø og grønnkål, kjapt gratinert i ovnen med litt parmesan på toppen.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Skrevet

I dag blir det sushi bowl med laks, mango, avokado, agurk og soyabønner 

  • Liker 1
Skrevet

Spagetti, kjøttboller og hjemmelagd tomatsaus. 

Anonymkode: e0d82...a4e

  • Liker 1
Skrevet

I dag skal vi teste de nye girasolipakkene fra meny, med pesto og med tomat og mozarella. Lager en ostebechamel til. 

Skrevet

Caldo verde, portugisisk suppe av mandelpoteter, løk, hvitløk, grønnkål og chorizo.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Skrevet

Et sikkert stikk er saltsprengtsild med ertestuing og en god saus. 

Skrevet

Innbakte pølser, altså ostepølser med deig rundt stekt i ovnen. 

Skrevet

I dag ble det sjøtunge med brunet smør, sitron, kapers og potetpure. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...