Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Matgilde med verdens beste naboer: Boeuf Bourgignon og pappardelle til middag og hjemmelagde brownies med vanilijeis til dessert.

(Helt Korona-konformt - vi var bare tre stykker ved bordet)

Lagde gryteretten ferdig på fredag, og så var det bare å varme den sakte opp i går, samt koke pastaen. Jeg synes gryteretter ofte smaker best neste dag. 

  • Liker 1
Skrevet

Crispy gris med kinesiske pannekaker, strimlet agurk, gulrot og kål.

  • Liker 1
Skrevet

Ribbe med poteter, surkål og brun saus. Gleder meg- det lukter SÅ godt i huset her nå 😄 :nissegutt:

  • Liker 3
Skrevet (endret)

Biff bourguignon med ris til. Skikkelig høstmiddag mens regnet pisker mot rutene og det stormer ute. 

Endret av Hut
  • Liker 1
  • Hjerte 1
Skrevet

Gryte med kylling, diverse grønnsaker og pasta. Jevnet med creme fraiche. 

  • Hjerte 1
Gjest Trynefaktor
Skrevet

Butter chicken med ris og naanbrød hadde vi i dag 

Skrevet

Kjøttpølser, poteter, gulrot og smeltet smør 

  • Hjerte 1
Skrevet

Fiskegrateng (god gammaldags fra Findus..), med makaroni og råkostsalat med gulrøtter, eple, og fennikel. 

Anonymkode: 9ef0b...7b1

Skrevet

Og der var lørdagens rester av boeuf bourgignon'en historie. I dag servert med saltpoteter til. Desserten bestod av cannoli fra den italienske delikatesse-handleren på gategjørnet og kaffe. 

Jeg er velsignet med to særs matglade venner som til stadighet sender melding på morgenen og lurer på hva dagens "meny" er. 
Et felles måltid noen ganger i uka er en av de få positive tingene med Covid-19 og hjemmekontor. 

  • Liker 2
Skrevet

Lofoten sprøbakt torsk med gode poteter, revet gulrot, remulade og smeltet smør :) 

Skrevet

Akkurat spist kyllingfilet, klassisk wokblanding med thai red curry saus til. 

Gjest Trynefaktor
Skrevet

Biffkarbonader,små poteter bakt i ovn,gulrot og salat 

Skrevet

Curry med strimlet svin, eple, brokkoli, sopp, rødløk, og sukkererter. Ris til. 

Anonymkode: 9ef0b...7b1

  • Liker 1
Skrevet
22 timer siden, Hunter7 skrev:

Og der var lørdagens rester av boeuf bourgignon'en historie. I dag servert med saltpoteter til. Desserten bestod av cannoli fra den italienske delikatesse-handleren på gategjørnet og kaffe. 

Jeg er velsignet med to særs matglade venner som til stadighet sender melding på morgenen og lurer på hva dagens "meny" er. 
Et felles måltid noen ganger i uka er en av de få positive tingene med Covid-19 og hjemmekontor. 

Høres fantastisk ut. Både maten og selskapet! ❤

Spørs om mitt selskap til middagen blir like fornøyd med laksepanne med grønnsaker og creme fraiche. 

  • Liker 1
Skrevet

Stekt kyllingfilet, soppstuing med bacon og dampet brokkoli.

  • Hjerte 1
Skrevet
1 time siden, MarianneE skrev:

Høres fantastisk ut. Både maten og selskapet! ❤

Spørs om mitt selskap til middagen blir like fornøyd med laksepanne med grønnsaker og creme fraiche. 

Husets Herre jobber overtid så Ungen og jeg tar og varmer opp rester fra fryseren istedenfor og så tar vi laksen på torsdag.

  • Liker 1
Skrevet

Fiskegryte med torsk, grønnsaker, hvit saus, potet og bacon.

  • Liker 1
Skrevet

Fjordland oksekjøtt i dag.

Med tyttebær 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...