MarianneE Skrevet 15. oktober 2020 #49721 Skrevet 15. oktober 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Da håper jeg det ble en ometung, med rikelig kjøtt og ost! 😀 Anonymkode: f3a4e...620 Selvfølgelig. Finnes det noe annet 😄
Østkantgutt1913 Skrevet 15. oktober 2020 #49722 Skrevet 15. oktober 2020 Ble Bbq marinert kylling i dag, enkel og grei midtuke middag
elien Skrevet 15. oktober 2020 #49723 Skrevet 15. oktober 2020 I går god gammeldags fiskegrateng, i dag wraps med salat og pannert kyllinglår file 2
Illumi Skrevet 15. oktober 2020 #49724 Skrevet 15. oktober 2020 Stekt seifilet med potetbåter, aspargesbønner og smeltet smør 🥰 1
LittDiva Skrevet 16. oktober 2020 #49726 Skrevet 16. oktober 2020 Skinkestek i leirgryte. Fløtesaus, poteter, surkål, bakte neper og tyttebær til. Salt karamell is til dessert. Fri for første gang på lenge, så steken skal få maaange timer på lav varme. 3
Kruset Skrevet 16. oktober 2020 #49727 Skrevet 16. oktober 2020 Onsdag: vegetargryte. Hadde oppi hakkede tomater, pastinakk, gulrot, løk, paprika (rød, gul og grønn), søtpotet og kikerter. Krydret med garam masala, og hadde i litt kakao. Servert med ris. Torsdag: skikkelig barnevennlig. Fiskekaker, pasta med smør, revet gulrot og litt agurk. Rømme. I dag blir det taco. 1
elien Skrevet 16. oktober 2020 #49728 Skrevet 16. oktober 2020 I dag tror jeg vi blir 6 stk rundt fredagsbordet, og på menyen i kveld er hel entrecote sovidda med gode poteter, hjemmelaget bernais og er ikke helt sikker på grønnsaker enda, må se når jeg går på butikken som frister 1
SoWhat? Skrevet 16. oktober 2020 #49729 Skrevet 16. oktober 2020 5 timer siden, LittDiva skrev: Skinkestek i leirgryte. Fløtesaus, poteter, surkål, bakte neper og tyttebær til. Salt karamell is til dessert. Fri for første gang på lenge, så steken skal få maaange timer på lav varme. Du lager mye god mat!
SoWhat? Skrevet 16. oktober 2020 #49730 Skrevet 16. oktober 2020 I dag blir det helt italiensk her. Tortellini med kjøttdeig, bacon og parmesan i tomatsaus. Hvitt brød med hvitløksmør ved siden av. 2
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2020 #49731 Skrevet 16. oktober 2020 2-åringen sin tur å velge middag i dag, så da blir det fiskepinner med ikea-grønnsaksboller, diverse dampede grønnsaker, pasta, og ketchup/sweet chili saus. Anonymkode: 9ef0b...7b1
LittDiva Skrevet 16. oktober 2020 #49732 Skrevet 16. oktober 2020 1 time siden, SoWhat? skrev: Du lager mye god mat! Takk! Det gjør du og😄. 1
NurseRatched Skrevet 16. oktober 2020 #49733 Skrevet 16. oktober 2020 I dag blir det taco. Bytter ut kjøttet med en blanding av kikerter og sopp 😊 1
Hut Skrevet 16. oktober 2020 #49734 Skrevet 16. oktober 2020 I dag blir det ostefondue med hjemmebakt loff og parmaskinke ved siden av. Og et glass rødvin til. 1 1
Dr. Ops Skrevet 16. oktober 2020 #49735 Skrevet 16. oktober 2020 I dag hadde vi klassisk biff og tilbehør. Bearnaisesaus. 3 1
Brunhilde Skrevet 16. oktober 2020 #49736 Skrevet 16. oktober 2020 3 hours ago, Hut said: I dag blir det ostefondue med hjemmebakt loff og parmaskinke ved siden av. Og et glass rødvin til. Man "skal" drikke hvitvin til ostefondue, helst en god Fendant. Neida, man drikker hva man vil, men det er fryktelig godt med en god Fendant til ostefondue. Jeg hadde hjemmelaget pizza og juebrus, selv om det bare er oktober. 2
Hut Skrevet 16. oktober 2020 #49737 Skrevet 16. oktober 2020 7 minutter siden, Brunhilde skrev: Man "skal" drikke hvitvin til ostefondue, helst en god Fendant. Neida, man drikker hva man vil, men det er fryktelig godt med en god Fendant til ostefondue. Jeg hadde hjemmelaget pizza og juebrus, selv om det bare er oktober. Og det har du garantert rett i. Jeg er bare så mye mer glad i rødvin enn hvitvin, så da blir det sånn😅 1
Brunhilde Skrevet 16. oktober 2020 #49738 Skrevet 16. oktober 2020 1 minutt siden, Hut said: Og det har du garantert rett i. Jeg er bare så mye mer glad i rødvin enn hvitvin, så da blir det sånn😅 Jeg foretrekker også rødvin, men i Sveits nektet de å servere meg det. Til ostefondue var det enten hvitvin eller te (!) - og sånn var det med den saken. Det var da jeg smakte Fendant første gang. 1
Hut Skrevet 16. oktober 2020 #49739 Skrevet 16. oktober 2020 1 minutt siden, Brunhilde skrev: Jeg foretrekker også rødvin, men i Sveits nektet de å servere meg det. Til ostefondue var det enten hvitvin eller te (!) - og sånn var det med den saken. Det var da jeg smakte Fendant første gang. Det skulle jeg så gjerne opplevd😅Takk for tips, da må jeg teste Fendant. Men styrer garantert unna te. 1
NurseRatched Skrevet 17. oktober 2020 #49740 Skrevet 17. oktober 2020 I dag blir det pasta arrabiata toppet med maaaasse parmesan, nybakt focaccia og en god rødvin 😋 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå