Gå til innhold

Tiden med lillemann i magen


Gjest Alabama

Anbefalte innlegg

Gjest Alabama

Det skal sise at jeg tok tempen nesten en og en halv time før jeg pleier. Våkna kl 05... Så den teller jo ikke egentlig. Da jeg målte igjen kl 9 hadde jeg allerede stått opp og sittet litt oppe, men da var den 36,8, mot 36,31 som den var om morgenen. Men er vel riktigst temp den som ble tatt kl 05.

Har tatt en EL-test i dag også. Den var negativ. Men hadde bøtta nedpå med masse vann, så regner med at urinen var litt utvanna. Uansett betyr det at det er kjempespennende, for da har jeg jo HCG et sted rundt 40! Enten så synker den eller så stiger den. Hjelp... :gjeiper:

Har tenkt at jeg kanskje misforstod for to uker siden og at jeg ikke hadde EL likevel. Kanskje jeg har det nå. Men da er det rart med tirsdagstempen som var så høy!? :klo: Skulle ønske jeg hadde testet tidligere, så hadde jeg visst om jeg fortsatt hadde HCG i kroppen..

Endret av Alabama
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Eller at den ikke dukker opp i det hele tatt!? Men det er kanskje ikke så sannsynlig? Håper på mandag for din skyld, og hvis min har tenkt til å dukke opp, så bør det skje veldig snart!! :bond:

Det aller beste hadde jo vært at den ikke dukket opp pga et hjemmelaget mirakel, men oddsen for det er vel ikke noe stor desverre. Den som venter får se, mitt nye motto.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:strix: :strix: :strix: :strix: :strix: :strix: :strix:

For sikkerhets skyld slenger jeg fra meg litt babystøv - i tilfelle det er en hjemmelaget variant :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alabama

Negativ test i dag. Regner med at det var gammel HCG som viste seg på torsdag eller at det var EL den påviste. Kan ikke ha vært eggløsning jeg kjente onsdag/torsdag for to uker siden, for da hadde mensen kommet eller jeg hadde vært gravid. Får satse på at jeg ikke må vente i mange uker før mensen er tilbake.. :sukk:

Har en kjip dag i dag. Nå måtte jeg bare komme meg hjem fra byen, for jeg orka ikke være ute blant folk lenger. Hadde bare lyst til å dra hjem sånn at jeg kunne grine. :tristbla: Så nå sitter jeg her og griner. Føler meg skikkelig deppa og har lyst til å flytte vekk, få meg ny jobb eller dra ut på en lang reise. :vetikke: Bare komme meg bort fra alt.. :cry3: Kanskje en KGpause hadde vært sunt også, vet ikke om jeg blir i bedre eller dårligere humør av å henge her inne. Blir så mye fokus på det med baby. :sad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ruccola

Jeg også hadde en KG pause etter jeg mistet :klemmer:

Måtte bare samle tankene litt. (Så kom sommeren og utetid også da, hjalp på det ;) )

Syklusen min var veldig på bærtur etter jeg mistet, så du må vel kanskje bare smørre deg meg tolmodighet og vente på tanta og håpe på at hun ikke har blitt helt døgnvill din også :sjenert:

Humøret kommer nok etterhvert som sommeren slår inn skal du se :kose:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Prøv å nyte sommeren Alabama :klemmer::sol:

Og ta en kg-pause om det blir for mye baby-fokus. Skjønner deg godt, om det er nødvendig ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror en KG-pause kan være greit - det var det iallfall for meg i perioder. Man unner jo alle andre å lykkes, men samtidig blir det en fryktelig sår påminnelse på egen elendighet. Lettere å fokusere på annet når man slipper å få det i ansiktet hele tiden :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klemmer:

nyt sommeren og din kjære! en kg-pause er sikkert ikke dumt :)

kanskje starte ei generell dagbok, og lukke ned prøverdagboka for ei stund?

kos og klemmer fra meg :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alabama

Da pauser jeg nå! Takker for klemmer og håper alle har det bra så lenge. (Kan være jeg må smuglese litt innimellom.. :fnise: ) :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:klemmer:

Ha en kjempefin sommer, og skrik ut når du er tilbake med graviditetsdagbok, så jeg får heia på deg! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Alabama

Bare innom for å klage litt.

Er på syklusdag 39 etter MAen. Ingen tegn til mensen. Ble diagostisert med PCO i 2008 (kun cystene) som forsvant etter p-pillekur. Nå frykter jeg at dette er tilbkae siden jeg har litt småvondt i livmora/eggstokkene. Kjennes veldig likt ut som da. Tempen har hoppet litt opp og ned og det ser ikke ut som om jeg har hatt EL enda. :kjefte:

Tenker at jeg bør ha en innvendig UL kanskje? :vetikke: Men er litt i tvil til om jeg bør ringe sykehuset, fastlegen eller direkte til gyn som utredet meg for ufrivillig barnløshet. :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her kan du klage så mye du vil :Nikke:

Så utrolig kjedelig at det ikke er noen tegn til mensen :sur: Jeg hadde nok tatt en telefon til gynekologen jeg, fastlegen kan vel gjøre særdeles lite utenom å henvise deg videre.. Jeg fikk forøvrig beskjed etter min MA i januar at jeg skulle ta kontakt dersom mensen ikke hadde dukket opp innen 6 uker.. Håper det ordner seg nå :pls:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: KG-pauser er litt godt uansett om man har baby eller ikke. Selv med baby blir man SPRØ av å lese og tenke på baby hele tiden.

Kan ikke si annet enn at jeg føler med deg. Jeg var et nervevrak under prøveperioden. Brukte dette smileansiktet mye: :bond:

Endret av Becky1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...