honning Skrevet 11. februar 2013 #3321 Del Skrevet 11. februar 2013 Så fine gravidklær! Synd jeg ikke visste om den nettbutikken tidligere Det brødet hørtes enkelt og godt ut, fikk lyst til å teste det ut Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jesse Skrevet 12. februar 2013 #3322 Del Skrevet 12. februar 2013 Må teste det brødet Hørtes utrolig godt ut! Hvor lenge steker du det, og hvor mange grader? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dine Skrevet 12. februar 2013 #3323 Del Skrevet 12. februar 2013 Likte godt den svarte toppen jeg... Har bare ingen anledning til å gå med den, hvis ikke hadde det vært fristende å kjøpe.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 12. februar 2013 Forfatter #3324 Del Skrevet 12. februar 2013 Glemte steketiden ja.. 1 time på 175 grader Jeg likte den sorte toppen jeg og altså, men tenkte mest det var en partytopp.. Men det behøver det jo ikke være! Kan godt pynte meg litt på jobb. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
honning Skrevet 13. februar 2013 #3325 Del Skrevet 13. februar 2013 Eh.. Bruker du tørrgjær til brødet forresten? Ikke dumt å pynte seg litt på jobb iblant Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dine Skrevet 13. februar 2013 #3326 Del Skrevet 13. februar 2013 Superfin topp, men jeg følte også at den var litt pyntet. Og da ble det verre i og med at jeg ikke har noen store happenings før termin Den grønne var også veldig fin, men mer til hverdags, så den kan man jo ha på hele tiden. Men absolutt ingenting i veien med å pynte seg litt på jobb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3327 Del Skrevet 13. februar 2013 Jeg bruker fersk gjær. En pakke holder til 10 brød! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jesse Skrevet 13. februar 2013 #3328 Del Skrevet 13. februar 2013 (endret) Jeg brukte tørrgjær jeg, lagde deigen kl ni, og da jeg kom hjem nå var deigen nesten utover benken Men hvis det skulle være fersk gjær så har jeg nok hatt litt mye tørrgjær i da Veldig spent på å smake Endret 13. februar 2013 av Jesse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3329 Del Skrevet 13. februar 2013 Det burde jeg sagt.. den hever noe innmari! Så enten må man doble og fordele på flere former, eller kanskje lage bittelitt mindre.. Nå i dag prøvde jeg å ha bakepapir i hele forma som stakk opp, i håp om at det skulle stoppe skredet Får se hvordan det har gått.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jesse Skrevet 13. februar 2013 #3330 Del Skrevet 13. februar 2013 Du skrev noe om det tror jeg, jeg hadde bare glemt det Men, NAM, det ble skikkelig godt!! Det skal definitivt lages igjen Vet du om det går fint å fryse det, eller er det best ferskt? Tusen takk for oppskriften! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3331 Del Skrevet 13. februar 2013 Nybakt brød her og! Verdens beste skalk blant annet! Jeg har bare fryst en gang. Jeg syntes det ble litt mer kompakt.. men det er mulig det var akkurat det Helt krise blir det nok uansett ikke. Fersk er ALLTID best! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jesse Skrevet 13. februar 2013 #3332 Del Skrevet 13. februar 2013 (endret) Nybakt brød her og! Verdens beste skalk blant annet! Jeg har bare fryst en gang. Jeg syntes det ble litt mer kompakt.. men det er mulig det var akkurat det Helt krise blir det nok uansett ikke. Fersk er ALLTID best! Ja, det var egentlig et dumt spørsmål, for brød er jo alltid best fersk Var jo så lett å lage at jeg vet ikke om jeg gidder å teste ut å fryse det, satser heller på å få bakt ofte Du inspirerer på matfronten Siebaeo! Couscous-salaten som vi spiste hos deg på treff for snart to år siden blir fortsatt ofte laget her i heimen Endret 13. februar 2013 av Jesse Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3333 Del Skrevet 13. februar 2013 Åh, i dag stressa jeg skikkelig! Måtte få ut noe før jeg stakk fra jobb, og skulle rekke yoga. Løp til garasjen og hentetn bilen og fikk DEN kynneren! Den varte LENGE! Sikkert tjue minutter minst. Og var skikkelig vond.. Ble litt redd nesten.. Tenkte faktisk at nå skjer det.. Så første halvdel av yogaen var jeg helt uttafor. Men så ble jeg sakte men sikkert mer avslappet, og da timen var over var det bra igjen Ekkelt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3334 Del Skrevet 13. februar 2013 Så gøy Jesse! Det gjør meg faktisk litt stolt Vi har nybakt brød annenhver dag her nå faktisk. Og magen er mye mindre oppblåst enn før! Jeg har blitt fortalt at spelt er bedre for magen, og det tror jeg faktisk at jeg merker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Neytiri Skrevet 13. februar 2013 #3335 Del Skrevet 13. februar 2013 Stress er ikke bra, og kroppen sier gjerne ifra nå in your delicate condition som man så fint sier på engelsk. Skjønner det var ekkelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Diddles Skrevet 13. februar 2013 #3336 Del Skrevet 13. februar 2013 Sånne kynnere hadde jeg i fleng etter uke 20..du skal være litt forsiktig, lytte til kroppen din!! Jeg ble tilslutt sykemeldt pga kynnerene mine, for de var så vonde og tette at de var redd for at hun skulle komme for tidlig - noe hun jo gjorde Bare 1 mnd før, men likevel.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
siebaeo Skrevet 13. februar 2013 Forfatter #3337 Del Skrevet 13. februar 2013 (endret) Dere har nok rett.. Jeg hadde vonde kynnere sist og. Men ikke SÅ tidlig. Og ikke så vonde.. Huff. Det må jeg ta hensyn til. Jeg ble faktisk sykemeldt siste mnd jeg og, men bare 50%. Jeg gikk fra 60% pga 40% permittering til 100% siste mnd for å få full lønn i perm Varte i en fæl uke så ble jeg sykemeldt i stede. Pga bl a kynnere. Men ikke søren om han kom tidligere av den grunn! Måtte overtales ut 15 dager på overtid.. Kanskje jeg rett og slett må stresse litt mer denne gangen Neida.. jeg vil ikke sette "hvemdetnåersomerder" i fare! Huff, nå måtte kjære reise på legevakta..! Bolla veivet og tullet da han hentet i bhg i dag, og så fikk han en finger langt inn i øyet! Kjære altså. Han fikk dritvondt og det har bare blitt verre Så nå måtte han bare stikke ned.. Det er sikkert bare en rift. Men om det blir betent kan det bli trykk i øyet og da må man gjøre noe så det ikke blir skader av det.. Håper han slipper å vente så lenge.. Endret 13. februar 2013 av siebaeo Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cypress Skrevet 13. februar 2013 #3338 Del Skrevet 13. februar 2013 Huff, øyeskader skal man være forsiktig med ja! Håper det går bra!! Og pass på deg selv og den lille, Siebaeo!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dine Skrevet 14. februar 2013 #3339 Del Skrevet 14. februar 2013 Huff, håper det går bra med Bolla i dag? Hvordan gikk det på legevakten? Jeg er veldig redd for øyeskader, fordi jeg hadde det selv da jeg var liten og måtte styre inn og ut av øyeavdelingen på Ullevål. Men det er ingen problemer i dag og det at jeg bruker linser/briller har ikke noe å si ift "ulykken" Kynnere skal man ta på alvor som de andre sier, så prøv å ta det med ro og husk at dersom du blir sykmeldt er faktisk det det beste for deg og den lille. Tok meg litt tid å innrømme det, men det er faktisk for det beste. Håepr kynnerne roer seg fremover Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
honning Skrevet 15. februar 2013 #3340 Del Skrevet 15. februar 2013 I kveld skal jeg teste brødoppskrifta di Gleder meg allerede til frokost i morgen Hvordan får du løst opp gjæren i kaldt vann forresten? Eller river du den bare i småbiter og blander med alt det andre? (litt grønn her ) Ha ei fin helg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå