Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Stekt flekksteinbit, sitronbåter, båtpoteter og ertepuré med ramsløk.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser meg ut av fryseboksen, føler at jeg gjør det hele tiden, men i dag blir det i hvertfall en curry med ris som frister. Den ble god og sterk, og det smaker ekstra godt når det er litt kaldt ute. Husker ikke om den er vegatar eller ikke, men tror kanskje jeg hadde litt kylling i akkurat den porsjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  Brunhilde skrev (På 8.11.2023 den 11.23):

Jeg spiser meg ut av fryseboksen, føler at jeg gjør det hele tiden,

Ekspander  

Det føler jeg og nesten at du gjør :ler: Men, du er veldig flink til det!! 

Har hatt lyst på pasta lenge, tror det blir carbonara her i dag

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  MarianneE skrev (På 8.11.2023 den 11.47):

Det føler jeg og nesten at du gjør :ler: Men, du er veldig flink til det!! 

Har hatt lyst på pasta lenge, tror det blir carbonara her i dag

Ekspander  

Haha, jeg er jo bare en, og da er det greit å lage store porsjoner som jeg kan fryse ned, hjemmelaget Fjordland kalte ei venninne det for. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har fremdeles pizzarester i fryseboksen, så de ryker nok i kveld. Kanskje med et glass rødvin til, men det vet jeg ikke om jeg har lyst på før kvelden kommer. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går: Tyrkiske køfte av lammekjøttdeig, med sitronbåter, bulgur i tomat og grønn salat.

I dag: Spaghetti med mangold, ovnsstekt paprika, ansjos, hvitløk, chili, pinjekjerner og parmesan. Denne Nigella-oppskriften, tilsatt ovnsbakt rød og gul paprika fordi vi denne gangen hadde mangold med bare hvite stilker (ikke flere farger). Funket ganske bra - grillet paprika med hvitløk og ansjos er vel også en italiensk klassiker såvidt jeg vet, så paprikaen passet godt inn.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I går ble det halloumi, squash, paprika og spinat i en fløtesaus, med perlecouscous. 
 

I dag ble det en bowl med kryddra kikerter, mango, avokado, fullkornsbulgur, agurk og gulrot, og ingefær/honning dressing. 

Anonymkode: 4181a...809

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...