Lillebi Skrevet 1. oktober 2003 #1 Del Skrevet 1. oktober 2003 Er det noe poeng i å bruke rømmekolle til dip i stedet for lettrømme? Eller i stedet for lettrømme generelt? Kan det være fordi det er mindre fett i rømmekolle enn lettrømme? Noen som bruker det og tenker slik? Eller er det forskjell i smaken? (Jeg har ikke lagt merke til det, men har sjelden smakt det..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. oktober 2003 #2 Del Skrevet 1. oktober 2003 Når jeg gikk på Libra-kurs fikk jeg beskjed om å bruke rømmekolle. Den er det 10% fett i. Hvor mye det er i lettrømme vet jeg ikke, men jeg kjenner egentlig ikke noen stor forskjell på smaken heller.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
majan Skrevet 2. oktober 2003 #3 Del Skrevet 2. oktober 2003 jeg går på LIbra kurs nå og jeg har helt kuttet ut Lett rømme. Bruker kun rømmekolle. Er ikke noe forskjell i smaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 2. oktober 2003 #4 Del Skrevet 2. oktober 2003 Jeg bruker mager kesam i stedet for lettrømme/rømmekolle til dip og dressinger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
natasha Skrevet 2. oktober 2003 #5 Del Skrevet 2. oktober 2003 Jeg bruker rømekolle til taco - istedet for lettrømme. (Sparer jo litt kalorier iallefall). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuddelidu Skrevet 2. oktober 2003 #6 Del Skrevet 2. oktober 2003 Hva er rømmekolle? :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå