Gå til innhold

Fyllt squash


Gjest Espera

Anbefalte innlegg

Noen som har en god oppskrift på kjøttfyll til squash (eller paprika e.l.)? Blir så fristet av alle de deilige grønnsakene i butikken nå om dagen......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Prøvde meg faktisk på fylt squash i går, uten at det ble en braksuksess.. jeg skulle visstnok ha forvellet squashen først.. :lol: Brukte bare kjøttdeig med løk og tomatpure som fyll (fyllet var imidlertid en suksess..), men jeg har en oppskrift på kjøttsaus et sted.

I'll be back. 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fra den smårutete kokeboken: (4 pors)

2 løk

2ss smør el. olje

400 g kjøttdeig

2 gulrot

1 boks hermetiske tomater

1 ts salt

2 krm pepper

1 purre

Sur løk til den er gjennomsiktig, ha i kjøttdig gni den ut med tregaffel e.l. Skrell og riv gulrøttene, bland i røren. Tilsett tomater, salt og krydder. La alt småkoke i 5 min. Skjær purren i fine strimler og ha i gryten, la småkoke videre i ca 8 min.

Ja, det var nå det fur Espelid Hovig hadde å foreslå. Personlig ville jeg kutta purren, og heller hatt i litt chili og hvitløk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk Starya! Veldig fint med tips om forvelling først gitt :D

En lignende saus jeg hadde tenkt, kjøttdeig, løk, hvitløk, div krydder, tomater.... Gratinere dem??????

Serverer med ris, tzatziki og pitabrød regner jeg med.....mmmmm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...