Gå til innhold

Wide Awake


*Numi*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hjemmebakte tortillalefser er til å dø av nesten :sikle:

Kan jeg få oppskriften på kyllingsuppa?

Det er kjempegreit å få dilla på øredobber, finnes kjempemange fine til en rimelig pris :hoppe:

Ja, det var helt fantastisk godt! :bond:

Kyllingsuppe:

2 kyllingfileter

2 røde chili

4 vårløk

2 fed hvitløk

8 dl vann

2 terninger kyllingfond

4 ss matfløte

Salt, pepper, cayenne pulver

Del kyllingfiletene i småbiter og stek dem i panne med litt olivenolje sammen med finhakket hvitløk og chili (nb! bruk gjerne hansker når du tilbereder chilien ellers kan det fort svi både her og der!) Hell vannet i en kjele og kok opp sammen med fonderingen (jeg brukte buljong).

Tilsett fløte og la det koke i ti minutter. Etter 5-6 minutter tilsetter du finhakket vårløk og kyllingen med hvitløk og chilien.

Krydre med pepper, cayenne pulver og evt. litt salt. Serveres med grove rundstykker.

Bon apetite! :)

Ja, fikk vel fire fine øredobbpar på Glitter for litt over 200 kr! :hoppe:

Fantastisk! :strix:

Ja, ikke sant?? :kose::tommelsmil:

Endret av *Numi*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Mahareth

Jeg har ikke kommet så langt enda. Har blitt lite tid til å tenke over hva som skal spises de siste dagene, så vi har faktisk spist grandiosa :hakeslepp:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha... Har vært superslappe i matveien i det siste vi også. I helga bestilte vi pizza fra peppes både fredag og lørdag... :sjenert: Men det var jo så godt! (...og så lettvint... :plystre:)

Blæh... Skulle egentlig jogga i dag, men kjenner at halsen snører seg opp til en slags høstforkjølelse, så vi står over i dag. Feigt men... Vil ikke bli verre heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok et par kopper ingefær-te i går, brygget på fersk ingefær, med masse honning. Gjentar prosessen i dag. Håper det gjør susen! :)

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nyser og doper meg på Otrivin med jevne mellomrom... Tung i hodet også. Sov i tre (!) timer i dag etter jobb... :sjenert: Men, men. Trengte vel å sove da.

Nå er det en ny runde ingefær-te med honning og en episode av BBT! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Har ikke blitt noe verre heldigvis. :) Bare sliter litt med tett nese, men det er jo standard meg når været skifter. Så blir jeg Otrivin-slave en stund, før jeg må venne meg av med den, også kommer vinteren også er det på'an igjen. :eeeh:

I går var jeg og mannen på Colosseum kino og så Red Hot Chili Peppers live over satellitt! :danse: De slapp sitt nye album "I'm with you" i går, og hadde konsert i Tyskland som ble streamet via satellitt i nesten 40 land, tror jeg!

Det var gøy! :jepp: Men fy søren, det begynte ikke før nærmere halv ti, så jeg blei så trøtt mens de holdt på. Hjalp ikke en døyt at vi satt i behagelige kinoseter i et mørk kinolokale og setet var lavt sp jeg måtte se opp på skjermen isteden for rett fram. :lol: Det var visst flere som holdt på å sovne. Til slutt måtte jeg sette meg helt på kanten av setet, så jeg ikke satt i en så behagelig sovestilling. Haha..

Så nå sitter jeg alene på jobb og digger "I'm with you" med hodetelefoner på. :digge:

Mannen bestemte seg i dag for å begynne seinere på jobb også, så i dag spiste vi frokost sammen og tok bussen sammen opp til plassen der jeg bytter buss og han kan ta banen videre. :rodmer: Han har pleid å begynne halv sju på jobb slik at han kan gå før, men i det siste har han synes det har vært så kjedelig å være alene hjemme i nesten to timer før jeg er ferdig på jobb. Og morgentimene blir jo straks koseligere når man kan spise frokost i tosomhet og ta bussen sammen et stykke. :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har akkurat vært ute med ei venninne og tatt en "kaffe". :) Skravla i et par timer. Koselig! Jeg drakk Chai Latte, som i grunn er favoritten min ved siden av sjokolade med krem, men fy søren... Den jeg drakk i dag var ikke spesielt god. Smakte bare varm melk med et ørlite hint av smak.

Meeen... Jeg må vel bare innfinne meg med at slikt varierer, og at å finne like god chai latte som de har på Konditori Antoinette i København og på Espresso House i Gøteborg og Malmø er ikke er en lett utfordring.

Altså, min egen chai med pose fra Twinings, en god dæsj melk, ingefær og honning er jo mye bedre enn den "ekte" jeg fikk i dag. Og de på kaffebaren skal liksom kunne slikt. :klaske:

/chai latte rant *end*

Ellers ønsker jeg meg nye skooo... :sjenert: Trenger noen litt pene høstsko med solid hæl. Men så var det denne utfordringen med å finne det perfekte paret. :lete:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...