Fakse Skrevet 17. september 2003 #1 Del Skrevet 17. september 2003 (endret) * Endret 30. april 2008 av Fakse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 17. september 2003 #2 Del Skrevet 17. september 2003 Ingenting er vel bedre enn hamburger (kebab) på natten etter noen glass rødvin. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ronja Skrevet 17. september 2003 #3 Del Skrevet 17. september 2003 Wienerpølser! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 17. september 2003 Forfatter #4 Del Skrevet 17. september 2003 (endret) * Endret 30. april 2008 av Fakse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Cruella Skrevet 17. september 2003 #5 Del Skrevet 17. september 2003 Jeg synes pølser var en god idé, men hadde satset på alle mulig slags pølser; bratwurst, currywurst, ostepølser, chilipølser etc. Tilbehør; skikkelige rundstykker og lomper, samt sterk og søt sennep, ketchup og div. løk, agurkrelish, potetsalat (både tradisjonell og tysk). Pølser er kjempegodt utpå natta når man er sulten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 17. september 2003 #6 Del Skrevet 17. september 2003 ketchup og div. løk, agurkrelish, potetsalat (både tradisjonell og tysk). Hva er forskjellen på tradisjonell og tysk potetsalat? *uvitende* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elinia Skrevet 17. september 2003 #7 Del Skrevet 17. september 2003 - Fete deilige ostesmørbrød med gode oster, tomatsaus, sennep, skinke, krydder og tomat på. - Gratinerte potetbåter med dip til. - Men ellers er det vel ingenting som slår lasagne som nattmat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest the imp Skrevet 17. september 2003 #8 Del Skrevet 17. september 2003 hvitløkssuppe er også nydelig som nattmat. Til 2 personer: 8 hvitløksbåter, grovhakket 1 gulrot i skiver 1 ss sellerirot, finhakket 1 tomat i skiver (bør skrelles) 1 ss matolje ½ l grønnsaksbuljong 1 ts basilikum ½ ts timian 1 laurbærblad 2 egg 2 ss hvitvinseddik Frisk persille, grovhakket Slik gjør du: Varm oljen i en gryte og stek hvitløken og de øvrige grønnsakene over svak varme til de blir gylne. Tilsett buljong, basilikum, timian og laurbærblad, og la det småkoke i ca 10 minutter. Skill eggeplommene og eggehvittene og rør inn hvitvinseddik i eggeplommene, og ha dem oppi suppa. På slutten av koketiden mens suppen koker, piskes eggehvittene i. Etter dette må suppen ikke koke, for da vil den skille seg. Serveres med masse frisk persille og stekte brødterninger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sirka Skrevet 18. september 2003 #9 Del Skrevet 18. september 2003 Skal ha en bursdagsfest for mannen min snart... og lurer på hva jeg skal servere.. Synes det er så mye folk ikke liker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sirka Skrevet 18. september 2003 #10 Del Skrevet 18. september 2003 Sorry! Skulle lage nytt emne, men så kom det som svar.... :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 18. september 2003 #11 Del Skrevet 18. september 2003 Har gjort stor suksess med suppe, jeg. Og da slipper man å gjøre annet enn å sette frem tallerkner, skjeer, rundstykker og å varme suppen. For alt gjøres klart på forhånd. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusekatt Skrevet 18. september 2003 #12 Del Skrevet 18. september 2003 Løksuppe er digg. Med hvitløksbaguetter til (evt baguettskive oppi og gratinert med ost på)! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 18. september 2003 #13 Del Skrevet 18. september 2003 Denne oppskriften fikk jeg av Karen her på KG for en god stund siden. Den er kjempegod og må være ypperlig til nattmat: POTET OG PURRESUPPE 250 gr. kjøttdeig /karbonadedeig/biffdeig 2 løk 1 ts. salt 1/4 ts. pepper 1 ts. paprikapulver 1 l vann + buljongterning 3 ss chilisaus 1 ts. timian (tørket) 8-10 poteter i terninger 1/2 purre Brun kjøtt/biff/karbonadedeig og løk. Ha i resten unntatt purre. Kok i 10 min. Ha i purre til slutten. Denne er ganske mild. Du kan evt. ha i mer chili og litt hvitløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 19. september 2003 #14 Del Skrevet 19. september 2003 Jeg synes også du skulle satse på suppe. Det er jo enkelt å varme opp. Og så bør den være litt salt, vi har jo som regel lyst på saltmat når vi har vært på byen. 8) Jeg foreslår grønnsaksuppe med mange gode grønnsaker oppi. Eller hva med pommes frites og stekt egg? Enkelt, i alle fall. Men kanskje du skulle lage en eggerøre på forhånd som du varmer opp, ellers kan det bli mye stress for deg hvis du må stå å steke egg i et sett. Eller hva med eggerøre, potetsalat, proteinbiter og loff? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elze Skrevet 19. september 2003 #15 Del Skrevet 19. september 2003 Jamie Olivers purre- og kikertsuppe: http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails...recipe_3016.asp Jeg pleier å jukse litt da, og bruke hermetiske kikerter, men det blir best med tørkede pluss at du trenger veldig mange bokser med hermetiske til så mange mennesker. Men suppa er kjempegod og mettende! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 19. september 2003 #16 Del Skrevet 19. september 2003 Steker grillpølser i stekepannen og har masse digg tilbehør; diverse ketchuper, senneper, rå løk, sprøstekt løk, rekesalat, agurkmix, oppskåret loff/lompe/pølsebrød. Dette slår faktisk aldri feil, men spennende er det ikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 20. september 2003 Forfatter #17 Del Skrevet 20. september 2003 (endret) * Endret 30. april 2008 av Fakse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 20. september 2003 #18 Del Skrevet 20. september 2003 Jo, det hørtes godt ut! Men jeg kom plutselig på at bakte poteter også måtte være knall som nattmat på en hjemmefest! I alle fall er det det "alle" her i byen kjøper seg på vei til taxikøen når de skal hjem fra byen! Kjøp store, ferdig innpakkede poteter (aluminiumsfolie) som du steker i ovnen på 175 grader i 2-3 timer. De må stå lenge for å bli skikkelig myke inni, men det gjør seg jo selv! 1 potet pr. person. Tilbehør: Mais, rømme og stekt bacon. Dette er bare "snadder"! Lykke til med festen! Klem fra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 20. september 2003 Forfatter #19 Del Skrevet 20. september 2003 (endret) * Endret 30. april 2008 av Fakse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 20. september 2003 #20 Del Skrevet 20. september 2003 Mmmm....bakte poteter er knallgodt! Er jo ikke så mye arbeid å pakke inn selv heller, da! Men jeg pleier å kjøpe dem ferdige i butikken, for da får vi stoooore poteter! Det er faktisk en enkel og grei rett som vi ofte har hjemme hos oss til fredags- eller lørdagskos, også! Men som nattmat må det jo være knallbra! Klem fra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå