Gjest Anonymous Skrevet 10. september 2003 #1 Del Skrevet 10. september 2003 Kjøp en seiblokk. Tin den og del den opp i biter og legg i ildfastform. Kryddre godt med salt og pepper Ha over litt fløte, purreløk og gullerøtter i biter. Ha over ost og gratiner i 25-30 min på 200°. Server med poteter. Det er faktisk kjempegodt og veldig enkelt. nam nam... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mette Skrevet 10. september 2003 #2 Del Skrevet 10. september 2003 Takk for tipset, har mye sei frysen. Det blir en del fisking, når vi er på hytta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Joan Skrevet 12. september 2003 #3 Del Skrevet 12. september 2003 For et flott middagstips!! SUNT OG GODT!!! Tusen takk :kysse: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kame Skrevet 12. september 2003 #4 Del Skrevet 12. september 2003 Hørtes veldig godt ut, men er det bare jeg som grøsser litt ved tanken på ost og fisk? :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ronja Skrevet 15. september 2003 #5 Del Skrevet 15. september 2003 Hørtes veldig godt ut' date=' men er det bare jeg som grøsser litt ved tanken på ost og fisk? :-?[/quote'] Ja, det er bare deg... :D Ost kan brukes til alt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 17. september 2003 #6 Del Skrevet 17. september 2003 Høres kjempe godt må prøves ut. Gleder meg til å smake. koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå