elien Skrevet 15. november 2020 #49962 Skrevet 15. november 2020 I dag skal yngste datter og jeg kokkelere, å vi skal prøve oss på Koreansk popcorn kylling DAKGANGJEONG https://mykoreankitchen.com/korean-style-popcorn-chicken/?fbclid=IwAR2dZGeOwruNS5zWnujH4-DtM5K447CGq0d7zgWXYeNt8gyd2EVkL4u-7vw 1
Hunter7 Skrevet 15. november 2020 #49963 Skrevet 15. november 2020 Matgilde med verdens beste naboer: Boeuf Bourgignon og pappardelle til middag og hjemmelagde brownies med vanilijeis til dessert. (Helt Korona-konformt - vi var bare tre stykker ved bordet) Lagde gryteretten ferdig på fredag, og så var det bare å varme den sakte opp i går, samt koke pastaen. Jeg synes gryteretter ofte smaker best neste dag. 1
LittDiva Skrevet 15. november 2020 #49964 Skrevet 15. november 2020 Crispy gris med kinesiske pannekaker, strimlet agurk, gulrot og kål. 1
Prague Skrevet 15. november 2020 #49965 Skrevet 15. november 2020 Ribbe med poteter, surkål og brun saus. Gleder meg- det lukter SÅ godt i huset her nå 😄 3
Hut Skrevet 15. november 2020 #49966 Skrevet 15. november 2020 (endret) Biff bourguignon med ris til. Skikkelig høstmiddag mens regnet pisker mot rutene og det stormer ute. Endret 15. november 2020 av Hut 1 1
Muskath Skrevet 15. november 2020 #49967 Skrevet 15. november 2020 Gryte med kylling, diverse grønnsaker og pasta. Jevnet med creme fraiche. 1
Gjest Trynefaktor Skrevet 15. november 2020 #49968 Skrevet 15. november 2020 Butter chicken med ris og naanbrød hadde vi i dag
MarianneE Skrevet 16. november 2020 #49969 Skrevet 16. november 2020 Kjøttpølser, poteter, gulrot og smeltet smør 1
AnonymBruker Skrevet 16. november 2020 #49970 Skrevet 16. november 2020 Fiskegrateng (god gammaldags fra Findus..), med makaroni og råkostsalat med gulrøtter, eple, og fennikel. Anonymkode: 9ef0b...7b1
Hunter7 Skrevet 16. november 2020 #49971 Skrevet 16. november 2020 Og der var lørdagens rester av boeuf bourgignon'en historie. I dag servert med saltpoteter til. Desserten bestod av cannoli fra den italienske delikatesse-handleren på gategjørnet og kaffe. Jeg er velsignet med to særs matglade venner som til stadighet sender melding på morgenen og lurer på hva dagens "meny" er. Et felles måltid noen ganger i uka er en av de få positive tingene med Covid-19 og hjemmekontor. 2
elien Skrevet 16. november 2020 #49972 Skrevet 16. november 2020 Lofoten sprøbakt torsk med gode poteter, revet gulrot, remulade og smeltet smør
elvital Skrevet 16. november 2020 #49973 Skrevet 16. november 2020 Akkurat spist kyllingfilet, klassisk wokblanding med thai red curry saus til.
Gjest Trynefaktor Skrevet 16. november 2020 #49974 Skrevet 16. november 2020 Biffkarbonader,små poteter bakt i ovn,gulrot og salat
AnonymBruker Skrevet 17. november 2020 #49975 Skrevet 17. november 2020 Curry med strimlet svin, eple, brokkoli, sopp, rødløk, og sukkererter. Ris til. Anonymkode: 9ef0b...7b1 1
MarianneE Skrevet 17. november 2020 #49976 Skrevet 17. november 2020 22 timer siden, Hunter7 skrev: Og der var lørdagens rester av boeuf bourgignon'en historie. I dag servert med saltpoteter til. Desserten bestod av cannoli fra den italienske delikatesse-handleren på gategjørnet og kaffe. Jeg er velsignet med to særs matglade venner som til stadighet sender melding på morgenen og lurer på hva dagens "meny" er. Et felles måltid noen ganger i uka er en av de få positive tingene med Covid-19 og hjemmekontor. Høres fantastisk ut. Både maten og selskapet! ❤ Spørs om mitt selskap til middagen blir like fornøyd med laksepanne med grønnsaker og creme fraiche. 1
Aintnofun Skrevet 17. november 2020 #49977 Skrevet 17. november 2020 Stekt kyllingfilet, soppstuing med bacon og dampet brokkoli. 1
MarianneE Skrevet 17. november 2020 #49978 Skrevet 17. november 2020 1 time siden, MarianneE skrev: Høres fantastisk ut. Både maten og selskapet! ❤ Spørs om mitt selskap til middagen blir like fornøyd med laksepanne med grønnsaker og creme fraiche. Husets Herre jobber overtid så Ungen og jeg tar og varmer opp rester fra fryseren istedenfor og så tar vi laksen på torsdag. 1
Fragaria Skrevet 17. november 2020 #49979 Skrevet 17. november 2020 Fiskegryte med torsk, grønnsaker, hvit saus, potet og bacon. 1
Østkantgutt1913 Skrevet 17. november 2020 #49980 Skrevet 17. november 2020 Fjordland oksekjøtt i dag. Med tyttebær
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå