AUF Skrevet 22. september 2003 #1 Del Skrevet 22. september 2003 Trenger litt hjelp nå... Jeg baker flere brød i uken, for jeg synes det er kjempegodt! men jeg synes deigen alltid blir så bløt og klissete. Jeg har prøvd flere oppskrifter, men alle blir slik!! Skal det være sånn?? Jeg har prøvd å ha i mere mel slik at jeg kan jobbe med deigen, men da vil den ikke heve seg ordentlig. Så jeg Har kommet fram til at jeg følger oppskriftene, lar den heve seg, og så blander jeg i mer mel når jeg skal bake de ut. Er det noen bakeglade kg-brukere der ute som baker brød?? hvordan gjør dere det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 22. september 2003 #2 Del Skrevet 22. september 2003 Hei jeg baker brød Men nå i de siste årene har jeg kjøpt deig som jeg bare tilsetter vann og gjer. Jeg kjører deigen i kjøkkenmaskinen, og det anbefales, det er veldig lettvindt. Hvis deigen er for bløt, så er det for mye vann, da må du forsiktig ha litt mer mel i. Men hvis jeg skal velge foretrekker jeg heller en bløt deig enn en deig som har for mye mel i seg. Når du elter ut deigen er det bare å tilsette den melmengden som trengs :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå