Sola de Skrevet 21. november 2020 #50002 Skrevet 21. november 2020 Blir ovnsstekt laksefilet med gulrot, potet, tyttebær og rømme til 1
elien Skrevet 21. november 2020 #50003 Skrevet 21. november 2020 I dag blir det kylling i satay, en stor favoritt her i huset
AnonymBruker Skrevet 21. november 2020 #50004 Skrevet 21. november 2020 Lørdagspizza🍕 Anonymkode: 2ec7c...336
AnonymBruker Skrevet 21. november 2020 #50005 Skrevet 21. november 2020 Svinefilet og karbonader (ungene ville ha karbonader, men jeg foretrekker svinefilet, og bruker også fettet fra stekingen etter svinefilet til sausen så ble begge idag) med poteter, grønnsaker, karamellisert løk og en god hjemmelaget brunsaus. Anonymkode: b8e82...eb8 1
Brunhilde Skrevet 21. november 2020 #50007 Skrevet 21. november 2020 Burger med sopp, tomat og jalapenos i pitabrød. 1
LittDiva Skrevet 21. november 2020 #50008 Skrevet 21. november 2020 Bo Ssam ( koreansk svinenakke i leirgryte i 10 timer) med asiatisk coleslaw, dippsaus, ris og Kimchi pakket i hjertesalat blader. 2
Hut Skrevet 21. november 2020 #50011 Skrevet 21. november 2020 Vegetarlasagne etter oppskrift fra Ourkitchenstories. Ikke brukt den oppskriften før, håper det blir godt.
SoWhat? Skrevet 21. november 2020 #50012 Skrevet 21. november 2020 Julepølser og masse rotmos og brun saus og tyttebærsyltetøy. Hadde fire tanteunger til middag og serverte is til dessert. Det er så utrolig koselig med tanteunger som stadig popper innom ❤️ 1
Hunter7 Skrevet 22. november 2020 #50013 Skrevet 22. november 2020 Poulet aux quarante gosses d'ail - eller kylling med førti fedd hviløk som det kalles på norsk. Servert med potet-pastinakk-puré, belugalinser kokt i rødvin og oksefond, og med baguette på siden. For skal det være karbohydrater, så skal det være karbohydrater. Fråtseri-banden fulgte opp denne franske klassikeren med beignets fylt med pistasjpaste og profiteroles fylt med krem og badende i en mindre sukkersøt sjokoladesaus. Etter at den første bølgen med kollektivt matkoma var over, satte vi kursen mot Italia med espresso, cannoli, og horisontalen på sofaene. Schtappmett! 4
AnonymBruker Skrevet 22. november 2020 #50014 Skrevet 22. november 2020 7 timer siden, Hunter7 skrev: Poulet aux quarante gosses d'ail - eller kylling med førti fedd hviløk som det kalles på norsk. Servert med potet-pastinakk-puré, belugalinser kokt i rødvin og oksefond, og med baguette på siden. For skal det være karbohydrater, så skal det være karbohydrater. Fråtseri-banden fulgte opp denne franske klassikeren med beignets fylt med pistasjpaste og profiteroles fylt med krem og badende i en mindre sukkersøt sjokoladesaus. Etter at den første bølgen med kollektivt matkoma var over, satte vi kursen mot Italia med espresso, cannoli, og horisontalen på sofaene. Schtappmett! Anonymkode: ad006...80d 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 22. november 2020 #50015 Skrevet 22. november 2020 I dag skal jeg til min mor, og spise pinnekjøtt.
pulverheksa Skrevet 22. november 2020 #50016 Skrevet 22. november 2020 Storkjøttsuppe i går og klippfisk med bernaise? dag. 1
SoWhat? Skrevet 22. november 2020 #50018 Skrevet 22. november 2020 Spagetti og kjøttdeig pluss stekt champignon i ostesaus. Bagetter med hvitløksmør ved siden av
elien Skrevet 22. november 2020 #50019 Skrevet 22. november 2020 I dag blir det sakte kokt alt i ett storfe gryte, kom sent i gang, så det blir sen middag Før den tid så koser jeg med rester fra middagen i går 2
Hut Skrevet 22. november 2020 #50020 Skrevet 22. november 2020 Gammeldags pizza med tykk bunn med kjøttboller, paprika og pepperoni.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå