Gå til innhold

The Daria diaries


Daria

Anbefalte innlegg

Intervjuet var slett ikke galt - mer ydmyk Jakob enn på lenge.

  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Roadrunner skrev (Akkurat nå):

Intervjuet var slett ikke galt - mer ydmyk Jakob enn på lenge.

Jøss... 

 

Jeg har slått over til skateboard. Direktøren vår er i Paris som President i Norsk skateforbund (eller hva det nå heter) så det hadde vært kult om han ble spottet på tv....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå begynner håndballkampen også (kvinner Norge-Brasil), men et par netter med litt lite søvn tilsier at jeg bør legge meg nå snart. Og i hvert fall ikke starte å se kamp. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har visst blitt hos danskene, det føltes tryggest...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håndball ja, det var sant. *skifter kanal* Her er søvnen for øvrig i ferd med å vende tilbake til normalen, alt som skulle til var vissheten om at fysio var rett rundt hjørnet... Mvh skjørt og lettpåvirkelig vanemenneske :himle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her hjalp det veldig på søvnen å komme tilbake til jobb.... Rutiner skal man ikke kimse av. 

 

Nå må jeg slå av tv'n så jeg ikke blir sittende. Hatt et par lange dager på jobb nå, behandling i morgen og sannsynligvis lang dag på torsdag. Fredag har jeg avtale med et par andre lønnshurper for en sommerøl (eller flere). Så denne uken går unna. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lønnshurpenes sommerøl... :fnise: Jeg har en avtale med vaskekjelleren i morgen, en ren, eventuelt skitten,  nødvendighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De som klager over at det er så mange frekke og ufine svar på KG skulle bare visst hvor mange åpenbare spydigheter jeg - og sikkert mange med meg - lar være å skrive. Den selvkontrollen og -sensuren som stadig slår inn er ikke liten og ubetydelig...

Endret av Daria
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vasket noen av mine nyfargede plagg i en vanlig 40-vask, og jeg har aldri opplevd at så mye farge har forsvunnet. Fra mørk rosa og skarp oliven til duse pastellnyanser av babyrosa og mint. Tror jeg holder meg til Panduros flytende farger neste gang...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skiftet kanal og fikk tilfeldigvis med meg en norsk OL-medalje - bronse i seiling :hoppe::flagg: Dansk sølv - det ble en skandinavisk feiringsklem som endte med dansken i vannet :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

To maskinladninger vasket og hengt opp, en kjøkkenskuff ryddet (og et utvalg litt for gamle tørrvarer kastet :sjenert: ) en bok lest og en litt lenger tur enn planlagt gått - slett ikke et dårlig dagsverk. Nå er det OL, blodappelsinte, amarettokjeks og fersken som gjelder de neste timene. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Daria skrev (21 timer siden):

06.08: Tre lest, fire kjøpt.

Carol Shields Mary Swann kretser rundt et litterært mysterium - bondekona Mary Swann som da hun døde etterlot seg en samling dikt som ble utgitt posthumt og begynte å vekke oppsikt i litterære krefter. Nå (som jeg først etter nesten 200 sider innser at er ca 1977 (boka er mye nyere, men det var åpenbart at det ikke var samtid)) skal det arrangeres et litterært symposium, men i opptakten til dette begynner det lille som finnes av materiale om henne å forsvinne. Boka, som det tar meg tid å komme skikkelig innn i, følger flere av symposiumets deltakere i månedene i forkant (og handler også en del om brevskrivingens gleder - det var jo den primære kommunikasjonsformen da), og ender med en tvist jeg ikke så komme, men som også gjør at jeg føler meg litt snytt - det blir litt keiserens nye klær over det.

Eirik Høyer Leivestads Krystallpalasset handler selvfølgelig om Londons crystal palace, bygget til verdensutstillingen i 1851. Leivestad omtaler det som både et byggverk og et kulturelt prisme, og setter det inn i en større sammenheng som begge deler. Her er både arkitektur, historie, imperialisme, samfunnsutvikling, litteratur og klimaproblematikk; Dostojevski, Brontë, Marx og Disraeli. Komplekst og omfattende (på bare 170 sider) og ikke det mest lettleste, men samtidig interessant og opplysende.

07.08: Fire lest, fire kjøpt.

I følge baksideteksten handler Robert Seethalers Et helt liv om en vanlig mann. Jeg er litt usikker på det er en god beskrivelse av en mann som lever som einstøing i en liten østerrisk fjellandsby, mister kona i et snøras og sitter seks år i russisk fangenskap under krigen... Men tittelen er dekkende, boka følger Andreas gjennom så å si hele livet, komprimert til 130 sider. Det er en kunst å skrive så kort om så mange år uten at man føler at noe egentlig mangler, selv om jeg nok på generell basis foretrekker litt mer kjøtt på beina og sider i historien...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vilma Murto sliter med et baklår - en anatomisk betegnelse jeg ikke tror står i fysiologiboken min...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Daria skrev (På 6.8.2024 den 15.03):

Den som venter på noe godt osv... :fnise:

Flyttelasset er vel i hus og kaos råder?

Det store flyttelasset kommer først på lørdag, så foreløpig har vi forholdt oss til de 80 eskene +++ vi kjørte ned og satte på lager for noen uker siden i tillegg til det vi fikk med oss i bil og henger da vi kjørte ned. Vi klarte utrolig nok å få med oss sengeplass og -tøy til tre stykker, en sofa, to lenestoler, et sofabord, kjøkkenbord og fire stoler, nok tøy til et par uker og det mest nødvendige av kjøkkenutstyr, samt tre voksne, en hund og en katt. 
 

La oss bare si jeg gleder meg til september. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høstferien kan nok også ha potensiale, aner jeg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er unødvendig at den natten jeg ikke sovner før etter kl 4 sammenfaller med den morgenen de begynner demontering av stilaset på nabobygget kl 7... Hadde jeg bodd der, ville jeg nok også vært ganske grinete over å i ha hatt balkongen min sperret av stilas i nesten tre uker ekstra - de fineste sommerukene - på grunn av ferieavvikling. Det har jo ikke vært en arbeider i aksjon der på lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Høres ut som en tung dag. Håper den går greit og at du har kommet over også positive ting

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det holdt på å bli en virkelig krisedag - jeg kom meg ut en tur, mellomlandet litt på en benk på brygga og vandret videre mot H&M for å jakte nye bher da jeg plutselig innså at ryggsekken min lå igjen på benken. Det er lenge siden jeg har gått så fort - og blitt så lettet... Lommebok, mobil og nøkler hadde jeg i veska, men det lå to par briller av det dyre slaget (samt en ulest bok og en kopp te...) i sekken - ubrukelig for alle andre, svært viktige for meg. 

På hjemvei (det ble hverken undertøy eller annen shopping - hvis hun på Kitchn hadde vært litt mer oppmerksom kunne vi fått et annet resultat...) dukket sola op og både lesesolbriller, bok og tekopp ble tatt i bruk. Dessuten lå det te - både bestilling og en mer privat forsendelse - og brev i postkassen :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...