Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Gjest Vinglepetra

Her ble det kremet linsesuppe med toast. Rask middag da jeg sluttet sent på jobb.

Endret av Vinglepetra
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest HuskyPusky

restegryte med:

Litt stekt kjøttdeig, litt stekt grytekjøtt, en sellerirotrest, en kålrotrest, litt gulrot, litt purrerester, et par potet, litt hvitløk, en fløteskvettrest, en rømmeskvettrest, litt tomatpurerester, litt buljong og krydder.

Gryta ble egentlig ganske god! Spesielt med litt helgerundstykkerrester til!

Nå skal jeg gå å ta opp litt makrell fra fryseren, så blir det stekt makrell, revet gulrot, strimla agurk og kokt potet til middag i morra!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går var det ovnsbakt selvfisket fjellørret med gressløksmør, agurksalat og poteter! :sikle:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vinglepetra

I dag blir det Wok bestående av brokkoli, blomkål, paprika, gullerøtter og kylling. Med litt ris til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Survival

Wok og i den er det gulrøtter, stangselleri, paprika, minimais, vannkastanje, brokkoli og biter av laks. Den er marinert med soyasaus, fishsauce og sesmamfrø.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

kjøttfri mandag: sopp-og squashlasagne med tomatsalat.

Det hørtes godt ut! Oppskrift? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det hørtes godt ut! Oppskrift? :)

Ikke følg den slavisk, alt gikk liksom galt med den middagen der. :lol:

Planen var å ha noen tynne lag med stekte squashskiver, som skulle toppes med masse sopp i den slags fløtesaus. Omtrent som en soppstuing, med sopp, løk, fløte, litt soyasaus og endel pepper. Men sånn gikk det jo ikke. Problem 1: kom hjem fra butikken med sopp som viste seg å være muggen, og jeg hadde ikke tid til å gå tilbake og bytte. Så det ble mer squash og mindre sopp (hadde litt i kjøleskapet fra før). Problem 2: fløten hadde rukket å bli sur. Så jeg laget en bechamel/hvit saus som jeg teppebombet med ost (jarlsberg og parmesan). Funka det og, altså. La squash, sopp, saus og pastaplater lagvis, og stekte på 200 grader i 20 min eller noe sånt. Den ble litt tam, men definitivt god nok til at jeg prøver igjen. Med mer sopp og fløte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...