brum Skrevet 24. september 2003 #1 Del Skrevet 24. september 2003 Jeg har en pose røkte kjøttpølser som jeg tenkte jeg skulle lage til middag. noen gode forslag til hva jeg kan lage? - er helt tom for ideer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 24. september 2003 #2 Del Skrevet 24. september 2003 Koke masse spaghetti, ha over ostesaus, oppkuttete pølser og gratinere med ost... Med makaronistuing med muskat og poteter Monja har en pølseoppskrift som ligger i dagboken min på ne av de siste sidene, høres super god ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 24. september 2003 #3 Del Skrevet 24. september 2003 Kåbbåy mat? Stekte poteter, stekte pølsebiter, en boks med bønner og et stekt egg over? Pølsebiter som du lager en tomatsaus (boksetomater, tomatpure, krydder etter ønske) til og legger på en seng av potetmos med ost på toppen som du gratinerer i stekeovn? Omelett med pølse? Quiche med pølsebiter (små) og purreløk? (med svarte oliven og rømme til, mmm) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 24. september 2003 #4 Del Skrevet 24. september 2003 Jeg pleier å lage en middag a la dette som er kjempeenkel, rimelig og veldig god: ca 500g kjøttdeig 1 kartong matfløte 250-300g makaroni (5minutters, så går det kjappere) 1 boks maiskorn 1-2 løk (avhengig av størrelse) 1-2 bokser tomatpure. Kok makaroni, kapp løk i små biter, surr løken i panne til den er gylden. Ha over i en kjele. Stek kjøttdeig, ha i kjelen. Ha i makaroni, bland til det blir en passelig blanding av makaroni, kjøttdeig og løk. Ha i 1 boks tomatpure samt matfløte, rør godt rundt til alt er blandet. Ha evt i mer tomatpure hvis du ønsker, smak til med salt og pepper. Ha i mais og kok opp. La det koke i et par minutter til alt er skikkelig gjennomvarmt. Kjempegodt! Bytt gjerne ut kjøttdeig med kjøttpølser i små biter, så har du en smakfull middag 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 24. september 2003 #5 Del Skrevet 24. september 2003 Røkte kjøttpåølser er kjempegodt til hjemmelaget potetstappe. Til hverdags lager jeg potetstappen med litt smør og sper med litt melk. Og masse hakket gressløk eller vårløk/purre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 25. september 2003 #6 Del Skrevet 25. september 2003 Jeg syns det er veldig godt med kålrotstappe og kokte poteter til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irene Skrevet 25. september 2003 #7 Del Skrevet 25. september 2003 Pølsewok... nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 25. september 2003 #8 Del Skrevet 25. september 2003 Wok med pølser 500 g småpølser 2 ss olje 1 pose wokblanding 1 pose ferdig woksaus 1 ss maisennamel 1 ts buljongpulver 1/2 ts kanel 1. Varm oljen i woken til det ryker og stek pølsene raskt. Ta pølsene ut og fres grønnsakene et par minutter. 2. Legg pølsene tilbake i woken sammen med grønnsakene. Bland sammen ingrediensene til sausen og hell over. La det tykne litt. Server med kokt ris elller brød. Dette smaker kjempe godt. Dette er en oppskrift jeg fant på internett og prøvde ut.Ligger i MATOPPSKRIFTENE mine på Pc`n Koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Quinden Skrevet 25. september 2003 #9 Del Skrevet 25. september 2003 Hva med en herlig grønnsaksuppe, herlig med røkte kjøttpølser, masse grønnsaker oppi. Godt nå på høsten!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 25. september 2003 #10 Del Skrevet 25. september 2003 Hva med en herlig grønnsaksuppe' date=' herlig med røkte kjøttpølser, masse grønnsaker oppi. Godt nå på høsten!! [/quote'] Nam! Ja, kjempegodt! Kålrabi, gulerøtter, poteter, purre- god buljong og litt krydder. Mmmmm.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 25. september 2003 #11 Del Skrevet 25. september 2003 Pølsegryte 4 porsjoner 600 g røkt kjøttpølse 3 ss olivenolje eller smør 2 sjalottløk eller 1 vanlig løk 2 båter hvitløk 1 rød chili 1 boks hermetiske tomater 1 ss tomatpuré 1 dl eplemost 1 laurbærblad 1 ss frisk timian eller 1 ts tørket timian 1 ts salt 1/2 ts pepper Skjær pølsene i skiver og brun dem raskt i litt smør/ olje. Legg dem tilside. Hakk løk, hvitløk og chili og stek dette raskt. Ha i tomater, tomatpuré, eplemost og krydder. Kok opp, rør av og til og la koke til sausen begynner å tykne. Legg pølseskivene over så de blir gjennomvarme. Server med salat og grovt brød/ loff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
brum Skrevet 25. september 2003 Forfatter #12 Del Skrevet 25. september 2003 Takk for masse kreative og gode ideer. Det ble pølser og makkaroni nå men her er det bare og velge i alternativer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 26. september 2003 #13 Del Skrevet 26. september 2003 Jeg bruker å lage pølsepizza og den er råpopulær hos oss, nam! Lager vanlig bunn. Steker pølsebiter og løk. Etter ei stund har jeg i tomatpurè blandet med vann og litt oregano. Kjevler ut bunnen, har på fyllet (gjerne litt ananas og hvis man synes det er godt), så maaaasse ost på toppen. Stekes i ovnen, 250 grader, nederste rille, ca. 10-15 min. (MÅ følges med, så den ikke brenner seg) Mmmmm, snadder! Tror det blir pølsepizza i helga ja :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå