Dødspingvinen Skrevet 2. oktober 2003 #1 Del Skrevet 2. oktober 2003 Dette pleide vi alltid å ha som restemiddag dagen etter risgrøt. Men jeg har slettes ikke peil på hvordan man lager det. Kan noen hjelpe meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mae Skrevet 2. oktober 2003 #2 Del Skrevet 2. oktober 2003 Bland 3 egg i risgrøten og tilsett litt sukker, en klype salt, litt vaniljesukker og 2 ss. hvetemel. Kanel er også godt. La røren stå i en 10-15 min. og stek små lapper i middels varm stekepanne. Mae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dødspingvinen Skrevet 2. oktober 2003 Forfatter #3 Del Skrevet 2. oktober 2003 Takk! Da lager jeg middag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 2. oktober 2003 #4 Del Skrevet 2. oktober 2003 Man kan også lage vanlig pannekakerøre og ha i risen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2003 #5 Del Skrevet 2. oktober 2003 En oppskrift fra Wenches kjøkken http://www.artoftaste.no/servlet/region?na...t&item=10216746 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå