Gå til innhold

Barn som skriker på utesteder


Amarone

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Noen barn har faktisk mer lopper i blodet og uro i rompa enn andre "normale" barn (ifølge dere). Blandt annet vi. Han er vitebejærlig og pratsom. Vi bli venn med alle. Skal han bli utelukket av samfunnet av den grunn? For det virker slik på de siste innleggene at barn som ikke har den rette oppdragelsen, eller som forelderene ikke får "skikk" på, det er uvelkommne i enkelte situasjoner. Det er vondt for meg. Han blir oppdratt, tro meg på det. Det er bare det at av og til glemmer han seg og blir seg selv. For er det ikke det vi gjør; lar barna bli til noe annet enn det de egentlig er? Bare fordi det skal passe inn i et A4 ark.

Noen har rolige, snille og passive barn, andre med mer "ville" barn. Ville du gjort den sille og passive til noe annet enn det hun er? Ville du, med alt du sier, viser og forteller til barnet ditt... at alt hun sier og slik hun oppfører seg er galt? Det er greit med oppdragelse, men å fullstendig undertrykke den frie viljen og egne "evnen" til barnet... det blir feil.

Hilsen mor til aktivt barn, som også oppsøker "finere" restauranter.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis du tar med ditt "aktive" barn på restaurant,-og jeg er der... Da er hverken vitebegjærlig eller MBD en unnskyldning! Jeg tåler ganske mye... men jag vil ha fred ved MITT bord, og kommer ungen din og maser mer enn en gang,-så forteller jeg han at jeg vil ha fred, og skjer det igjen blir jeg lettere irritert og tar barnet med bort til mammaen!

Jeg har to venninner med like "aktive" barn, men den ene har oppdragelse... Forskjellen på de to er at på vei fra bilen til kafeen er begge like høylytte og "hypre", men når vi kommer inn i restauranten er den ene høflig, så rolig man kan kreve av en 4åring, og henvender seg ikke til andre kafe-gjester(bortsett fra gamle damer som pirker han på skulderen og spør hva han heter osv...) mens den andre roper mer enn hun prater, roter i både min icon_frown.gif og mammaen sin og vennen sin mat, putter matrester oppi saftglasset(æsj!) og løper mellom bordene og prater til alle som spiser noe hun liker!

Rart dette: den ene mammaen med den kafe-rolige ungen setter seg på huk foran barnet sitt før de går inn og sier"nå skal vi på kafe, og der må vi bruke innestemme, for folk er der for å slappe av og kose seg,.. også må du være kjempeflink å spise maten din! Er det greit eller?" og ungen roer seg og sier javel mamma. icon_smile.gif(og dette er IKKE en gull-unge til det vanlige, men han SKJØNNER når mamma mener det hun sier.)

Den andre mammaen sier ingenting før vesla begynner å fingre med maten MIN da kjefter hun omtrent slik: "HVIS DU IKKE SLUTTER MED DET DER KASTER JEG DEG INN PÅ DO, SÅ FÅR DU SITTE DER TIL VI ER FERDIG MED Å SPISE" Alltid slike trusler, som heldigvis aldri blir gjennomført! icon_eek.gif Uansett har hun null respekt fra ungen sin, og kommer stadig med nye tomme og tåpelige trusler som skremmer nabobordets gjester mer enn vesla si! uff!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Veldig enig med Tussemor!

Jeg synes for øvrig det er tåpelig å si at ungen ikke kan lære seg hvor man skal være mer stille osv, hvis det ikke kan få bli med. Herregud, det er vel bare å ta en prat med ungen hjemme før man drar! Unger forstår masse! Hvorfor skal alle vi andre være med i oppdragelsen av deres unger når vi har gått ut for å kose oss? Det er ikke så ofte jeg og mannen min kan unne oss å gå ut, så når vi for en gangs skyld har fri fra egne unger vil vi i hvert fall slippe andres uoppdragne unger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Minnie Emmerdale

Tussemor har skjønt poenget fra oss som ikke setter pris på ungeskrik og mas når vi er ute og hygger oss på resturanter.

Men dessverre er det vel slik at de fleste foreldre ikke viser hensyn og tenker at de har rett, og at vi som er uten barn jammen må tåle litt. For vi er jo bare uansvarlige festløver uten peiling ikke sant?

Milla12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare legge til at jeg har en stesønn og en egen sønn, men jeg liker fortsatt ikke ungeskrik-bråk på restaurant/kafe!

Ikke bare dere"uansvarlige festløver",( som forrige innskriver kaller seg så fint)som ikke liker gnål fra andre sine barn i utide!

Ja til veloppdragne barn!!!12

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

On 2002-05-09 18:06, anonym wrote:

Veldig enig med Tussemor!

Jeg synes for øvrig det er tåpelig å si at ungen ikke kan lære seg hvor man skal være mer stille osv, hvis det ikke kan få bli med. Herregud, det er vel bare å ta en prat med ungen hjemme før man drar! Unger forstår masse!

Vel, det blir ikke helt det samme... barn kan meget vel gi uttrykk for at de har forstått at de må være stille og snille på restaurant, men allikevel ikke være det når man kommer dit! Dette må læres og prøves frem.

Er det bedre at jeg tukter mitt barn slik at du ser det? Bare for at du skal få inntrykk av at jeg snakker til han. For selvfølgelig snakker jeg til han når han er ulydig, men ikke slik at hele verden behøver å ha greie på det. DET er respekt for barnet.

Nina

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Gjest Anonymous

Det hadde kankskje fint....... om det sto på inngangen til restauranten:"Barn - ingen adgang!"

Da burdte det også vært skiltet rundt omkring: "Bæljende fylliker - forbudt!"

"Gamlinger til bens - forbudt!"

"Fnisende fjortiser - ingen adgang!"

Hadde ikke det vært fint kankskje????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...