Arkana Skrevet 22. januar 2010 #24161 Del Skrevet 22. januar 2010 Har du en oppskrift på den pizzabunnen eller? Jeg er litt håpløs på bunner, blir enten sykt tykk, eller alt for tynn 2 ts tørrgjær og 1 dl lunkent vann blandes. La stå 10 minutter. Rør inn 1½ dl hvetemel og la heve 30 minutter. Kna inn 1½-2 dl hvetemel, 1 ts salt, 2 ss olivenolje og evt litt mer vann til en passe deig. Dette er nok til to pizzabunner. Legg på fyll og stek ved 225 grader i 8-10 minutter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pjukset Skrevet 22. januar 2010 #24162 Del Skrevet 22. januar 2010 2 ts tørrgjær og 1 dl lunkent vann blandes. La stå 10 minutter. Rør inn 1½ dl hvetemel og la heve 30 minutter. Kna inn 1½-2 dl hvetemel, 1 ts salt, 2 ss olivenolje og evt litt mer vann til en passe deig. Dette er nok til to pizzabunner. Legg på fyll og stek ved 225 grader i 8-10 minutter. Vet du om jeg kan få et greit resultat hvis jeg bytter tørrgjæren med lik mengde natron, og bruker spelt istedet for hvete? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Miam Skrevet 22. januar 2010 #24163 Del Skrevet 22. januar 2010 2 ts tørrgjær og 1 dl lunkent vann blandes. La stå 10 minutter. Rør inn 1½ dl hvetemel og la heve 30 minutter. Kna inn 1½-2 dl hvetemel, 1 ts salt, 2 ss olivenolje og evt litt mer vann til en passe deig. Dette er nok til to pizzabunner. Legg på fyll og stek ved 225 grader i 8-10 minutter. Tusen takk! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 22. januar 2010 #24164 Del Skrevet 22. januar 2010 Vet du om jeg kan få et greit resultat hvis jeg bytter tørrgjæren med lik mengde natron, og bruker spelt istedet for hvete? Jeg tror ikke du kan bytte gjær med natron. Du kan lage pizzadeig med bakepulver, uten å heve den. Det vil bli mer som scones da, og ikke en vanlig pizzabunn, men det er godt det også. Du kan fint bytte hvetemel med spelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 23. januar 2010 #24165 Del Skrevet 23. januar 2010 Lakse- og ørretburger, hjemmelaget guacomole, bulgur og salat (ruccola, isberg, tomat, løk, agurk, jalapenos, paprika og oliven). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Camilla :) Skrevet 24. januar 2010 #24166 Del Skrevet 24. januar 2010 I dag blir det hjemmelaget pizza Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. januar 2010 #24167 Del Skrevet 24. januar 2010 Vi hadde glemt å handle inn til søndagsmiddag igår, så her ble det middag etter "tar det vi finner-prinsippet": fiskekarbonader fra fryseren, makaronistuing og raspede gulerøtter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 24. januar 2010 #24168 Del Skrevet 24. januar 2010 Ovnsbakt og røyka laks med varm couscous-salat og kokt brokkoli. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_marika_* Skrevet 12. februar 2010 #24169 Del Skrevet 12. februar 2010 I dag har vi spist steketorsk med poteter, raspa gulrot og remulade. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 13. februar 2010 #24170 Del Skrevet 13. februar 2010 I går ble det taco med hjemmelaget guacomole. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 13. februar 2010 #24171 Del Skrevet 13. februar 2010 Søtpotetsuppe med hvitløksbaguette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finkel Skrevet 14. februar 2010 #24172 Del Skrevet 14. februar 2010 I dag blir det søndagsmiddag med kjøttkaker og skinkestek i brun saus, sammen med potet, gulrot, brokkoli og ertestuing. I går ble det hjemmelaget pizza. Grov bunn med parmesan og urter i, samt salat med hjemmelaget hvitløksdressing til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 14. februar 2010 #24173 Del Skrevet 14. februar 2010 I dag blir det biff med bakt potet, rødvinssaus og blandet salat. Fastelavnsboller til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. februar 2010 #24174 Del Skrevet 14. februar 2010 I dag satser vi på italienske kjøttboller med tomatsaus og en eller annen form for pasta. Kanskje jeg koker litt brokkoli ved siden av, både for farge og smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 20. februar 2010 #24175 Del Skrevet 20. februar 2010 Quronbiter med hjertesalat, ruccula, paprika, agurk, ost og karridressing i fullkorntortillaer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vana Skrevet 20. februar 2010 #24176 Del Skrevet 20. februar 2010 I dag var det svinindrefilet fylt med kremost og surret i bacon brokkoli og potetbåter til. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 21. februar 2010 #24177 Del Skrevet 21. februar 2010 Grillede koteletter med hvitløk, basilikum, cheryytomater og paprika. Med poteter og brokkoli. Og rødvinssaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
vana Skrevet 28. februar 2010 #24178 Del Skrevet 28. februar 2010 I dag er det hjemmelaga kjøttkaker i brun saus med kålstuing og poteter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 28. februar 2010 #24179 Del Skrevet 28. februar 2010 I kveld blir det lammelår med båtstekte poteter, sjysaus og blandet salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saeria Skrevet 28. februar 2010 #24180 Del Skrevet 28. februar 2010 Helstekt kylling med ovnbakte grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå