Gå til innhold

The Daria diaries


Daria

Anbefalte innlegg

Så utrolig kjedelig for dere! :troest:

Halvparten av forestillingene med Fanny og Aleksander er utsolgt......

Vi bør med andre ord finne en dag snart...

:hallo::sjenert: Får jeg lov å vær' med? :sjenert:

Endret av Wadjet
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bare finn en dato som passer dere, og sleng på meg en SMS når dere har bestemt dere, så kan jeg sjekke kalenderen om det passer for meg, også. :)

Jeg er så heldig som for vær' med! :danser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wadde.... jeg regner med at du kan være med... det er i mars neste år og du har vel ikke så mange planer for den måneden enda? :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bursdag-teater! :strix:

Og si ikke det - mars er konsertmåned. ;) Så kanskje ikke lørdag sånn for sikkerhets skyld? :smiske:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

The complete guide to meeting women

-og forsikre seg om at ingen av dem noensinne vil ta i deg med en ildtang, eventuelt hvordan blir dømt for voldtekt med noen ekle grep... (Hm, jeg mente å skrive enkle grep, men den freudianske glippen skal få stå.) En sjekkebok som oppfordrer menn til å utnytte berusede kvinner, se det er sjarmerende... :spy:

Endret av Daria
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Husker 22 000 desimaler av PI

Se, det var nyttig... Og gullstjerne til journalisten:

Britiske Daniel Tammet har diagnosen Savant-syndrom. En sjelden lidelse eller tilstand der personen utvikler nærmest overmenneskelige evner innen musikk, matematikk, kunst og spesielt hukommelse. Oversatt fra fransk betyr savant idiot, men for Tammet er nok geni et mer passende begrep

Jeg syntes noe skurret og sjekket ordnetts fransk-norsk ordbok:

savant, -e adj.

1 lærd, vitenskapelig, vitenskaps-

2 vanskelig, komplisert, som ligger for høyt; raffinert, utspekulert, kunstferdig

3 dyktig, kyndig, vel bevandret, erfaren

4 (om dyr) dressert, som gjør kunster savant m vitenskapsmann, -kvinne

Neesten det samme... :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om å dele bilder av andre

Denne var ikke så dum. Jeg synes ikke noe om at andre legger ut bilder av meg, og sørger ofte for å fjerne taggen, så de i det minste ikke kan knyttes til profilen min...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sørger også for å fjerne tagger. Det er vel en av de få varslene FB sender meg på mail.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:sjenert: Jeg legger ut bilder jeg, og noen ganger er det venner der også.... Men jeg har kun visning til venner, og ingen andre. Det gjelder forøvrig alt jeg legger ut, etter hva jeg vet er det ingen som ikke har meg lagret som får se noe på profilen min.

Det er en "skummel" verden vi lever i, med all den informasjonen som flyter rundt, og en hel del av det uten kontroll. Det er ikke alle bildene som egner seg like bra for offentligheten, og jeg synes at om noen ber en fjerne et bilde så gjør man det, uten å bli fornærmet eller noen ting. Sånn helt egentlig skal man vel ha godkjenning fra en person før man legger ut et bilde av de...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strengt tatt skal man det ja :Nikke: Ei venninne var så oppgitt over kollegaene sine, som hisset seg opp over at hun la ut bilder fra jobbfester på facebook. Hun skjønte ikke problemet -det var jo bare hennes venner som så dem, og å fjerne dem var ikke på tale. Jeg prøvde å forklare henne at hennes venner ikke nødvendigvis var kollegaenes venner, men at verden ikke er stor (overraskende liten, når man begynner å snoke på venners venner...) og man vet ikke hvem som kjenner hvem. Og uansett -ber noen om å få fjernet bilder man har lagt ut uten tillatelse, så gjør man det.

Det er ikke det at det har blitt lagt ut bilder av meg som er upassende, men jeg vil kunne bestemme selv hva andre får vite om hva jeg foretar meg, hvor jeg er osv. *sær* Jeg liker ikke muligheten til å tagge andre i statuser heller, av samme grunn.

For the [wo]man who has nothing to hide -but still wants to...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Om det er noen som ber meg fjerne noen bilder, så gjør jeg det. Ofte så spør jeg på forhånd, eventuelt sier fra når jeg tar bildene. Men jeg har lagt ut klassebilder fra 1.klasse, men ingen har reagert på det, de fleste synes egentlig bare det er moro.

Men klart, vennene mine er ikke alle andres venner. Samtidig så prøver jeg å være litt bevisst på hvilke bilder jeg eventuelt legger ut. Ikke alt som er like passende, og så lenge man har i bakhodet at dette skal være passende for alle, så går det som regel greit.

Jeg hadde ikke satt pris på at en del bilder fra det glade -80 og -90-tall hadde blitt lagt ut, ikke alt jeg er like stolt av.... :sjenert:

Ellers er jeg enig med deg, og er egentlig redd for utviklingen av det digitale samfunnet, samtidig som jeg er veldig fasinert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

(Og nå måtte jeg sjekke hvilke bilder jeg egentlig har på FB.... *teflonhjerne*)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, der kom jeg på at jeg har noen bilder du skal ha Daria. Og jeg skal sende dem på mail til deg. Du skal slippe å finne dem på facebook. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg liker ikke om folk hadde lagt ut bilder av meg påFB uten å spørre først. :riste:

Men nå finnes det ytterst få bilder av meg her i verden da. Det er jo alltid jeg som tar bildene. Og sånn har det alltid vært. :ler:

Men ja, det er utrolig hvor liten verden er. Og jeg har blitt :overrasket: mange ganger over hvem som kjenner hvem! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...