Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Fant oppkuttet svinekjøtt fra 2021 i fryseboksen, og etter å ha tint det, stekt en bit for å teste smaken (som var helt fin) ble det en av mine mange curryer. Med masse grønnsaker i tillegg til kjøttet og med god varme = sterk.

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Røde linselus (veganmisjonen), med ertepasta. 
 

Og bowl i morgen, asiatiskinspirert linsebowl med sitrongress og mango. (Hellofresh.) 

Anonymkode: 4181a...809

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lagde taco til ungen, men det hadde ikke jeg så lyst på. Så det ble vårruller lagd av ei dame fra Thailand på meg i dag. Spiste de med ananas med chilipulver på og sweet chilisaus. Kjempegodt. 

Anonymkode: e0d82...a4e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag blir det stekt ris. Av og til, egentlig ganske ofte, får jeg lyst på mat med litt sting i, og stekt ris er en av de rettene som kler mye hvitløk og chili. Pluss ingefær, for ekstra varme, så klart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Banh La Dua Vit", "Goi Cu Den", og "Xoai Lui"

eller for de som ikke er så stødige i vietnamesisk:

- Pandanblad-wraps med grillet andebrystfilet og ferske grønnsaker. Skarp og smakfull hoisin-peanøttsaus ringlet over
- Spicy rødbetsalat med vårløk, koriander, og chili-lime-dressing 
- Mango-mynte-krem med ingefær

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Maskinfører said:

Det er godt må ha rømme og mais 😀

Jeg hadde ganske enkel taco. Jeg hadde kun pitabrød, kjøttdeig og tacokrydder. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SVK skrev (11 minutter siden):

Jeg hadde ganske enkel taco. Jeg hadde kun pitabrød, kjøttdeig og tacokrydder. 

Du hadde det ja spiste det før da var det rømme og mais 🌽 mhm har spist annen pita også men det var en slags saus og kjøttbiter eller var det kjøttdeig og en slags saus ? Var god smak 😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde ribberester i kjøleskapet. Lagde en asiatisk vri på ribberestene med hoisinsaus, chili, ingefær og litt sesamolje. Skar opp agurk og vårløk og serverte med bao buns til. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vært på julebord og spist poke bowl med laks, chilimayo, mango, reddik og avocado bla. 

Anonymkode: 4181a...809

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har en liten hang-up på ovnspannekake, såkalt "Dutch baby", og i kveld ble det nok en pussig variasjon av topping, basert på tilfeldig tilfang i kjøleskapet: Små kjøttboller, physalis, sjalottløkringer, frisk rosmarin og revet comté. Pluss en enkel grønn salat med sennepsvinaigrette.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mandagsfest, litt tilfeldig: Cannelloni med fyll av spinat, purre, sitronskall, muskat og lokalprodusert ricotta, gratinert i enkel tomatsaus med bøffelmozzarella og parmesan på toppen. Servert med hjemmebakte rundstykker, og en skål kaldpresset olivenolje, balsamico og havsalt til å dyppe brødbitene i. 

Supergodt! Måtte bevilge oss et glass italiensk rødvin til (rest igjen fra helgen). Ikke vanlig meny på en sliten novembermandag her i huset, men ricottaen hadde kort holdbarhetsdato, så det ble påskuddet for denne kulinariske pangstarten på uken. :ler: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble pizza i dag. Lagde pizzadeig på torsdag, men så fristet ikke pizza i helgen likevel. Heldigvis blir den deigen bare bedre av å stå i kjøleskapet i noen dager 😅 

Fyllet ble strimler av kylling, marinert i bbq-saus og bacon

Anonymkode: 88090...5b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...