Hunter7 Skrevet 6. februar 2023 #55561 Skrevet 6. februar 2023 Poulet à la moutarde - altså kyllinglår i sennepsaus - med potet-/pastinakkmos og grønn salat. 1
MarianneE Skrevet 6. februar 2023 #55562 Skrevet 6. februar 2023 Restemat her: På tallerken kom det en pølse, en gaffelbit panert kylling, et stekt egg, litt potetmos og litt rester av salat med ris. Da slapp vi å kaste mat i dag. 1 1
Frøkenfryden Skrevet 6. februar 2023 #55563 Skrevet 6. februar 2023 ODA sin franske ferdige oksegryte. Med hjemmelaget potet-og sellerirotmos🥰 1
Gjest SVK Skrevet 6. februar 2023 #55564 Skrevet 6. februar 2023 (endret) Casa di Mama Quattro Formaggi. Endret 6. februar 2023 av SVK
Mollie Skrevet 6. februar 2023 #55566 Skrevet 6. februar 2023 Fiskeburger med grove brød, remulade, løk og salat.
C-girl Skrevet 6. februar 2023 #55567 Skrevet 6. februar 2023 Rester fra i går, Toro Tandoori kylling
Gjest Adobyen Skrevet 7. februar 2023 #55568 Skrevet 7. februar 2023 Mandagsmiddagen ble potetmos med millionbiff. En glemt rett. Man tager hvad man haver, sies det. Jeg hadde 1 pk svinekjøttdeig som jeg surret i stekepanna med litt sopp og 3 løk. Hadde litt for mye pepper på, men pepper er godt. Dette blandet jeg oppi en gryte med brun posesaus og kokte litt mer. Potetmosen laget jeg av pimpernellpoteter og hadde oppi litt smør og melk, masse gressløk fra fryseren, muskat, hvit pepper og salt. Litt brokkoli til. Min mor laget noe lignende før i tiden, men da var det ofte litt lever i sausen og baconbiter oppå.
Maskinfører Skrevet 7. februar 2023 #55569 Skrevet 7. februar 2023 Adobyen skrev (På 17.8.2022 den 16.31): Samme her, men fikk altfor mye pepper i 🔥 Den lapskausen på sykehjemmet der far bor er knallgod
Gjest Adobyen Skrevet 7. februar 2023 #55570 Skrevet 7. februar 2023 Maskinfører skrev (26 minutter siden): Den lapskausen på sykehjemmet der far bor er knallgod Så godt å høre at noen får god mat på sykehjemmet ❤️
Maskinfører Skrevet 7. februar 2023 #55571 Skrevet 7. februar 2023 Adobyen skrev (2 minutter siden): Så godt å høre at noen får god mat på sykehjemmet ❤️ Ja det er jo det ❤️ pappa er jo ikke så hippen på det så jeg får hans porsjon så spiser han brød
Gjest Kvakkekyllingen Skrevet 7. februar 2023 #55572 Skrevet 7. februar 2023 Fiskekaker på skive med grønnsaker og remulade 👍
MarianneE Skrevet 7. februar 2023 #55573 Skrevet 7. februar 2023 I dag blir det rester av tacokylling og pommes frites (tre åpnede poser fra fryseren blir en stor nok porsjon til middag) til mann og barn. Jeg tar med en laksebit og stekte poteter på jobb i kveld
Embla Othea Skrevet 7. februar 2023 #55574 Skrevet 7. februar 2023 (endret) Kjøttkaker med potet, ertestuing og tyttebærsyltetøy Smil til dessert 🥰 Endret 7. februar 2023 av Embla Othea
Thildamor Skrevet 7. februar 2023 #55575 Skrevet 7. februar 2023 Kjöttbullar, potetmos, grønnsaker og gräddsås ble det i dag.
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2023 #55576 Skrevet 8. februar 2023 Reisejenta skrev (På 1.2.2023 den 18.44): Fiskeburger med tomat, rødløk, salat, aioli og briochebrød. Søtpotetfries som tilbehør. Jeg laget fiskeburgere i går, og kom til å tenke på at jeg muligens fikk idéen av dette innlegget av @Reisejentafra forrige uke! I kjøleskapet hadde vi grønn salat, et par søtpoteter og rødløk å bruke opp, og i tillegg briochebrød i fryseren, som jeg bakte for et par uker siden. Så jeg laget fiskeburgere av fersk lysing på samme måte som jeg lager fiskekaker, bare med litt mindre melk i farsen, og formet til fire store burgere (i stedet for dobbelt så mange fiskekaker). Servert i grillede opptinte briochebrød med grønn salat, avokado, semitørkede tomater, sitronmarinert rødløk og srirachamajones, med ovnsbakte fries av de to søtpotetene. Veldig godt ble det. Anonymkode: ad006...80d 1 1
Embla Othea Skrevet 8. februar 2023 #55577 Skrevet 8. februar 2023 Pølse med potetstappe og erter eller ungarsk gulasj
AnonymBruker Skrevet 8. februar 2023 #55578 Skrevet 8. februar 2023 Galette (pai uten eggestand, og laget uten paiform) med løk, crème fraiche, gruyère, bacon og sopp, med en grønn salat til. Tynnskåret løk mikses rå med crème fraiche og ost og legges rett på utkjevlet paideig, og så legger man på øvrig topping før kantene brettes inn og pensles med sammenpisket egg. I dag var toppingen min tynnskåret rå portobellosopp og rå baconbiter som ble stekt gylne og fine i løpet av en halvtime i ovnen. Funket fjell! Anonymkode: ad006...80d 1
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå