Smurfa Skrevet 4. oktober 2003 #1 Del Skrevet 4. oktober 2003 Tenkte jeg skulle dele en oppskrift med dere! Den er bare helt utrolig god! :D (enkelte syns kanskje det høres rart ut med ris til fisk, men det er kjempegodt) MARINERT FISKEFILET MED GRØNNSAKER OG RIS! Til 4 porsjoner trenger du; 500 g fiskefilet. (jeg syns sei smaker aller best i denne oppskr) 4 ss hvetemel 2 ss olje. Marinade; 4 ss olje 4 ss chilisaus/hotsaus, evt chilipulver 2 ss tomatpure 2 presset fedd hvitløk 2 ts revet appelsinskall 1 ts salt litt timian hvit pepper Grønnsaker; gulrøtter babymais brokkoli hodekål bønnespirer paprika 5 dl grønnsaksbuljong til koking Slik gjør du; Bland marinaden. Skjær fiskefileten i 3 cm brede biter og la den ligge i marinaden i minst 30 minutter. Skrell grønnsakene og del opp i små biter, gulrøttene skjæres i tynntynne staver og hodekålen finsnittes. Kok opp buljong og la grønnsakene koke til de er ferdige. Sil av vannet og hold grønnsakene varme. Tøm fisken i et dørslag og la marinaden renne av. Vend fisken i melet. Varm olje i teflonpanne og stek fisken et par minutter på hver side. slik at det blir fin stekeskorpe. Legg fisken på serveringsfat sammen med grønnsakene. Serveres sammen med ris. (Jasmin smaker best til denne retten..Har prøvd andre typer også) Lykke til! Håper det faller i smak! Tror faktisk jeg skal lage dette til middag i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Skusla Skrevet 4. oktober 2003 #2 Del Skrevet 4. oktober 2003 Nam!!!!!!!! :D Den hørtes kjempe god ut... *skusla starter skriveren.* Tror jeg skal prøve den en dag snart jeg også... Takk for tipset Smurfa vennen! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 5. oktober 2003 #3 Del Skrevet 5. oktober 2003 Me want :D (hm, kanskje jeg er halvveis kannibal? Næ, det er vanlig at fisker spiser fisker ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Smurfa Skrevet 8. oktober 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 8. oktober 2003 Så fint at dere syns den så god ut! :D Gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise den! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå