Gå til innhold

Yes, I can?


Frøken Smilla

Anbefalte innlegg

Tenk så fit, eller fitte som jeg først skrev (FOR et uttrykk!!), vi kunne blitt, om vi ikke hadde jobb men kunne trene flere ganger? Eller? Kanskje vi hadde blitt skikkelig late?

Det aller beste tror jeg nesten er å jobbe som trener, eller som toppatlet... de er FIT de ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Haha, huff, for et uttrykk, ja!

Hvis jeg ikke hadde hatt jobb, tror jeg at jeg hadde blitt ganske så rastløs i lengden. Og jeg vet ikke om jeg hadde blitt et treningsmonster av den grunn? Men å være trener eller toppatlet tror jeg heller ikke ligger for meg. Jeg må nok heller satse på et nyttårsforsett om å trene x antall ganger i uken, og få litt system på det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag fikk jeg presset inn en liten søndagsjogg. Løp 5 km på en halvtime, og er strålende fornøyd med det, siden mølla og jeg ikke akkurat har vært "this close" i det siste ... Kanskje egentreningsaversjonen min har gått over nå? Med Elixias nye timeplan i minne, kunne det jammen vært på sin plass!

Endret av Frøken Smilla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

wow, da har du løpt bra! ;)

Har aldri presset meg på 3d mølle før, og hater egentlig å gjøre det over 30 min også. intervaller er bedre, jeg eeeelsker pausene ;) holder du jevn fart?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Målet mitt har lenge vært å løpe 5 km på under 30, så jeg er ganske fornøyd med at jeg ikke lå over det i dag, til tross for dårlig bekjentskap med mølla de siste ukene :) Jeg holder relativt jevn fart når jeg løper, ja, men i dag valgte jeg å variere litt på stigningen, og følgelig også farten. Løp de første knappe 3 km med stigning på 6 og fart på 8,5. Deretter skrudde jeg ned incline til flatt, og farten opp til 10. Den siste kilometeren løp jeg på flatt terreng og med farten på 11. Vanligvis holder jeg meg på et snitt på 10,5 etter en oppvarmingsdel der jeg gradvis øker fra 7,5 (rask gange) og oppover.

Og jeg også elsker pausene, men jeg hater å starte igjen, så for meg funker det bedre å bare "løpa på" ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Første feriedag startet jeg med en (knallhard) total og styrke-time med supertreningsvenninnen. Hoi, hyperaktiv instruktør, ja!? Jeg var rimelig pumpa etterpå, men en av fordelene med å ha blitt (relativt mye) bedre trent, er at jeg kommer meg jo med én gang. Bare en drikkepause, så er det greit igjen, liksom, det er deilig! Jeg har forresten aldri vært på total-timer som ikke er step også, så det var en ny og svært positiv opplevelse. Timen var på nabosenteret (supertreningsvenninnes nærsenter), så jeg fikk nappet med meg en timeplan derfra også. OG vi lagde en treningsdate for lille nyttårsaften, da fit for skiing ser ut til å gå hos meg. Huhei!

I morgen var planen å løpe litt, men så var det denne julevasken, da ... Får starte dagen med å vaske, og så får vi se hva jeg rekker etter det. Skulle veldig gjerne hatt inn en økt til denne uken, men det er noe med tiden. Jaja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wow... her går det så det suser.

Deilig når formen er på plass altså.

Men nå er det tid for å slappe av og nyte litt jul :)

Gooood jul Frøken Smilla!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

god jul frøken Smilla! ;)

høres bra ut med litt trening selv nå i disse tider...:)

Husk å slapp av og kos deg masse i mellom slagene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En romjulsøkt på tredemølla, etterfulgt av litt styrke. Litt lite piff, litt lite motivasjon og litt lite vilje til å presse meg, gjorde det til en middelmådig økt. Nå lader jeg i grunn bare opp til fit for skiing-timen på torsdag ;) (og litt til pinnekjøttet senere i dag ... :D )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vanskelig å presse seg midt i julestria føler jeg, akkurat som om det går imot prinsippene om latskap og fråtsing i jula.. hehe

well done anyway!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter en heller slitsom natt, der samboer var febersyk og kvalm (og jeg følgelig blir rene Florence Nightingale), lot jeg syk mann være syk mann (alternativt sove videre, stakkar ;) ) og dro på trening med en venninne. Vi bestemte oss for å prøve de "nye" apparatene i styrkerommet (de kom vel i begynnelsen av desember, så "nye" er vel en overdrivelse) etter en rask elipseoppvarming. Ble en liten time med ben og mage, da treningsvenninne har ødelagt armen og ikke ville belaste den så mye. Strengt tatt ble det vel mer latter enn effektiv trening i dag, men det er litt godt med sånne dager også :) Nå venter Harry Hole og en tekopp på meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fit for skiing er tydeligvis ikke en beskyttet time-tittel hos Elixia, for dagens ffs-time var ikke noe i nærheten av den jeg var på på nabosenteret for noen uker siden? Hum. Men den var bra, dog mer ren styrketime enn jeg hadde ønsket meg. Vi var nesten ingen på timen, da: det var instruktøren, en dame som var totalt ute av synk på alt vi gjorde, to eldre venninner som peste og prustet som om det stod om livet, et ektepar(?) som så ut som om de kom rett fra kollektivet i Tilsammans, en bitteliten flis av en asiatisk dame, og to damer på min alder -og meg. Salen var grisekald, så jeg trente med fleecegenseren min på(!!), og forbannet at det ikke så ut til å være mer kardio enn det var. Det er dog en viss fare for at jeg ikke kommer til å klare å løfte hendene over hodet i morgen :fnise: Blir vel neppe mer trening før mandag nå, med mindre helgen fortsatt er preget av samboers sykdom (noe jeg ikke håper, for vi skal jo ha gjester i morgen!).

Godt nyttår, damer! :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke alle timer som er like ok ja.,, Fleecegenser er jo en naturlig del av skiantrekket, det! ;)

Godt nyttår!! :kristin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2011.

Jeg startet treningsåret med en morgenøkt på Elixia i dag. Total step/styrke er jo en av mine favorittimer, så jeg la i vei, glad og fornøyd. I løpet av natten hadde "total" forsvunnet, og det som stod igjen var en oransj step/styrke-time.

"Jaja", tenkte jeg, "hvor ulikt kan det være?"

Svaret er "veldig".

For det som skiller en grønn time fra en oransj time, er trinnkombinasjoner. Og Smilla er nå en gang ikke så glad i å måtte bruke hodet på trening, der er mottoet "det enkle er ofte det beste". Så når det er "mambo" og "chachacha" og "hopp, opp, ned, over, snurr og trippel" i et evig virrvarr, og dette til alt overmål skal "settes sammen til en lang sekvens", faller jeg av. Og blir irritert. Irritert fordi jeg ikke får til, irritert fordi de pedagogiske evnene til instruktøren er ikke-eksisterende, og "hoho!" er IKKE nok instruks til at jeg skjønner hva du gjør med ben og armer foran der i et forrykende tempo. Det bør også være en god indikator for instruktøren at timen ikke treffer målgruppen når FIRE av FEMTEN klarer å følge programmet, mens de resterende ni gjør sine egne greier (eller står stille og klør seg i hodet ...).

MEN (fordi jeg i 2011 skal være mye blidere og mer positiv and all that jazz): styrkedelen var kjempebra! Og alt i alt gikk jeg fra min første oransje time med et smil og en god følelse, akkurat passe sliten en mandag formiddag i begynnelsen av januar. Ikke verst bare det ;)

På onsdag blir det total step/styrke. Woho!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Good, likte den positive greia på slutten der!

Godt det finnes noen TOTAL timer igjen også da.. Kanskje noen spennende nyheter også? Testing testing!! :heiajente:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, ja, det har slått meg at jeg litt for ofte er negativ til alle andre timer enn cardio combat, og i og med at den kun går én gang i uken, er jo det litt teit ;) Så i 2011 skal jeg være blid, positiv og teste nye timer! Dagens step/styrke-time skal forresten begynne på fredager, i gunstig tidsrom for meg, og med samme instruktør, og det er jo sikkert mer effektivt å gå på den flere ganger, for å lære trinnene, tror du ikke? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig til positivitet da! :gjeiper:

Jeg for min del er imponert over folk som idet hele tatt tør å sette bena sine i saltimer hvor det er meningen at man skal ha rytme og motorikk samtidig som man skal steppe og hoppe fort nok på riktig sted. phu.. Nei, ikke noe for meg. Gi meg heller en sykkel, tredemølle eller vektstang og jeg føler meg mer hjemme med en gang.

Uansett mitt babbel; du har hatt en god start på det nye året! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kø forhindret meg fra å rekke dagens planlagte total step/styrke-time. Grrr! :( Hva ER det med nordmenn og snø?? Jeg brukte (insert stygge ord her) 25 minutter på å kjøre 2,5 km?! Gnæh! Da jeg så køen inn i parkeringshuset, og husket Yogas kommentarer om panikktrenende damer på tredemøllen i begynnelsen av januar, snudde jeg og kjørte hjem i stedet. Der tilbragte jeg 20 minutter med å skuffe snø på tunet, teller det som trening? Jeg kjenner det i armene, i alle fall (selv om det kanskje sier mer om min armstyrke enn om noe annet ;) )

Er det forresten noen av dere Elixia-damene som har prøvd timen core xtreme eller styrke og core? Kan dere i så fall fortelle litt om dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...