Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Blir ovnsstekt laksefilet med gulrot, potet, tyttebær og rømme til :spise:

  • Liker 1
Skrevet

I dag blir det kylling i satay, en stor favoritt her i huset :) 

 

 

Skrevet

Lørdagspizza🍕

 

Anonymkode: 2ec7c...336

Skrevet

Svinefilet og karbonader (ungene ville ha karbonader, men jeg foretrekker svinefilet, og bruker også fettet fra stekingen etter svinefilet til sausen så ble begge idag) med poteter, grønnsaker, karamellisert løk og en god hjemmelaget brunsaus. 

Anonymkode: b8e82...eb8

  • Liker 1
Skrevet

Burger med sopp, tomat og jalapenos i pitabrød.

  • Liker 1
Skrevet

Bo Ssam ( koreansk svinenakke i leirgryte i 10 timer) med asiatisk coleslaw, dippsaus, ris og Kimchi pakket i hjertesalat blader. 

  • Liker 2
Skrevet

Vegetarlasagne etter oppskrift fra Ourkitchenstories. Ikke brukt den oppskriften før, håper det blir godt. 

Skrevet

Julepølser og masse rotmos og brun saus og tyttebærsyltetøy. Hadde fire tanteunger til middag og serverte is til dessert. Det er så utrolig koselig med tanteunger som stadig popper innom ❤️

  • Liker 1
Skrevet

Poulet aux quarante gosses d'ail - eller kylling med førti fedd hviløk som det kalles på norsk. Servert med potet-pastinakk-puré, belugalinser kokt i rødvin og oksefond, og med baguette på siden. For skal det være karbohydrater, så skal det være karbohydrater. 

Fråtseri-banden fulgte opp denne franske klassikeren med beignets fylt med pistasjpaste og profiteroles fylt med krem og badende i en mindre sukkersøt sjokoladesaus. 

Etter at den første bølgen med kollektivt matkoma var over, satte vi kursen mot Italia med espresso, cannoli, og horisontalen på sofaene. 

Schtappmett! 

  • Liker 4
Skrevet
7 timer siden, Hunter7 skrev:

Poulet aux quarante gosses d'ail - eller kylling med førti fedd hviløk som det kalles på norsk. Servert med potet-pastinakk-puré, belugalinser kokt i rødvin og oksefond, og med baguette på siden. For skal det være karbohydrater, så skal det være karbohydrater. 

Fråtseri-banden fulgte opp denne franske klassikeren med beignets fylt med pistasjpaste og profiteroles fylt med krem og badende i en mindre sukkersøt sjokoladesaus. 

Etter at den første bølgen med kollektivt matkoma var over, satte vi kursen mot Italia med espresso, cannoli, og horisontalen på sofaene. 

Schtappmett! 

:hjerter: :tommelsmil: 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 1
Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

I dag skal jeg til min mor, og spise pinnekjøtt. :spise:

Skrevet

Storkjøttsuppe i går og klippfisk med bernaise? dag. 

  • Liker 1
Skrevet

Spagetti og kjøttdeig pluss stekt champignon i ostesaus. Bagetter med hvitløksmør ved siden av  

Skrevet

I dag blir det sakte kokt alt i ett storfe gryte, kom sent i gang, så det blir sen middag :) 

Før den tid så koser jeg med rester fra middagen i går :P 

  • Liker 2
Skrevet

Gammeldags pizza med tykk bunn med kjøttboller, paprika og pepperoni.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...