Gjest Espera Skrevet 3. september 2003 #1 Del Skrevet 3. september 2003 Noen som har en god oppskrift på kjøttfyll til squash (eller paprika e.l.)? Blir så fristet av alle de deilige grønnsakene i butikken nå om dagen...... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 3. september 2003 #2 Del Skrevet 3. september 2003 Prøvde meg faktisk på fylt squash i går, uten at det ble en braksuksess.. jeg skulle visstnok ha forvellet squashen først.. Brukte bare kjøttdeig med løk og tomatpure som fyll (fyllet var imidlertid en suksess..), men jeg har en oppskrift på kjøttsaus et sted. I'll be back. 8) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 3. september 2003 #3 Del Skrevet 3. september 2003 Fra den smårutete kokeboken: (4 pors) 2 løk 2ss smør el. olje 400 g kjøttdeig 2 gulrot 1 boks hermetiske tomater 1 ts salt 2 krm pepper 1 purre Sur løk til den er gjennomsiktig, ha i kjøttdig gni den ut med tregaffel e.l. Skrell og riv gulrøttene, bland i røren. Tilsett tomater, salt og krydder. La alt småkoke i 5 min. Skjær purren i fine strimler og ha i gryten, la småkoke videre i ca 8 min. Ja, det var nå det fur Espelid Hovig hadde å foreslå. Personlig ville jeg kutta purren, og heller hatt i litt chili og hvitløk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Espera Skrevet 3. september 2003 #4 Del Skrevet 3. september 2003 Takk Starya! Veldig fint med tips om forvelling først gitt :D En lignende saus jeg hadde tenkt, kjøttdeig, løk, hvitløk, div krydder, tomater.... Gratinere dem?????? Serverer med ris, tzatziki og pitabrød regner jeg med.....mmmmm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå