Gå til innhold

Wide Awake


*Numi*

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Mahareth

Numi! :hug:

Så fantastisk at du har fått både jobb og ny mac og leilighet!!! :hoppe: :hoppe: :hoppe:

Det var deg vel unt! :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Mah! :klem:

Tusen takk! Ja, det føles så bra. Det skjedde samme uka til og med. Leilighet og jobb. Tror det var et eller annet i kosmos...fikk plutselig skikkelig medvind. Helga etter påske er leiligheten vår! :strix:

Nå sitter jeg og C i senga med hver vår mac i fanget og chips og Walters mandler på et fat i mellom oss her. Kos :hjerte: Har akkurat sett siste episode av Big Bang Theory og filmen Green Hornet. Er ganske våken selv om det er seint, for etter jobb i stad, når jeg og C hadde planer om å slappe av en times tid, så ble det plutselig tre! :sjenert:

Oh well... Vi trengte vel å sove litt da. Det er i allefall ekstra digg med helg når man jobber full uke!

I morgen er det lunsj på kafé og litt småshopping. Kanskje stikke innom et sted og få fikset hælen på skoene mine. De riper opp parketen på kontoret, hvis jeg ikke er ytterst forsiktig med hvorden jeg plasserer føttene. Da er skomakeren god å ha. :jepp:

Ønsker alle som måtte stikke innom en fantastisk helg! :vinke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk, jenter! :kose:

Jeg sitter på jobb. Ganske så stille og rolig på kontoret når de to man jobber med har påskeferie. Jeg har ikke påskeferie før i morgen kveld, men jeg merker at påskestemningen gjør noe med konsentrasjonen. Hjørnekontoret sørger da heldigvis for at jeg får oppleve påskeværet, men det er i grunn litt kaldt her inne... En kopp te får prøve å bøte på det.

Også får vi jo leiligheten fredag neste uke! :hoppe: Så det er også en ganske stor fokusstjeler. Og jeg og C gleder oss som noen små barn. Tenk at snart får vi vårt helt eget krypinn! Med god takhøyde, fantastisk store vinduer, ordentlig soverom og separat kjøkken. :hjerte:

Åh, som jeg gleder meg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Hei Numi :)

Du og din kjære er vel mitt i flytting.

Å flytte er ikke fort gjort, men du verden så morsomt.

Gleder meg til å høre hvordan det går.

Lykke til :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Hei jenter! :vinke::klem:

Jeg har vært så opptatt i det siste! Det tar tid å flytte ja, som du sa, Lalle. Og når man klarer å gjøre tabben å bestille IKEA-garderobeskap og seng på nett, slik at alt blir sendt fra hovedlager i Sverige, med en måneds leveringstid.....ja, da kommer man ikke i orden med det første. :lete:

Men! Det begynner likevel å se så fint ut her... :nigo: Føler det blir finere og finere og med "hjemme" for hver dag som går. Likevel, uten klesskap ser fortsatt soverommet rimelig bomba ut. Kofferter, bager og esker i kroker og kriker pluss at vi mens vi venter på senga sover på en svær luftmadrass på gulvet. :eeeh:

I dag fikk vi heldigvis kjøpt en stor kommode på IKEA med store skuffer i, så nå slipper vi å ha klærne våre i kofferter og i hylla på stua. Ikke verst bare det...

Snart blir sofabordet klar også, som vi snekrer sammen selv av en gammel amerikakoffert vi kjøpte på fnn.no. :hoppe: Det blir superfint! :strix:

Nå skal vi se siste Nightmare on Elmstreet-filmen. :) Krysser fingrene for at den er verdt å se, for det er jaggu mye møl ute og går i film- (særlig grøsser-) verdenen om dagen.. :erter:

Håper alle har en fin helg! :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Det tar tid å flytte, særlig når ikke alt av møbler kommer :)

Bare å ha tålmodighet.

Fortsatt god helg :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Katee

Å, så spennende! Jeg får nesten lyst å flytte og pakke ut selv, men bare nesten :)

Du får det sikkert kjempefint rundt deg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...