Gå til innhold

Wide Awake


*Numi*

Anbefalte innlegg

Hei Lalle!

Ja, jeg håper det. Krysser fingre og tær for at Ikea leverer når de har lovet. Blir spennende å se.

Ellers har jeg det veldig bra. Føles godt å endelig ha sitt eget sted, og jeg gleder meg hver dag til å komme hjem til min kjære. :rodmer: Det har jeg jo alltid gjort, men føler meg så forelska om dagen og det er godt.

Mormor døde rett etter påske. :tristbla: Det var godt for henne å slippe, men jeg savner henne sånn. Det er rart hvordan man tar ting for gitt, og tror de alltid vil være som de er og plutselig er de ikke det lenger... Jeg savner sånn å dra til mine foreldres by og besøke mine bestemødre, men mormor er borte og bestemor er så sliten i beina at hun ikke orker å varte opp for oss lenger. (Ikke at vi ber om det, jeg kunne gjerne vartet opp for henne, men hun er en sta husmor og vil ikke ha folk i huset om hun ikke kan ta seg av de med middagslaging og frokoster.)

Ja, ja. Livet endrer seg og slik vil det være. Jeg gleder meg i alle fall til å komme helt i orden i leiligheten og bare kunne nyte den sammen med min kjære. :)

Nå må jeg spise frokosten min og gjøre meg klar til en ny dag!

:goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Katee

Trist å høre om mormoren din :troest:

Men godt å høre at du har det bra ellers :)

Endret av Alyah
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, Al! :klem:

Jeg sitter på kontoret og titter ut på sola. :sol: Merker at jeg gjerne skulle vært der ute og latt meg varme opp. Ikke helt den store varmen på kontoret, men godt og varmt ute i solskinnet med over 20 grader.

Ja, ja. :) Kollega kommer snart med lunsjsalaten min, og klokka blir vel plutselig fire en gang i dag også. Da skal jeg hjem og kose meg med favorittkjæresten og favorittleiligheten... :hjerte: Og på mandag kommer IKEA-leveransen vår! :strix:

Endret av *Numi*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Annonse

Hei jenter! Det går bra her. :klem:

Er litt dårlig til å holde dagboka mi i gang her, visst.. Har hatt sommerferie et par uker nå og vært i en uke i Sverige og en uke hjemme.

Er ganske rysta nå etter bombeangrepet i Oslo. Jeg og C var i sentrum da det smalt. Et lite steinkast unna, så vi så heller ikke noe. Men det rista i hele Byporten der vi satt og spiste lunsj. Herregud... Det er helt vilt surrealistisk og vondt hele greia. Heldigvis er alle mine nærmeste trygge og uskadd.

:trist:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Jeg svikter under press...

Det er ikke det at jeg ikke klarer å gjøre jobben min, eller få dagene til å gå rundt. Men jeg kommer plutselig til et punkt der jeg føler meg rådvill, malplassert og ensom. Og tankene kverner rundt negativitet. Jeg blir sint for lite, og lei meg for mindre. Enda jeg liker det jeg driver med på jobb, og har en fantastisk samboer som jeg deler en fantastisk leilighet med.

Livet burde vært en dans på roser, men psyken svikter. Det tar på å være så få på jobb at de eneste jeg omgås om dagen er sjefene mine. Det tar på å føle at man ikke har noen å snakke åpent og ærlig med i et arbeidsmiljø. Jeg fikk denne jobben basert på mine egne kvalifikasjoner. At de eneste kvalifikasjonene var pågangsmot og engasjement, gjør at jeg føler meg litt lettvekter. Jeg sliter med å være én av få, jeg vil ikke stikke meg ut, men vil heller være én av mange. Litt anonym...

Så jeg vil helst stikke hodet i sanden nå... Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å riste av meg denne ugne følelsen.

:sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å, vennen! :troest: Dette går ikke godt å lese. Det er ikke noe godt å ikke kunne snakke åpent på jobb. Er dette noe som kommer til å fortsette, tror du eller er det noe som vil gå over? Jeg forstår hvordan du har det, men har dessverre ikke så mange råd å komme med :troest: For min egen del, fant jeg ut at jobben bare ikke byr på nok positive ting og jeg søker nå på nye jobber.

Hva tenker du om fremtiden på jobben? Har du noen du kan snakke med, enten på jobb eller privat? Det er vondt å gå og kjenne på sånne ting alene. Hvis det hjelper deg må du bare sende meg en pm :klem:

Tenker på deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Al! :klem:

Denne følelsen kommer og går fra tid til annen. I dag er det bedre. :) Stortsett er det bra. Men noen ganger trenger vonde følelser litt utløp.

Har sendt deg en PM!

Endret av *Numi*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Helga har vært fin. :)

På lørdag var vi en tur til byen og kjøpte nytt digitalkamera og jeg kjøpte meg et drøss nye øredobber. :lol: Har fått helt dilla etter at ørehullene mine har grodd skikkelig! :danse: Må snart kjøpe meg et skrin å ha de i...

Var også på bursdagfest hos ei venninne. Hyggelig å se gamle kjente. :) Når jeg skulle dra fortalte hun meg også hvor utrolig hyggelig det var at jeg hadde kommet en tur. Slikt liker vi. :jepp:

På fredag tok matlagingen av igjen. Siden søndag for en uke siden, har jeg og mannen begynt å prøve å bli flinkere til å lage mat fra bunnen av, så vi laget knakende god supersterk kyllingsuppe med hvitløk og chili. På fredag tok vi opp tråden igjen, så jeg lagde like så godt mellomgrove tortillalefser fra bunnen. :nigo: Det var en enkel oppskrift, men litt knotete siden det er lenge siden jeg har satt deig. Reultatet ble overraskende bra, så vi kan nesten ikke gå tilbake til vanlige lefser. :tongue: Fylte de med kyllingkjøttdeig stekt med hvitløk, hermetiserte tomater og vårløk. Gratinerte i ovnen med masse ost.

Og nå er det mandag igjen. Ønsker alle som er innom en super start på uka! :sol: (det regner her som vanlig, men på KG skinner sola... :P )

Endret av *Numi*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan jeg selvfølgelig, Al! Bare si tid og sted...... :lur::sjarmor:

Nå er jeg på bussen på vei hjem fra jobb. Litt seinere enn vanlig. Blir godt å komme inn døra! :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mahareth

Hjemmebakte tortillalefser er til å dø av nesten :sikle:

Kan jeg få oppskriften på kyllingsuppa?

Det er kjempegreit å få dilla på øredobber, finnes kjempemange fine til en rimelig pris :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...